Da intr-adevar nici o surpriza....
Da intr-adevar nici o surpriza....
Important este ca am scapat de Gica Popescu. Riscul era mult prea mare pentru Steaua.
Personal eu nu-s de acord cu reinstalarea Mincinasului dar asta este.Insa cel putin am scapat de sclavul fratilor Becalii.
Personal eu nu-s de acord cu reinstalarea Mincinasului dar asta este.Insa cel putin am scapat de sclavul fratilor Becalii.
Si Sandu nu era sclavul fratilor Becali? Ati uitat cum l-au judecat pe Radoi?
ai dreptate dar parca mai mult este Popescu...Personal eu nu-s de acord cu reinstalarea Mincinasului dar asta este.Insa cel putin am scapat de sclavul fratilor Becalii.
Si Sandu nu era sclavul fratilor Becali? Ati uitat cum l-au judecat pe Radoi?
Si Sandu a avut legaturi stranse cu clanul Becali, insa in ultimul timp s-au cam certat cu fiecare ocazie.
Ii privesc pe astia la TV Sport special...nu-mi vine sa cred ca de ofticati sunt...si astia de la gsp si astia de la prosport...vad ca si Buzarin sau cum il cheama face si misto de Gigi....
baieti.. mai e un topic cu acest subiect... totusi cred ca exagerati cu topicurile astea .. e vreo dorinta de afirmare aici pe site???? ca vad pe zi ce trece cate un topic .. de genul asta si ma sunt cateva (ex: "aici puteti vorbi despre gazon si teen".. sa fim seiosi .. daca era site-ul lui Jiji cred ca aveam subiecte despre terenuri)...
Bine ca am scapat de Popescu nu era bine pentru Steaua e antistelist pe fata!!!
Imi pare rau ca a iesit mincinasu' dar imi pare bine ca nu a iesit Popescu. Imi pare rau ca nu am avut de unde alege.
P.S. Scuze adminilor pentru un topic in plus. Sunt la serviciu si sunt un pic obosit. Sterge-ti va rog ce bine ce rau.
Chiar m-am bucurat cand am vazut ca a fost reales presedintele. Decat sclavul fratilor Becali mai bine un Mircea Sandu. Ar trebui Mircea Sandu sa-i scoata pe oamenii echipei M.I.-ului de prin ce comisii sunt ei bagati si poate nu o sa mai fim suspendati la greu, poate o sa mai avem si noi jucatori pe la nationala (nu numai in rusini de meciuri ca cel cu Nigeria).
Personal, as fi vrut ca presedinte al FRF sa iasa Ionut Lupescu desi a fost javra atatia ani.. macar era sincer, nu era maleabil si avea prieteni din lumea fotbalului mult mai credibili decat ceilalti doi.
Ceea ce inca ma deranjeaza este ca desi seful arbitrilor care petrecea cu mafiotii de la javre a fost demis, aribtrii inca ajuta pe dinamu cum pot... le=o fi intrat in reflex ![]()
Va plangeati voi de Popescu dar acum e mai rau. Asta nu numai ca e marioneta lui Becali dar mai e si prost, betiv si incompetent. Un individ penal la fel ca si cei care-l conduc: Gheara, Becali, etc.
O sa ne ducem la fund rau de tot. In frunte cu Steaua.
Ca parca Popescu da pe dinafara de desteptaciune... Iar ce-l conduc pe Popescu sunt tot cei ce l-au condus si pe Sandu.
Lasa ca sigur e mai bine cu Mircea Sandu. Pana una-alta Argaseala a intrat si el prin nu stiu ce comisie si a iesit "Giovanni". Si in plus ce poate sa cunoasca un sclav si un impresar (din cauza caruia nu a ajuns Hagi la Steaua, mai bine ca nu a ajuns, dar asta e alta poveste), un om care a spaguit 90% din presa doar ca sa-l faca pe Sandu cel mai josnic om de pe Pamanat si sa-si asigure el inca cateva zeci de voturi. In Craiova e scarba mare sa i se pronunte si numele. Daca iesea Popescu cred ca ajungea si alalalt frate "cu te fac..." printr-o pozitie pe la FRF ca tare dezamagit era Borcea la fata.
Pana la urma sa moara javrele! ![]()
PS: Si daca murim noi ce va faceti fara concurenta? :wink: Mie imi opare bine ca a ramas Sandu, decat Popeasca.
Am sa rad cu gura pana la urechi daca Popescu se intoarce la firma de impresariat a fratilor Becali.
Si ce, te-ar mira? stai ca poate scapam noi de machedonul nostru. Ramaneti voi insa cu Jiji... :wink:
Si ce, te-ar mira? stai ca poate scapam noi de machedonul nostru. Ramaneti voi insa cu Jiji... :wink:
nu vrei sa il trimitem la Dinamo???si asa a jucat acolo...ar face echipa buna cu Borcea si netoiu... :lol: :lol: :lol:
Nu vreau, nu, stai linistit.
Ne descurcam cu arbitrii. :wink:
E rau cu rau,dar mai rau fara rau.Dintre doua rele a fost ales raul cel mai mare.De ce cel mai mare ? Pentru ca pana acum celalalt rau nu a avut ocazia sa arate cate rele poate aduce fotbalului.
Un lucru e sigur.Nimeni nu vrea la sefie neaparat pentru binele fotbalului,dar sigur pentru binele sau.
Fotbalul e afacere pentru ei,numai pentru noi e distractie,patima,etc.
Zama a zis :
mi-e asa o scarba si de MS de nu se poate...
Teoctist : Incearca sa scapi de ea cu putina zeama de lamaie.
gata a facut si echipa castigatoare...Kaiserul infectat a fost numit in functie...:
Mircea Sandu a anunțat, intr-o conferință de presă, că Ionuț Lupescu a fost numit in funcția de director general al FRF de către Comitetul Executiv. Sandu a precizat că Lupescu va coordona activitatea departamentelor juridic, internațional, financiar, sportiv și marketing. Ionuț Lupescu a anunțat că va lucra cu trei foști colegi din echipa națională. Astfel, Miodrag Belodedici va fi director tehnic la loturile de tineret și juniori, Florin Prunea se va ocupa de relațiile internaționale, iar Daniel Prodan a fost numit director sportiv la lotul național.
--------sursa Prosport-------
si dupa cum vedeti lupescu incearca sa o dreaga ... numind alti doi colegi de generatie ....sa speram ca nu se vor pata si ei cu culoarea rusinii...
Nasu'
Lupescu este mult mai corect decit olteanul asta slugarnic.II gaseste giovanii ceva de lucru,macar ca-i sapa prin curte,el cu Petrescu amindoi sa-i ude florile.Nu-i lasa el la greu.Sobolanul ala a avut mare noroc ca s-a jucat fara spectatori,ca-i umpleam frigiderul pt vreo 3 ani.Sa emigreze odata.gsp-cel mai prost ziar
Lupescu vad ca face bine si aduce langa el oameni din generatia de aur:Prunea,Prodan ...sa vedem si daca vine si Belo...de ei are nevoie fotbalul romanesc...nu de un arogant care crede ca generatia de aur a stat in el si in Hagi....
Lupescu, Prodan, Belodedici si Prunea. Aceste nume imi inspira mult mai multa incredere decat numele lui Gica Popescu.