Gigi a anuntat ca ,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] simbolul Stelei, merita statuie in fata stadionului...se gandeste foarte serios la acest lucru.
Gigi a anuntat ca ,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] simbolul Stelei, merita statuie in fata stadionului...se gandeste foarte serios la acest lucru.
Am vazut si eu aseara la TV Sport. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] merita respectul nostru.
Daca cineva merita o statuie in fata stadionului Steaua, acela este cu siguranta [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Insa poate ca nu ar fi tocmai nimerit ca ea sa vina de la Gigi Becali... :?
nimerit sau nenimerit sa vina de la Gigi, iata ca are de gand sa o faca... sau ce acum ca Gigi a facut satul ala de la vadul rosca oamenii nu ar trebui sa intre in case ci sa indure frigul de afara?...sau SSK tu nu esti in situatia lor...Inteleg are omul defecte dar nici chiar asa...terminati cu prostiile ....forza Laca
nu am sa inteleg in veci acele persoane carora li se fac sau isi fac statui atat timp cat sant in viata! luati exemplu lui ivan pataichin. va spun, ca unul care-l cunosc ca nu i-a suras niciodata aceasta idee.
dar daca a fost facuta...cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are nevoie de o statuie in fata stadionului. il avem in carne si oase, viu fratilor! si mai spun ceva, la ce cultura avem noi romanii fata de asa ceva o sa ceara sa dispara de acolo statuia, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. sa nu ajungem la asa ceva.
Cand spui Steaua,e imposibil sa nu te gandesti la marea ai legenda,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Daca ar merita cineva o asemenea rasplata pt tot ce a facut pt clubul nostru,atunci acela e fara indoiala noul presedinte...inca mi se pare ciudat ca Laca sa ocupe functia asta,nu ma gandeam la asa ceva pt el,dar e bine ca s-a intors acasa ![]()
Nu zic ca nu mai sunt alte pers care sa nu merite respectul nostru,Doamne fereste!caci se stie ca aici au jucat cei mai buni fotbalisti romani
,dar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ocupa un loc special in inimile noastre si sper ca acest proiect al lui Becali sa se materializeze si sa nu ramana doar asa,un proiect,o vorba spusa in vant,nu de alta dar n-ar fi pt 1 oara cand s-ar intampla asta
In general Becali spune multe si face putine. Pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] l-a adus la Steaua penrtu ca avea nevoie sa-si mai lustruiasca putin imaginea in ochii suporterilor. Gigi nu intelege ce inseamna Laca in istoria echipei ! Desi merita, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu cred ca va avea statuie prea curand. Cel putin nu facuta la cererea lui Becali...
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] are deja statuie in sufletele noastre...
baiatul asta are dreptate, si parerea mea stauie se face unui simbol care nu mai e in viata (exemplu Ion oblemenco, cum e la prazari). noi il avem pe Laca alaturi de noi!!
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] are deja statuie in sufletele noastre...
Frumos spus.
In rest, desi horse37 vad ca mi-a luat-o inainte, eu am spus si cu alte ocazii ca nu sunt adeptul statuilor pt cei in viata si nici al numelor la stadioane. Cat timp sunt vii, ei sunt expusi greselii si pot ajunge in situatii jenante (vezi Hagi cu cei de la Farul...de parca ce sa spun, ar fi fost vorba vreodata ca Hagi sa antreneze numai pe Farul in Romania ! nu s-au gandit la asta cand au pus numele stadionului ?!?). Asa ca sa pastram respectul cat timp sunt in viata, iar statuile dupa.
Asta ca sa nu spun ca Marius este oricum pe nisipuri miscatoare si nu stii niciodata cum vreo declaratie sau pozitie nefericita i-ar putea ridica peste x luni de zile jumatate din site-ul asta in cap !
Eu cred ca insusi Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este un monument, la ce ne-ar fi de folos acuma o statuie a lui...
Nu e o idee buna. Cand o fi pe lumea cealalta si noi vom avea 60-70 de ani atunci da dar deocamdata il avem printre noi asa cum au mai spus si altii.
Daca cineva merita o statuie in fata stadionului Steaua, acela este cu siguranta [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Insa poate ca nu ar fi tocmai nimerit ca ea sa vina de la Gigi Becali... :?
Si totusi de la gg vine... Cred ca baiatul chiar nu degeaba a tot dat semne de inzdravenire... Pentru asta: Respect...
Dar poate ca nu era inca timpul... Sau totusi...?!?!?
A ridica o statuie cuiva inseamna a-ti arata recunostinta fata de acea persoana.Eu zic ca e important sa nu se piarda momentul si sa se faca,pentru ca in timp recunostinta incepe sa-si piarda din stralucire,optica se poate schimba si cine stie daca un asemenea moment se va mai ivi.
Gigi,bate fierul cat e cald !
La ce a insemnat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pt Steaua poate avea nevoie de un mausoleu in Ghencea dar atat timp cat Laca este alaturi de noi nu cred ca ii trebuie o statuie.El va ramine mereu viu in sufletele noastre.Pe el ni-l vom aminti mereu...
Inca un lucru bun pe care Gigi planuieste sa-l faca...oare ce e cu el de s-a schimbat asa :lol: ?!?
Inca un lucru bun pe care Gigi planuieste sa-l faca...oare ce e cu el de s-a schimbat asa :lol: ?!?
Astea sunt doar asa ca sa-si mai spele imaginea si sa mai castige din increderea suporterilor.
Finanțatorul a ajuns la un acord cu reprezentanții MApN in ceea ce privește dreptul de folosire a arenei din Ghencea. El i-a promis lui Lăcătuș o statuie la stadion
Andrei CÂLIN
Eduard ZELGIN
Negocierile dintre Gigi Becali și MApN legate de soarta stadionului Steaua sunt pe punctul de a se finaliza.
Am discutat cu oamenii din minister și ne-am ințeles. O să investesc câte șase mii de euro lunar, plus alți 350.000 de euro timp de doi ani. Dacă imi dau dreptul de a folosi arena, ea va fi acoperită și va avea cu 10.000 de locuri mai mult , ne-a declarat Becali. Am fost sunat de persoane din MApN care mi-au spus să stau liniștit și să nu mai produc agitație, fiindcă problema este ca și rezolvată. Nu știu exact ora și ziua când vom incheia acordul, dar se va finaliza curând , a completat finanțatorul. Acesta a mai deconspirat și intenția de a crea in viitorul apropiat in Ghencea un complex sportiv fără egal.
Acum pot investi. Vreau un stadion modern, atât pentru Steaua, cât și pentru echipa națională. Vreau să-l redau și echipei naționale. Dacă am promis că voi investi, am să o fac. Am promis eu vreodată ceva și nu m-am ținut de cuvânt? , ne-a mai declarat Becali. Printre planurile de viitor ale latifundiarului se regăsește și unul mai vechi, de a-i ridica președintelui Marius Lăcătuș o statuie in fața stadionului. Eu sunt dispus să o fac, dar trebuie să vorbesc și cu Marius, să văd ce zice și el , a incheiat patronul Gigi Becali.
În replică, Lăcătuș a declarat vizavi de intenția finanțatorului: Îi mulțumesc lui Gigi. Normal ar trebui ca mai mulți jucători care au jucat in Ghencea să aibe astfel de statui. Am să discut cu el pe această temă .(www.prosport.ro)
Incep sa cred din ce in ce mai mult ca aceste lucruri se vor realiza
Dar de ce sa nu ii ridicati de acum??? Daca tot are nea Jiji bani de dat pe statui? Este un simbol la voi, merita si ceva care sa il imortalizeze, desi nu e inca mort...
lasa sa-i faca .. chiar si 2 ca merita .. pentru ce a facut el la Steaua.. e o emblema pentru noi....
in 1996, daca nu grsesc se stinge din viata ultimul senior al politicii romanesti. cel care prin deciziile sale a facut posibila schimbarea politica. ce a urmat nu are sens sa comentam.
de ce am mentionat lucrul acesta!? pt ca vreau sa va intreb. cati dintre noi trec pe langa statuia marelui coposu fara sa-si intoarca privirea? si cu tot respectul...multi dintre voi intreaba cine a mai fost si mosu asta.
vreti o statuie pe care multi descreierati or sa o scuipe ca li s-a nazarit nu stiu ce la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]? eu mai spun inca odata: il avem viu fratilor!
A ridica o statuie cuiva inseamna a-ti arata recunostinta fata de acea persoana.Eu zic ca e important sa nu se piarda momentul si sa se faca,pentru ca in timp recunostinta incepe sa-si piarda din stralucire,optica se poate schimba si cine stie daca un asemenea moment se va mai ivi.Gigi,bate fierul cat e cald !
Eu un punct de vedere cat se poate de realist... Bine spus...
Ar fi frumos sa faca a intregii echipe din 86...si mai ales lui Emerich Jenei...merita nea Imi la fel de mult ca Laca o statuie...
Doar ca ar trebui o statuie si la Arad pentru portarul de pe atunci pe care clubul vostru l-a cam uitat in ultimii ani. Oare isi mai aminteste cineva cum il cheama? :evil:
Esti rautacios cu stelistii adevarati sau cu conducerea, Reddog?
Lui Laca i se face o statuie nu pentru finala de la Sevilla ci pentru intreaga sa cariera la Steaua si sufletului sau de Stelist ADEVARAT!!!
Ca a atins varful performantelor la Sevilla, este o alta poveste...