FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ionut Lupescu - ce caracter!!!

«12»
redandblue09.11.2005 06:03

In sfirsit Ionut Lupescu si'a dat arama pe fata.Cel care sarea cu gura pina ca jucatorii generatiei de aur nu sunt bine vazuti de federatie,care era declarat un prieten al lui Popescu si adversar al lui Sandu este gata sa se alieze cu Nasu' si chiar sa distruga fotbalul romanesc.

Doar Gica Popescu ne poate scapa de asta.

Virgil09.11.2005 06:21

Fi-ti-ar Gica Popescu de râs sa-ti fie.

Ce mare caracter esti tu sa-l judeci pe Ionut Lupescu?Ce autoritate ai tu sa-l acuzi pentru ceea ce crede ca e bine sa faca pentru fotbalistii din tara asta?Nu vreau sa spun ca esti un nimeni,pentru ca poate te-ai simti jignit,dar esti un necunoscut.

FanSteaua4Life09.11.2005 07:13

Mai bine iese din nou nasu cu lupescu decat Popescu...

noname09.11.2005 07:17

Popescu ar insemna declinul Stelei atat timp cat la Steaua e Gigi... deschideti ochii pls

Teoctist09.11.2005 07:22

Cheia prin care Mircea Sandu l-a atras pe Kaiser e AFAN

Unul dintre punctele prin care Mircea Sandu s-a apropiat de Lupescu este AFAN, organism ignorat până acum de actuala conducere. Nașul l-a băgat in seamă pe Alex Rădulescu, și prin acesta a ajuns la Ionuț Lupescu. De altfel, Florin Prunea, vicepreședintele asociației, a recunoscut că singura ofertă concretă de colaborare a venit de la Sandu. Gică Popescu nu ne-a contactat până acum, a spus Prunea. Sandu a garantat schimbarea contractelor și respectarea lor, asigurarea pensiilor, precum și prezența unui om in Comitetul Executiv.

Îl respect, dar nu cred in Popescu!

Până ieri a fost un critic vehement al politicii lui Mircea Sandu. Astăzi, Ionuț Lupescu recunoaște că ideile sale s-ar putea găsi mai degrabă in programul Nașului.

E Cum e să fii aliatul lui Sandu după ce ani la rând l-ai criticat?

e Din două rele o alegi pe cea mai puțin rea... M-a surprins importanța pe care mi-au dat-o cei doi, pentru că eu nici măcar nu am drept de vot. Mă voi hotărî cu cine voi merge mai departe, dar mai mult ca sigur cu Sandu.

E De ce nu cu Popescu?

e Din două motive. Unu: deși ii respect calitățile manageriale, nu am incredere in programul lui. Doi: inainte de a-și depune candidatura, Gică a spus răspicat că, dacă eu voi ieși președinte, nu va accepta postul de vice. Atunci eu de ce aș accepta viceversa?

E E adevărat că Sandu ți-a promis postul de președinte, el urmând a se ocupa doar de relațiile internaționale?

e Deocamdată nu pot să confirm, insă recunosc că mi-ar face plăcere ca această variantă să fie adevărată. Tot ce pot să vă dezvălui insă este că eu voi ocupa o funcție importantă cu putere executivă.

E Nu crezi că iți vei atrage antipatii?

e Să spunem lucrurilor pe nume. Până acum două luni, inainte de a-și depune candidatura, Gică era, alături de Hagi și de alții, cel mai aprig susținător al lui Mircea Sandu. Eu mă luptam cu el, iar ei chiar nu se sfiau să mă contreze. Acum eu am devenit cel rău?

E Dar 14 componenți ai Generației de Aur au emis un comunicat...

e Nu am primit nimic. Asta spune multe. Generația de Aur nu stă in câțiva jucători. Trebuia intrebați toți cei care au muncit.

14 membri ai Generației de Aur sunt impotriva lui Sandu

Balint, Belodedici, Doboș, Ilie Dumitrescu, Hagi, Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Dan Petrescu, Gheorghe Popescu, Răducioiu, Rotariu, Sabău, Selymes și Stelea au dat publicității un comunicat in care iși manifestă nemulțumirea vizavi de actuala stare a fotbalului românesc. În scrisoare se menționează: Cei responsabili cu destinele și viitorul fotbalului s-au ascuns in umbra rezultatelor noastre, fără să construiască nimic durabil. În ultimii cinci ani am avut parte doar de decepții in planul rezultatelor, iar microbiștii doar de dezamăgiri. Membrii Generației de Aur susțin că după ce s-au intors acasă au dorit să pună umărul la reconstrucția fotbalului românesc, dar au fost refuzați.

copy/paste dupa prosport.ro

E clar ca Lupescu va conduce treburile Federatiei,iar Sandu se va ocupa de problemele internationale.Cum sa nu se alieze cu Sandu ? Ar fi chiar un prost.Daca l-ar fi sustinut pe Popescu,nu ar fi primit nimic.

E un moment important in istoria fotbalului romanesc,Lupescu nu e dependent de clanul Becali.De abia acum putem spera ca lucrurile o vor lua pe un fagas bun.

Bogdan4Steaua09.11.2005 09:25

Asa cum am mai spus-o il prefer pe Mircea Sandu lui Gica Popescu. In plus, acum Mircea Sandu il are pe Ionut Lupescu. Nu cred ca Lupescu s-ar implica in treburi murdare.

Cat despre chestia cu jucatorii generatiei de aur...treaba e cat se poate de clara...s-a mobilizat clanul Becali si i-a determinat pe acestia sa il sustina pe Popescu in dorinta de a crea o imagine si mai favorabila "impartialului" Gica Popescu. Majoritatea acesor componenti ai generatiei de aur au sau au avut legaturi cu clanul Becali. De ce credeti ca Mutu, care nu mai e reprezentat de Becali prefera sa se abtina? Pe de alta parte, presa devine deja agasanta in legatura cu aceasta chestiune. Nu am vazut o atata vehementa in a contesta pe cineva.

Bine ca nu voteaza populatia pentru ca daca ar fi asa, ar castiga Popescu.

redandblue09.11.2005 10:26

Virgil chiar dc sunt un nimeni in comparatie cu Lupescu am totusi dreptul sa'mi exprim parerea referitor la actiunile lui.Eu nu'l judec ca nu am dreptul doar imi exprim dezacordul fata de alierea lui cu Nasu'.Sa sti ca Lupescu nu e asa un mare conducator cum crede lumea si in plus alaturarea la echipa lui Mircea Sandu ii va aduce un deficit in imaginea pe care o are.

Nu sunt un adept infocat al lui Popescu dar inclin sa cred ca ar fi un conducator mai bun sau mai potrivit pt situatia actuala.In plus nu cred ca Popescu s'ar afilia vreodata la manevrele pe care le face Nasu' la federatie(vezi demiterea lui Craciunescu).

Virgil09.11.2005 12:28

Sigur ca Popescu nu l-ar fi demis pe Craciunescu.Pentru ca fac parte din acelasi team.

Daca esti in urma cu stirile Popescu face jocurile lui Ioan Becali si ale clanului sau.Becali e rivalul nostru.Prin asociere si Popescu este rivalul nostru.Chiar sa fim de acord cu alegerea lui?

redandblue09.11.2005 12:41

Sunt la curent cu stirile si cum am mai spus eu nu'l sustin in totalitate pe Popescu dar intre doua rele(cei doi candidati)cred ca ar trebui sa alegam raul mai mic or Mircea Sandu nu cred ca a facut pana acum asa de multe lucruri bune incit sa stea la federatie toata viata.A avut timp sa demonstreze cit de bun presedinte e, acum e rindul altora si nu neaparat al lui Gica Popescu...

Bogdan4Steaua09.11.2005 16:43

Daca, contracandidatul lui Sandu nu ar fi Gica Popescu sau vreun personaj din sfera de influenta a clanului Becali, eu as fi primul care as sustine acel candidat.

redandblue09.11.2005 16:45
Daca contracandidatul lui Sandu nu ar fi Gica Popescu sau vreun personaj din sfera de influenta a clanului Becali, eu as fi primul care as sustine acel candidat.

Total de acord cu tine

si eu as face la fel

reddog11.11.2005 15:35
In sfirsit Ionut Lupescu si'a dat arama pe fata.Cel care sarea cu gura pina ca jucatorii generatiei de aur nu sunt bine vazuti de federatie,care era declarat un prieten al lui Popescu si adversar al lui Sandu este gata sa se alieze cu Nasu' si chiar sa distruga fotbalul romanesc.

Doar Gica Popescu ne poate scapa de asta.

Dar ce e asa de rau??? Decat Popescu! Eu nu prea pot sa il vad pe asta in aceasta functie. Cred ca ar numirea lui in acest post ar fi sinonima cu declinul fotbalului romanesc.

Ce pacat ca nu avem si noi drept de vot!

armanovici11.11.2005 16:49

sincer dintotdeauna mi-a displacut Gh.Popescu..am motivele mele

-a fost intotdeauna un adversar al clubului nostru,un anti-stelist convins..

-a fost intotdeauna in sfera de influenta a clanului ISM..

-indiferent daca va pleca Jiji sau nu de la noi,Popescu va fi ANTI-Steaua!!

Virgil12.11.2005 04:40

Armanovici,nu ai spus ceva nou.Toata suflarea Stelista cunoaste aceste lucruri.In plus e un ingamfat si un antipatic.Un tip care stie sa loveasca sub centura si chiar o face.In stilul lui de papa lapte.

I.N.Money12.11.2005 10:29

Armanovici,nu ai spus ceva nou.Toata suflarea Stelista cunoaste aceste lucruri.In plus e un ingamfat si un antipatic.Un tip care stie sa loveasca sub centura si chiar o face.In stilul lui de papa lapte.

Pai si uite Virgil..nici Popescu,nici Sandu nu sunt inghititi de suporterii Stelei..atunci cine e mai indicat sa iasa pana la urma,,,sa iasa Sandu si sa continue scaderea fotbalului romanesc la nivel de nationala sau sa iasa Popescu care probabil va face rau Stelei....de ce nu a candidat si un stelist... :cry:

misha12.11.2005 10:50

Pai si uite Virgil..nici Popescu,nici Sandu nu sunt inghititi de suporterii Stelei..atunci cine e mai indicat sa iasa pana la urma,,,sa iasa Sandu si sa continue scaderea fotbalului romanesc la nivel de nationala sau sa iasa Popescu care probabil va face rau Stelei....de ce nu a candidat si un stelist... :cry:

ce studii trebuie sa aiba cineva ca sa candideze :roll:

armanovici12.11.2005 13:04

superioare... 8)

misha12.11.2005 13:12
superioare... 8)

si ce intelegi prin superioare :roll: :lol:

Virgil12.11.2005 14:42

Sa aiba o facultate.Plus experienta in fotbal.Stiu ca exista o limita de vechime in acest sens.

Pentru mine e foarte clar,sa nu iasa Pica Gopescu.In rest cine ar mai fi?Mircea Sandu?Daca nu-i altul sa iasa Mircea Sandu,daca altul nu e nici macar capabil sa se inscrie in cursa pentru sefie.

misha12.11.2005 14:46
Sa aiba o facultate.Plus experienta in fotbal.Stiu ca exista o limita de vechime in acest sens.

Pentru mine e foarte clar,sa nu iasa Pica Gopescu.In rest cine ar mai fi?Mircea Sandu?Daca nu-i altul sa iasa Mircea Sandu,daca altul nu e nici macar capabil sa se inscrie in cursa pentru sefie.

adica poti sa ai si facultatea de muzica :lol: :lol:

ps: primesc si fete?? :roll: :lol: :lol:

sergiu_titan12.11.2005 19:33

Nici Nasu' , nici Popescu nu pot face bine fotbaluilui nostru. Dar dc iese Nasu' si va fi sustinut de conducerea noastra cred ca vom avea o perioada buna in urmatorii ani in campionat.

Gigi a inceput sa dea in Craciunesc in 2 saptamani a fost demis iar la meciul de pregratire al nationalei MM a stat langa Nasu'

Oricum trebe sa profitam de situtie si dc iese Popescu sa pregatim un canditat mai apropriat de noi pentru Liga deoarece Mitica va fi urmatorul.

armanovici13.11.2005 07:18

De ex. Meme...

Chiar mi-a placut articolul din GSp cu parerea lui Paszkany despre Popescu...de fapt cred ca sintetizeaza cam ce gandim multi dintre noi despre Popescu...

I.N.Money13.11.2005 12:53

Pazskany spune pe nume ceea ce gandesc multi...dar se ascund...am vazut acum cateva zile ..Parca Prunea a zis ceva de Clanul Becali pe TV Sport si apoi a fost sunat si amenintat...

Bogdan4Steaua13.11.2005 16:54
Pazskany spune pe nume ceea ce gandesc multi...dar se ascund...am vazut acum cateva zile ..Parca Prunea a zis ceva de Clanul Becali pe TV Sport si apoi a fost sunat si amenintat...

Si Pazskany a fost amenintat saptamanile trecute de catre acelasi clan.

adidas03.12.2005 13:30

Lupescu!!?? Un sharlatan care nu are ce sa caute la FRF e un pupa cur care vede numai bani in fata ochilor, a devenit o rusine a fotbalului. HUUU

«12»