FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Statuie pentru Lacatus in fata stadionului Ghencea

«12»
reddog19.11.2005 20:50
Esti rautacios cu stelistii adevarati sau cu conducerea, Reddog?

Lui Laca i se face o statuie nu pentru finala de la Sevilla ci pentru intreaga sa cariera la Steaua si sufletului sau de Stelist ADEVARAT!!!

Ca a atins varful performantelor la Sevilla, este o alta poveste...

Eu raspundeam din punctul de vedere al sugestiei ca ar trebui sa li se ridice statuie tuturor celor care au adus trofeul suprem Stelei.

PS: Cu conducerea am eu ce am, nu cu voi...

redandblue20.11.2005 07:34
Dar de ce sa nu ii ridicati de acum??? Daca tot are nea Jiji bani de dat pe statui? Este un simbol la voi, merita si ceva care sa il imortalizeze, desi nu e inca mort...

poa ii faceti si voi una lu' Borcea...

I.N.Money20.11.2005 08:33
Dar de ce sa nu ii ridicati de acum??? Daca tot are nea Jiji bani de dat pe statui? Este un simbol la voi, merita si ceva care sa il imortalizeze, desi nu e inca mort...

La cat e si de ei iubit cu siguranta ii fac statuie :wink:

redandblue20.11.2005 08:35

La cat e si de ei iubit cu siguranta ii fac statuie :wink:

Ii fac una din butelii... :lol:

zarboss20.11.2005 16:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

ultras steaua01.08.2006 18:43
:D:D:D[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] MERITA SA FIE ANTRENORUL ECHIPEI Steaua ,ESTE CEL MAI IMPORTANT NUME DIN ISTORIA Stelei :lol:
Cooper01.08.2006 19:07
Desi e cu siguranta emblema Stelei' date=' [color:red']LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] mai trebuie sa lucreze un pic pentru a deveni antrenor la Steaua (in 2 ani il si vad antrenor aici). Sunt de acord cu o statuie a sa si in plus as fi de parere ca numele stadionului nostru sa fie Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Violentsa01.08.2006 19:18

ma enerveaza cat de multa lume il aclameaza pe Laca... sigur, a fost genial, sigur, foarte important... dar de Duckadam mai zice cineva ceva??? IL MAI CUNOASTETI?? Merita statuie la fel de mult

El Nino_901.08.2006 19:28

mai bine ar face un meci de retragere decat o statuie...si poate chiar retragerea nr. 7 :)

mihaisupersteaua16.08.2006 11:50

AR MERITA SI Laca SI Duckadam UN MECI DE RETRAGERE,cred eu fular-campionii spre cl forzateaua sprecl2

Cireasa16.08.2006 13:19
mai bine ar face un meci de retragere decat o statuie...si poate chiar retragerea nr. 7  :)

Cand te gandesti cine-l poarta :)

cristian01416.08.2006 15:52

Decat sa i se construiasca o statuie lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], mai bine i s-ar organiza un meci de retragere. Nu consider construirea unei statui in acest moment o idee binevenita. In Romania statui sunt la tot pasul, dar nu am vazut nici una, cel putin a unui om in viata, vreo mare personalitate. :roll:

Mai frumos ar fi un meci de retragere in Ghencea, cu toate gloriile ros-albastre de-a lungul timpului, cu Ienei antrenor la Steaua.

Gigi delireaza cu statuile ! In curand o sa propuna sa-si construiasca el o statuie cu vreo sabie in mana. :lol:

forever_STEAUA16.08.2006 16:00

Gigi delireaza cu statuile ! In curand o sa propuna sa-si construiasca el o statuie cu vreo sabie in mana.  :lol:

Ce?! 8O 8O Inca nu si-a construit?! :twisted:

VaSsY19.08.2006 20:16
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] un simbol ca putini alti in lume, merita o statuie mare..ceva de gen "Statuia Libertati" din state, sa se vada de peste tot..cine e regele fotbalului romanesc !
souljah20.08.2006 03:34

Decat sa se faca o singura statuie(fie ea si pentru Laca), mult mai normal mi se pare sa se faca un intreg centru expozitional dedicat tuturor jucatorilor emblematici ai Stelei din istorie.Noua ne este drag [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pentru ca face parte din istoria recenta, insa mai sunt si alte simboluri.Este normal sa facem discriminari intre legende?

Un muzeu al trofeelor al jucatorilor si al momentelor importante din istoria clubului care sa trezeasca demnitatea, orgoliul si mandria de a fi stelist ,este necesar.Toate marile echipe din lume au asa ceva.

«12»