FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul Ploiești - Steaua Il 1 - 1

«12»
darkye07.11.2009 11:19

care veniti la meci va ast cu un PM ....sa va zic ora si locul

ovidiul_steaua07.11.2009 12:23
in ce parte a stadionului se vand bilete pt stelisti ...e cineva din ploiesti pe aici care stie??

Cei care vin de la Bucuresti o sa stati in sectorul de oaspeti, adica in partea stanga de la Tribuna a 2-a cum intrati in stadion! Bilete costa 5 lei :hai_steaua:

petrolulploiesti07.11.2009 16:47
Cei care vin de la Bucuresti o sa stati in sectorul de oaspeti, adica in partea stanga de la Tribuna a 2-a cum intrati in stadion! Bilete costa 5 lei :hai_steaua:

sunteti bine veniti pe Ilie Oana,o sa stati acolo unde v-a zis si Ovidiu si o sa vedeti un meci frumos,facut de echipa noastra.Sincer,nu va inteleg de ce veniti,atat timp cat huliti patronul.Asa de mult tineti la Steaua 2,antrenata de Leo Strizu,mare antrenor? Va dam 3,4-0,fara probleme,la ce echipa de 2 lei aveti in Liga a2a.

Astra&Dinamo,curvele Romaniei.

kaymack07.11.2009 16:53
sunteti bine veniti pe Ilie Oana,o sa stati acolo unde v-a zis si Ovidiu si o sa vedeti un meci frumos,facut de echipa noastra.Sincer,nu va inteleg de ce veniti,atat timp cat huliti patronul.Asa de mult tineti la Steaua 2,antrenata de Leo Strizu,mare antrenor? Va dam 3,4-0,fara probleme,la ce echipa de 2 lei aveti in Liga a2a.

Astra&Dinamo,curvele Romaniei.

pfff ce baietas esti pe net,virgini? :)) dupa cum vbesti esti cam inapt mintal si ai vreo 15 anisori... Multa CARNE IN GURA!

Aveti grija , cunosc persoane din galeria petrolistilor care nu se duc pentru meci.

Deci multa grija.

si crezi ca multi de la noi merg special pt meci? :))

MoWeed07.11.2009 17:29

petrolulploiesti a luat o binemeritata pauza

Jilaveanu07.11.2009 19:33

pleaca ciobane din Ghencea,Steaua E A NOASTRA

AG07.11.2009 20:00

bine tuuuu :))

Daniel-Ionut08.11.2009 11:26
Va dam 3,4-0,fara probleme,la ce echipa de 2 lei aveti in Liga a2a.

Pfff... ne-au rupt... echipa de cupele europene care evolueaza pe nedrept in Liga a 2-a...

3,4-0...

Sunteti praf ma! :D

1-1 scor final

Astristul08.11.2009 11:43

Mi-a iesit pronosticul! :)

A fost un meci frumos, care, cu putin noroc si inspiratie putea fi transat in favoarea noastra!

PS: M**e petr0lul! :D

ovidiul_steaua08.11.2009 13:39

**** PETROLUL! Sunt din Ploiesti, dar pur si simplu URASC aceasta echipa pt simplul fapt k pana si seful galeriei(aka Octav Preda) este dinamovist(are abonament la PCH). Deci ce sa le mai ceri?

red&blue_boy08.11.2009 14:59
Mi-a iesit pronosticul! :)

A fost un meci frumos, care, cu putin noroc si inspiratie putea fi transat in favoarea noastra!

PS: M**e petr0lul! :D

Astristule,ai mers la meci ?Daca da,esti ok?Ca mi-era ca poate se da la tine petrolulploiesti ala !!!! :D Ca vezi ca e cam periculos!

1-1,da,e bine ca n-am pierdut...

Astristul08.11.2009 18:08
**** PETROLUL! Sunt din Ploiesti, dar pur si simplu URASC aceasta echipa pt simplul fapt k pana si seful galeriei(aka Octav Preda) este dinamovist(are abonament la PCH). Deci ce sa le mai ceri?

Asta n-o stiam! Mersi pentru informare! ;)

@ red&blue_boy: Ooo, dar exact pe mine ma cauta, iti dai seama ... :))

ovidiul_steaua09.11.2009 18:32

Alt lucru care dovedeste ca galeria lupilor este de dinamovisti. Am un prieten care este in galeria lui Petrolul. Duminica dimineata a fost la meci la Petrolul - Steaua 2, iar seara s-a dus la Dinamo-rapid. Deci... intelegeti si voi ...

:steag_cruce_invers:fular-campionii

Astristul09.11.2009 19:27

Asta e veche, dupa cum am scris si eu mai sus, javrele si lupii s-au infratit in anii 90 si unii mai pastreaza prietenii si in ziua de astazi cu ei! :rolleyes:

«12»