Sa-ti spun eu vreo doua despre sfinx sa vad daca mai doresti sa se numeasca asa stadionul.
Spune-ne si noua, te rugam. Sau macar mie, pe privat, daca se poate. Iti voi recunoscator.
Da, dar iarasi, Lacatus n-a murit, deci nu-i vad rostul!
Eram usor ironic la adresa acelora care se opuneau cu vehementa ideii de schimbare a numelui arenei. Mai ales ca nu e pentru prima data cand s-a oferit sugestia de a numi PN "Peluza Marius Lacatus".
Personal, as numi stadionul "Steaua - Ion Alecsandrescu", iar Tribuna I "Ilie Savu".
Lari, dar ce ai spune daca am propune sa se numeasca Valentin Ceausescu, fara de care sub Ion Alecsandrescu nu s-ar fi realizat minunata performanta din 7 mai 1986? Ar fi si mai sonor.
Tov. Vali aavut un merit imens, de acord. Insa nu mai mare ca nea Ion, care s-a dus personal dupa atatia jucatori prin tara. Exemplele Belo si Balint sunt mai mult decat elocvente.
Mai mult, Valentin era mai mult un soi de scut fata de exterior, dand, de multe ori, curaj jucatorilor (a fost primu' care le-a zis ca au sanse sa devina campioni europeni!). Munca, insa, era facuta de Sfinx si Jenei.
Putem noi sa vrem sa se numeasca cum vrea muschiul nostru. Cineva ar trebui sa o faca oficial. Credeti ca Gigi va fi de acord. Poate, dar va pune conditii. Si noi tot Steaua i-am spune. Mai mult ca sigur. Ar fi si mai la indemana "hai pe Steaua" decat "hai pe Ion Alexandrescu".
Subscriu la ce a zis cineva mai sus: mai usor cu idei de-astea, ca ne pomenim ca o preia bou' si ne face o "bucurie"...
Mai subscriu si la ce a zis un alt drogat: Guie Migi!