FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mircea Sandul noul presedinte..

«12»
I.N.Money23.11.2005 21:38

Doi dintre cei enumerati sunt stelisti adevarati care au trecut cu bine peste greutatea care apasa pe tricoul Stelei...

Bogdan4Steaua23.11.2005 22:22

In general am incredere in toti cei patru, dar pentru Belodedici pot sa bag mana in foc.

reddog24.11.2005 12:24

Mie personal toti cei patru numiti in functii mi se par, hai sa spun asa, "de treaba". Apartin generatiei de aur si cred ca ar putea sa aduca ceva bun in fotbalul nostru. Cel mai "cu picioarele pe pamant" mi se pare Lupescu, lasand la o parte faptul ca a fost (si mai e) dinamovist.

Bogdan4Steaua24.11.2005 14:14
Mie personal toti cei patru numiti in functii mi se par, hai sa spun asa, "de treaba". Apartin generatiei de aur si cred ca ar putea sa aduca ceva bun in fotbalul nostru. Cel mai "cu picioarele pe pamant" mi se pare Lupescu, lasand la o parte faptul ca a fost (si mai e) dinamovist.

Lupescu are o mentalitate sanatoasa in ciuda faptului ca multi incearca sa il catalogheze drept mai putin scolit. Pe mine chiar nu ma deranjeaza trecutul lui dinamovist. Am incredere in el pentru ca in general nu cataloghez oamenii dupa apartenenta la un club sau altul ci dupa caracter.

reddog24.11.2005 14:41

Daca ar fi toti asa...Pacat ca au invocat motivul scolii pentru a nu-i da voie sa candideze. Cred ca avea parte de mai multe voturi decat Popescu. Si era mult mai in tema decat acesta.

«12»