FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

betivii din ghencea

«12»
andrei8414.11.2005 07:45

tocmai cand ma simteam si eu bine la kristal sambata la dave seaman cine trece prin fata mea : Andrei Cristea..... :x

acuma nu zic sa nu iasa din casa.... da era 2 noaptea si el intra in club, apropo aveau si masa, care probabil avea si consumatie. in locul lui nu as iesi din casa, mi-ar fi rusine sa ies pana nu as face ceva util. i-am zis unui prieten care ii mai stia cam ce obiceiuri au si mi-a zis ca de fapt Cristea asta le cam trage pe alcool pe la max... ca are o viata de noapte foarte activa

cum e mai bine totusi... ca ultima oara cand am vazut grupulet gen Bostina petremarin si inca unu la kristal am innebunit de draci...iar unu de la Peluza Sud statea afara la intrare si plangea ca el isi da sufletu pt echipa si aia stau si beau inauntru...

noname14.11.2005 07:49

mama ... si ce te miri asa ?

iancu dragosh14.11.2005 07:57

din cate stiu eu Sambata jucatorii Stelei au abur zi libera. Urmatorul meci de campionat este peste o saptamana asa ca nu vad care este problema daca a fost Cristea la club in noaptea aceea. A, daca imi spuneai ca l-ai vazut beat, dansand pe masa si altele de genul asta intra-devar era o problema.

Si uite asa se deschide un topic din auzite: "i-am zis unui prieten care ii mai stia cam ce obiceiuri au si mi-a zis ca de fapt Cristea asta le cam trage pe alcool pe la max... ca are o viata de noapte foarte activa", ne jugnim jucatorii aiurea "Betivi din Ghencea" si punem un copil de 21 de ani in gura tribunei.

Repet: daca veneai sa povestesti cum l-ai vazut tu pe Cristea beat, sau cum cu 2 zile inaintea unui meci era la 2 noapte prin discoteca atunci iti dadeanm dreptate. Asa nu facem decat sa agitam aiurea spiritele si maine,poimaine apare si in GSP la :"Culise" o soparla despre Cristea betivu, documentata bineinteles dupa asemenea zvonuri.

I.N.Money14.11.2005 08:05

Oricum momentan la felul cum joaca nu ar trebui sa-i arda de petreceri...daca as fi in locu lui si mi-as lua banii pe care ii are pe degeaba macar as da dovada de obraz....

andrei8414.11.2005 08:21

pai si ce daca il pun in gura tribunei, ca ia super-salariu si nu face nimic dar la petreceri nu lipseste... si ce daca are 21 de ani... care e problema. daca era altu care mai face ceva nu ziceam...tot ma deranja da asta... il copiaza pe Neaga acum 3-4 ani

l4yl0w14.11.2005 09:02

acum cativa ani eram la o petrecere...invitat era si bordeanu care era accidentat...ideea e ca pe la 2 noaptea il suna pe Danciulescu (a doua zi era meci la galati), vorbesc vreo 5 min....eu ma iau de bordeanu, ma rog o da la intors....totusi, urmatoarea zi castigam la galati, gol Danciulescu cred ca min 80....cred ca e f relativa problema asta..mai tineti minte cuplul Iovan-Bumbescu si "marcajul" lor la restaurantul drumetul?

misha14.11.2005 09:31

hai mai ca deja exagerezi cu asta :roll:

redandblue14.11.2005 12:20

Cred ca esti cam dur mah andri84

Bodanel14.11.2005 12:38

Si ca sa nu deviez: daca aveau liber din partea mea putea sa bea. Chiar daca nu da randament daca atunci cand ii este interzis prin regulamentul de ordine interioara sa nu bea, el nu pune alcool in gura n-are decat sa bea in timpul lui liber. Hai sa fim seriosi. Nu putem cere unui jucator sa fie sfant ci sa se pregateasca cat mai bine. Chiar daca nu da randament daca la antrenamente trage cat poate nu vad un motiv pentru care sa-i scoatem ochii.

bebeto14.11.2005 12:41
din cate stiu eu Sambata jucatorii Stelei au abur zi libera. Urmatorul meci de campionat este peste o saptamana asa ca nu vad care este problema daca a fost Cristea la club in noaptea aceea. A, daca imi spuneai ca l-ai vazut beat, dansand pe masa si altele de genul asta intra-devar era o problema.

Si uite asa se deschide un topic din auzite: "i-am zis unui prieten care ii mai stia cam ce obiceiuri au si mi-a zis ca de fapt Cristea asta le cam trage pe alcool pe la max... ca are o viata de noapte foarte activa", ne jugnim jucatorii aiurea "Betivi din Ghencea" si punem un copil de 21 de ani in gura tribunei.

Repet: daca veneai sa povestesti cum l-ai vazut tu pe Cristea beat, sau cum cu 2 zile inaintea unui meci era la 2 noapte prin discoteca atunci iti dadeanm dreptate. Asa nu facem decat sa agitam aiurea spiritele si maine,poimaine apare si in GSP la :"Culise"  o soparla despre Cristea betivu, documentata bineinteles dupa asemenea zvonuri.

f.bine spus.si oricum titlul ,,betivii din Ghencea'' e total deplasat.in primul rind ca de la iesi o data in discoteca pina la a fi betiv e cale lunga,si in al doilea rind e jignitor si pt ceilalti jucatori care au stat acasa simbata noapte.cel mult trebuia sa te iei de Cristea,nu sa-i pui pe toti in oala.(cel putin asa reiese din titlu).

Ultras_Fever14.11.2005 13:14
tocmai cand ma simteam si eu bine la kristal sambata la dave seaman cine trece prin fata mea : Andrei Cristea..... :x  

acuma nu zic sa nu iasa din casa.... da era 2 noaptea si el intra in club, apropo aveau si masa, care probabil avea si consumatie. in locul lui nu as iesi din casa, mi-ar fi rusine sa ies pana nu as face ceva util. i-am zis unui prieten care ii mai stia cam ce obiceiuri au si mi-a zis ca de fapt Cristea asta le cam trage pe alcool pe la max... ca are o viata de noapte foarte activa

cum e mai bine totusi... ca ultima oara cand am vazut grupulet gen Bostina petremarin si inca unu la kristal am innebunit de draci...iar unu de la Peluza Sud statea afara la intrare si plangea ca el isi da sufletu pt echipa si aia stau si beau inauntru...

ce mah nu mai are lumea voie sa iasa din casa in timpul liber sa se distreze?? au meci peste o saptamana!!

Motanu D14.11.2005 14:40

Din partea mea sa bea cat vor ei, dar sa joace fotbal. Cati betivi notorii n-au jucat in Anglia cu rezultate notabile....

Despre John Terry se spune ca este un betivan notoriu. E capitanul lui Chelsea si titular in nationala. T. Adams a fost alcoolic. Gascoigne... nu mai vorbesc. Etc. Si toti acestia au fost catalogati drept mari jucatori !!!

Cristea bea ?! Vorba ciobanului: "Si care-i problema?! " Important e ca el sa joace fotbal.

sergiu_titan14.11.2005 14:46

Dumitru in epoca de glorie statea pana la 5 dim inainte de derby si bea vin ... acum am inteles ca s-a cam lasat sau nu prea il mai vede lumea dar a intrat in eclipsa de forma.

marius6ra14.11.2005 15:57

eu sunt din Cluj si intr-o noapte..pe la 1 i-am vazut pe jucatorii de la echipa a doua a Stelei.erau in fata unui club,cu tigarile in mana si asteptau(alt jucator era inauntru sa vada daca este loc banuiesc).nu stiu ce faceau in Cluj..toti erau imbracati in treningurile de la echipa..n-aveau treaba.

sorin_77714.11.2005 16:53
Dumitru in epoca de glorie statea pana la 5 dim inainte de derby si bea vin ... acum am inteles ca s-a cam lasat sau nu prea il mai vede lumea dar a intrat in eclipsa de forma.

fiecare cu metabolismul lui... :lol: :lol: :lol:

sorin_77714.11.2005 16:55
eu sunt din Cluj si intr-o noapte..pe la 1 i-am vazut pe jucatorii de la echipa a doua a Stelei.erau in fata unui club,cu tigarile in mana si asteptau(alt jucator era inauntru sa vada daca este loc banuiesc).nu stiu ce faceau in Cluj..toti erau imbracati in treningurile de la echipa..n-aveau treaba.

pai ce treaba sa aiba la 1 noaptea? Sa se opdihneasca ar fi raspunsul... dar dupa ce? dupa ce nu prea au alergat... Ca la ei meciul se numeste odihna si statul inseamna agitatie...

andrei8414.11.2005 19:28

bine, poate am exagerat cu titlul, imi cer scuze, dar ce draci m-au apucat cand l-am vazut pe asta...

cum bai nene ca imi era rusine sa ies pana la butic sa imi cumpar cola daca eram in locul lui apai sa ies la kristal... nu nu sunt de acord ca ce el nu e si el om, nu e , e jucator de fotbal tre sa stea la antrenamente si la 2 sa nu o arda aiurea... reprezinta Steaua nu alta echipa. poate nu ma enervam daca era altu care juca in locul sau... da ma rog... oi fi eu prost ca pretind asa ceva.. posibil

FanSteaua4Life14.11.2005 21:00

Nu mai exagerati atata...Daca nu a scris presa pana acuma de nici un jucator al Selei ca ar fi betiv sau petrecaret inseamna ca ai nostri ies doar ocazional...Nu mai faceti din tantar armasar...

sorin_77715.11.2005 04:22

Dar ce e presa, alcoolmetru jucatorilor? :lol:

Bodanel15.11.2005 06:47
Nu mai exagerati atata...Daca nu a scris presa pana acuma de nici un jucator al Selei ca ar fi betiv sau petrecaret inseamna ca ai nostri ies doar ocazional...Nu mai faceti din tantar armasar...

Ai dreptate. Lasati-o mai moale ca de la Neaga incoace nici un jucator de-a nostru nu a fost tinta scandalurilor gen "semevin" si altii ca el. Propun inchiderea topicului.

bogdan_p15.11.2005 09:54

Si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Piturca le beau, dar pe terem mancau terenul.Si Iovan si Bumbescu si multi altii.Dar Cristea e mai firav ca o virgina.Sa ne lase in MM:((

habarnam8515.11.2005 12:09

Ai dreptate ...dansa chiar langa mine cand un necunoscut a inceput sa strige Steaua, Steaua, moment in care Cristea a vb ceva la ureche cu un prieten al sau si s-a tirat ....si nu mai spun k avea o fata d...."c pm vrea asta d la mine ma, nici aici nu ma lasa in pace"...mi-a fost scarba d el si mi-e incontinuare. Ai dore'n p... k nu mai suntem p primul loc. Si atunci cu Bostina tot la Kristal l-am prins afara si ai reprosam evolutia p care au avut-o cu Parma sti c raspuns ne-a dat ????? "si c vreti ma sa face eu" foarte rastit d park eram niste fraieri....si dupa c a vazut k toti am inceput sa-l contestam si sa ne apropiem din c in c mai mult a schimbat foaia ..."Domne toti suntem d vina, nu ne-a iesit jocul, si tot felul d scuze!!!!MERCENARI

bebeto15.11.2005 12:22
Si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Piturca le beau, dar pe terem mancau terenul.Si Iovan si Bumbescu si multi altii.Dar Cristea e mai firav ca o virgina.Sa ne lase in MM:((

spre deosebire de anii 80,fotbalul de astazi este mult mai solicitant,iti trebuie o conditie fizica mult mai mare decit acum 20 de ani.

SSK15.11.2005 16:14

Cred ca se cam exagereaza cu subiectul asta. Poate ar trebui sa ne aducem aminte ca viata de fotbalist nu e totuna cu cea de calugar :idea: ... Cristea are totusi 21 de ani, e tanar, necasatorit si are o seara libera => poate sa faca ce doreste, atat timp cat nu se da in spectacol !

Cat despre reactiile lor la critici, poate nu ar strica sa va puneti putin in locul lor si sa va inchipuiti cum ar fi sa va opreasca o sumedenie de necunoscuti pe strada ca sa va reproseze ca Steaua e pe nu stiu care loc. S-ar putea ca la un moment dat sa va saturati si sa nu reactionati ca la carte, ca doar nu sunteti receptionere sa zambiti la comanda :P

ovi_ovi715.11.2005 16:31

eu cred ca tu defapt ai vrut sa ne spui ca ai fost la dave seaman

«12»