FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Al 4-lea Reich la Timisoara !?!

«12»
ZZ TOP08.11.2005 06:29

Da...Toata lumea vorbeste de mesajele rasiste si care incita la violenta ale noastre si ale cainilor, dar eu zic ca ce se intampla la Timiosoara este un pic mai grav ! Cine a vazut poza din GSP de azi cu Hagi si cu Marian Iancu poate observa ca cei doi tzin impreuna un fular al lui Poli Timisoara care are pe mijloc o...ZVASTICA (stilizata, dar ZVASTICA)!! Acum sa ma scuzati, dar daca aia nu e o zvastica atunci batman-ul nostru de la meciul cu Rapid era...batman.

Cainii l-au facut pe Haldan si prostii au sarit ca e Hitler (fara suparare, aducea un pic de tot, dar era clar pt toti ca e Haldan)..In schimb, aia la Timisoara afiseaza meci de meci asemenea inscriptii si nimeni nu zice nimic..Siner, eu nu intzeleg...

Nu s-au saturat sa-i pupe atata in c*r pe timisoreni ?

xxxy08.11.2005 07:30

este fularul cvucs cu zvastica stilizata ...

0770-12954522458dc1587544d_239_159_.jpg

redandblue08.11.2005 07:54

Timisoara a fost si va ramine mereu in umbra echipelor din Bucuresti poa sa vina si Murinho antrenor.In plus nu vad ce mare antrenor este Hagi.Poate ar trebui sa ne bucuram ca nu a venit la Steaua!

redandblue08.11.2005 07:55

Timisoara a fost si va ramine mereu in umbra echipelor din Bucuresti poa sa vina si Murinho antrenor.In plus nu vad ce mare antrenor este Hagi.Poate ar trebui sa ne bucuram ca nu a venit la Steaua!

bebeto08.11.2005 08:05

sa nu devenim invidiosi pe ei fiinca devenim si noi ca ei dupa aceia.Timisoara s-ar putea peste 1-2 ani sa devina o echipa f puternica daca ritmul investitilor de acolo va creste.deocamdata tot respectul pt conducatorii de acolo.ei tac si fac.ciobanul nostru mult vorbeste putin face.

ps:sigla aia trebuie sa si-o schimbe repede ca daca se prezinta vreodata cu ia in UEFA..nu-i vad bine.

sorin_77708.11.2005 08:14

este clar un simbol nazist stilizat... Si 100% s-a urmarit asta...

Buna observatie!!!

Virgil08.11.2005 09:40

Ce e acum la Timisoara e un foc puternic de paie.Poli nu e Poli.Adevarata Poli se zbate intr-o grupa a vestului salbatic al Romaniei,in Divizia C.

Se pare ca nici aceasta din urma Poli nu mai e Poli,pentru ca se spune ca un grup de craioveni i-au cumparat palmaresul si emblema de la actualul patron Zambon,contra a 500.000 USD.

Sa zicem totusi ca actuala divizionara A, e Poli.O noua Poli,nascuta in apropierea Bucurestiului,la Bragadiru.Nu are importanta acest lucru.

Important e cat va reusi sa o mai tina Marian Iancu si firmele sale care au datorii neachitate la bugetul statului in valoare de peste 16.000 miliarde de lei vechi.Nici mai mult,nici mai putin decat vreo 530 de milioane de dolari.

Ce?Pentru el nu exista Bodu ?

FanSteaua4Life08.11.2005 10:00

Pai voi ce credeti ca a urmarit Iancu, daca il are pe Hagi antrenor ziarele din Romania nu vor mai da in Poli...Acum au acoperire... :roll:

ZZ TOP08.11.2005 10:48

Si totusi...discutzia nu era despre actuala situatie a lui Poli...care sincer nu prea ma intereseaza...DISCUTZIA ESTE DESPRE CUM INTR-UN CAMPIONAT IN CARE SUPORTERII CELOR 2 ECHIPE BUCURESTENE (care conteaza) SUNT ATAT DE ATENT MONITORIZATI PENTRU FIECARE MESAJ< GEST< SCANDARE , se strecoara unii cu o DITAMAI ZVASTICA drept emblema !! Si nu a aparut acum o zi...2...Repet, nu vreau sa discutam situatia lui Poli. Nu merita atat atentie. Si nici galeria lor nu merita, dar, REPET, sunt tare curios dc nimeni nu se sesizeaza in aceasta problema in timp ce noi suntem amendati si suspendati pentru fiecare scandare sau manifestare care ii deranjeaza pe ei la urechi.

reddog08.11.2005 15:22

La Poli e totul strict de domeniul publicitatii. Pentru mine, care am fost la adevaratele derby-uri Poli-UTA, astia nu sunt Poli. Si cu asta am spus totul. Pentru mine e o echipa cu o vechime de trei ani, care nu isi vede limitele si care incearca marea cu degetul.

Hagi nu va sta mult timp la Poli...

SSK08.11.2005 15:23

Mi se pare o greseala de'aia, pur romaneasca, facuta din nestiinta, nepasare si neglijenta, toate la un loc. "Euro-Poli" ar merita un bobarnac in nas pe faza asta...

reddog08.11.2005 15:27

Si isi va lua, nu un bobarnac si mai multe. Se va stinge cum s-a aprins. Dintr-o data. Locul 4 e mincinos la cum au jucat pana acum.

Motanu D08.11.2005 15:28
Si isi va lua, nu un bobarnac si mai multe. Se va stinge cum s-a aprins. Dintr-o data. Locul 4 e mincinos la cum au jucat pana acum.

Nu se stie... dar nici nu cred ca vor ajunge prea departe. Si mai sunt destule echipe care se afla prea sus raportat la jocul prestat...

reddog08.11.2005 15:34

Te referi la top 5? Cine Dinamo? Poate voi sau Clujul?

Radu mic08.11.2005 16:33

si nici sa nu mai vina!!!!

zarboss08.11.2005 18:03

bine punctat... mai bine ca nu e la Steaua

BandiT09.11.2005 05:12

am vazut la stiri o explicatie penibila in care ne arata diferenta dintre szastica originala si cea de pe fular...se spunea ca cea de pe fular nu e szastica, ci un semn mai vechi care n-are legatura ce nazistii...blabla..ca Hagi niciodata nu ar fi pozat cu fularul acela daca ar fi fost conotatii naziste...

incearca sa acopere cacatul

ultrababy09.11.2005 06:11

chiara acum ma uit la stirile din sport si il vad pe Hagi tare fericit ca e la "Euro"Poli...Apropo de unde pana unde Euro Poli?...

Steaua nu are nevoie de stelisti de conjunctura....

strezahuzum09.11.2005 08:14
am vazut la stiri o explicatie penibila in care ne arata diferenta dintre szastica originala si cea de pe fular...se spunea ca cea de pe fular nu e szastica, ci un semn mai vechi care n-are legatura ce nazistii...blabla..ca Hagi niciodata nu ar fi pozat cu fularul acela daca ar fi fost conotatii naziste...

Man nu e chiar asa. In realitate simbolul folosit de nazisti si cunoscut drept zvastica este o runa preluata de la popoarele nordice. Finlandezii de exemplu il folosesc si azi, si nu il privesc drept simbol al nazismului ci simplu ca pe un fel de totem aducator de noroc.

Virgil09.11.2005 08:30

Svastica este simbol religios la unele popoare orientale.Este si emblema politica,folosita de nazisti.

Considerand ca Timisoara este mult mai aproape ca distanta,gandire si educatie de patria nazismului decat de tarile orientale,cred ca simbolul folosit de Poli are tenta nazista.Nu neaparat din convigere politica.Poate din ideea de a parea mai duri.

I.N.Money09.11.2005 10:10

Stati sa vedeti ca o sa vina Craciunescu la ei..sa vedeti atunci arbitraje :wink:

Bogdan4Steaua09.11.2005 10:22
Stati sa vedeti ca o sa vina Craciunescu la ei..sa vedeti atunci arbitraje  :wink:

Daca ramane Mircea Sandu la FRF nu cred ca va mai avea o influenta insemnata Craciunescu. Probabil se vor produce schimbari majore in arbitraj, oamenii lui Mr. Seychelles fiind maziliti.

redandblue09.11.2005 10:47

Oricum ramin vechile prietenii...

Clar ca Timisoara o sa fie avantajata de arbitrii,nu de toti doar de acolitii lui Craciunescu

zarboss09.11.2005 17:08

o sa aiba tot sprijinul din partea arbitrilor.. Poli Timisoara va deveni un fel de dunaimo

redandblue09.11.2005 17:37
o sa aiba tot sprijinul din partea arbitrilor.. Poli Timisoara va deveni un fel de dunaimo

da dar un Dinamo putin mai bogat...de unde mai multi bani pt arbitrii!

«12»