Exista pe undeva o baza de date cu echipamentele vechi ale Stelei (poze)? Ma intereseaza anii '80.
Exista pe undeva o baza de date cu echipamentele vechi ale Stelei (poze)? Ma intereseaza anii '80.
nu e tricou de joc, probabil s-au inspirat din asta
http://stadion.suportersteaua.net/memorabi...%20%2822%29.jpg
Nici eu nu am gasit o poza care sa ateste ca ar fi un tricou de joc, desi persoana respectiva (un strain) sustine autenticitatea desi nu precizeaza decat vag: anii '80.
superb tricoul. sincer, cred ca este un model de joc din 89-90, cand nu tot timpul aparea Ford pe tricouri...
Urmaresc fenomenul de ceva timp, chiar am deschis un topic unde voi incerca sa adun material pentru un volum care sa prezinte isoria echipamentelor Stelei. S-ar putea sa fie un echipament folosit in perioada 1987-88. Pe de alta parte, nu imi aduc aminte de imprimeul acela dubios cu rosu... daca ai putea sa postezi si alte poze, ar fi excelent... Daca ai posibilitatea te rog studiaza eticheta. Stema am vazut ca e cea a perioadei pana in 1991, principala diferenta se constata la modul in care e grafiat cuvantul Steaua. Fata de steam de azi, unde literele S si A sunt capitale, aici partea de sus este arcuita. Daca intr-adevar a fost folosit si nu este o copie sau altceva, cred ca doar in campionat.
eu merg pe ideea ca acest tricou a fost folosit in sezonul 89-90, cand pe tricouri nu mai aparea Ford, ci Castrol...
nu vreau sa fac reclama vreunui site ceva (mai ales ca nu ii suport pe cei de la gsp), dar pe google am gasit o poza care se pare ca este de la acel Dinamo - Steaua 2-2 din '90, tricoul respectiv fiind unul albastru...
Modelul a fost folosit sigur la meciurile cu Montpellier din 90-91, cu Castrol pe piept. Era folosit atunci si cel albastru cu acelasi model.
A fost purtat si cu un sezon inainte, cand am pierdut finala cupei cu 6-4 cu Dinamo.
nu stiu daca e sau nu original, da e superb tricoul .
unde ai gasit acest triocu..?
un site ceva...
Acum dupa ce am vazut si restul pozelor, imi aduc aminte ca pe dvd-ul cu volumul 2 din meciurile Steaua Dinamo, erau cateva cadre cu jucatorii purtand acest tricou. supervladiTM are dreptate la finala cupei din 90 cred ca l-au purtat.
Concluzie: nu e un fals.
Ce marime estemezi ca e? M L sau XL?
Cat ceri pe el?
Este din '90 de la finala cupei
( mi-a zis tata ) ca in '89 la Brasov era cu ford tricoul ![]()
ca sa stiu ce fac.![]()
Pai ce ai de gand sa faci cu el? ![]()
il vinzi? ![]()
Dau mai mult decat Marius ![]()
Dau mai mult decat Marius![]()
Da poate ca Marius nici nu era interesat sa il cumpere ![]()
Inca mai e interesat Marius.
terminati cu prostiile si lasati omu' sa se exprime.
spune un pret daca il vinzi, eventual PM...
Nu era al meu, era al unui italian, astazi l-am cumparat. Nu doresc sa il vand, dar daca ma voi razgandi candva anunt aici pe forum.
daca tot e topic deschis cu "Echipamente vechi, Poze, Tricouri" ar fii frumos ca fiecare sa punem o poza, doua, trei cu ce tricouri, echipament cu Steaua, avem.
La multi ani si multa sanatate in noul an!
unde ai gasit acest triocu..?
un site ceva...
am vazut pe ebay(anu trecut) exact acest model, daca o sa-l gasesc din nou, am sa pun link-ul.
(era un magazin care vindea acest model vechi de echipament nu numai cu Steaua, cu majoritatea echipelor din acea perioada)