FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a fost dorita de investitori straini.

«12»
reddog11.11.2005 14:02

L-ati cam vrea, nu? Dar nu cred ca ajunge la el. Va continua la noi!

Din pacate conducerea noastra s-a cam dovedit in ultimul timp de toata jena. Exceptie facand poate Badea. Ramane de vazut cum ne descurcam in astea 2 meciuri care urmeaza in UEFA si care s-ar putea sa fie ultimele pe anul acesta fotbalistic.

Motanu D11.11.2005 14:22

Normal ca-l vrem pe Petre. Are si Dumitru nevoie de o rezerva, nu ?

reddog11.11.2005 14:30

Ce spiritual esti azi Motane! Singurul lucru in comun pe care il au cei doi e prenumele...Ca valoare Petre e peste, fara suparare. Plus ca are mult mai mult bun simt si mai mare angajament in joc.

Motanu D11.11.2005 14:33
Ce spiritual esti azi Motane! Singurul lucru in comun pe care il au cei doi e prenumele...Ca valoare Petre e peste, fara suparare. Plus ca are mult mai mult bun simt si mai mare angajament in joc.

Asta este un aspect incontestabil!

reddog11.11.2005 14:36

Deci pana la urma imi dai dreptate. Dar viseaza tu in continuare. Petre va fi si in al 18-lea an la noi!

Motanu D11.11.2005 14:41

Reddog, eu nu visez nimic pe tema asta. La uram urmei n-ar fi decat o rezerva pentru Nicolita. Iar fotbalul nu incepe si nu se termina cu Petre...

Sa joace si 50 de ani pentru voi, nici o problema...

reddog11.11.2005 14:47

50 de ani ma indoiesc ca ar putea... :P Chestia e ca ar veni la voi doar daca ar fi disperat peste masura. Sa nu uitam ca a fost crescut la Dinamo, are spiritul de la noi. Si copilul lui e legimat la o grupa de juniori de la noi. E caine si asa va ramane. Daca ar ajunge la voi, s-ar simti strain de tot si nu cred ca ar da randament.

montreal11.11.2005 15:14

unde sa joace Petre?

nu poate sa joace afara pentru ca a fost refuzat de vreo 2-3 ori pe motiv de hepatita tip C,

iar acum daca pur si simplu i se taie salariul in juma,inseamna ca va accepta sa joace pentru un club care l-a umilit sau isi va gasi alta echipa din tara, care sa-l accepte asa cum este.

Se pare ca Dinamo vrea sa scape de el cu orice pret.

E altul mai bun care freaca banca de rezerve si nu are loc de el? sau multi-milionari patroni nu ii mai pot plati salariul?

reddog11.11.2005 15:25

E o porcarie care noi speram ca se va termina cu bine pentru Petre. Repet, nu il vad la Steaua!

Cat despre refuzul acelor cluburi care se aflau in tratative cu el pentru simplul fapt ca are hepatita C, mi se pare o aberatie. Doar nu se ia...si nici nu crapa Florentin sa ramana ei cu banii dati. Cred ca, din pacate pentru el, trenul carierei lui fotbalistice peste hotare a fost pierdut.

I.N.Money11.11.2005 16:57
E o porcarie care noi speram ca se va termina cu bine pentru Petre. Repet, nu il vad la Steaua!

Cat despre refuzul acelor cluburi care se aflau in tratative cu el pentru simplul fapt ca are hepatita C, mi se pare o aberatie. Doar nu se ia...si nici nu crapa Florentin sa ramana ei cu banii dati. Cred ca, din pacate pentru el, trenul carierei lui fotbalistice peste hotare a fost pierdut.

Asta e ceva genu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pentru voi...si astia isi bat joc de el...

reddog11.11.2005 17:03

Asa se procedeaza pe la noi de cand cu noua conducere bomba. Sa speram ca e doar o gluma de prost gust ce fac ei acum. Ca de nu, tare mi-e ca se lasa cu adevarate bombe...verbale pe stadioane.

Virgil12.11.2005 04:32

Nu avem nevoie de o potaie care s-ar putea transforma in cal troian.Ar fi jenant.Chiar nu se mai gasesc jucatori in toata lumea asta ?

reddog16.11.2005 16:25

Daca il faci pe Petre "potaie", fara suparare, dar din punct de vedere obiectiv, nu te prea pricepi sa judeci fotbalistii la adevarata lor valoare. Ciudat, nu ma asteptam de la tine sa faci o astfel de caracterizare. O sa afirmi ca si Haldan a fost tot o potaie, nu?

«12»