Nu vad ce vedeti voi rau in asta, ar fi doar o dovada de respect fata de o persoana care a facut ca acest club sa mai existe (nu se stie insa pentru cat timp) si astazi. Vreti exemple de la altii mai "avansati cultural" ca noi? Santiago Bernabeu, Giuseppe Meazza, Artemio Franchi, Vicente Calderón sau Ramón Sánchez Pizjuán (si lista poate continua) va spun ceva? Sa inteleg ca numele unui cartier face mai mult decat memoria unui idol?
mstef, ideea unei petitii este de a afla parerea ficaruia si atat, nu de a o afla, dupa care sa incercam sa-i convingem ca nu au facut o alegere buna votand nu. Ce incerci tu sa faci e sa influentezi decizia fiecaruia prin argumente. Sunt convins ca cei care au spus NU, au si argumente mult mai puternice decat cele pentru care ar fi spus DA. Nimeni nu voteaza instinctiv o chestie de genu`, doar in urma unor secunde, minute de gandire.
Simplul fapt ca tie nu-ti convin voturile NU si oarecum aduci argumente in plus "votati DA", de parca am fi in politica mizerabila de la noi, duce la anularea onestitatii acestei petitii, nu stiu, zic....
Daca e sa se schimbe numele nu o sa se faca pe motiv ca altii asa au, pentru ca suntem Steaua si nu copiem pe nimeni. Mergem in trendul lumii in care traim, dar gandim pentru noi insine nu urmam pasii celorlalti. Poate aia au schimbat numele pentru ca e posibil ca stadionul sa fi avut nume "municipal" sau sa fi fost al altor echipe, se mai intampla. Stadionul Steaua este situat in Bd. Ghencea. Cand o sa joace alta echipa acolo pot sa-i puna aia ce nume vor... ca tot stadionul Steaua o sa fie.
Dupa cum ai spus, mi se pare o chestiune mult prea mica pentru evenimentele din perioada asta.
Eu votez NU! N-am nimic cu Ion Alecsandrescu! Nu pot sa spun ca-l respect. Nu poti respecta o persoana pe care nu o cunosti. Poate persoana aia a avut ganduri total diferite de ale tale, idealuri opuse si nu v-ati fi inteles niciodata! Nu poti respecta un om pe care nu-l suferi, nu poti sta de vorba cu el, nu-l cunosti ca om. Poti sa-l admiri pentru ce a facut, sa-l lauzi pentru chestiile bune sau sa-l critici pentru alea rele.
Asta e parerea mea, si precum parerile celorlalti stelisti de aici, ar trebui respectate si atat... ca de aia e petitie. Eu respect decizia ta de a spune "DA" si nu vreau sa-ti argumentez de ce ar trebui sa spui "NU". Dam cu votul si nu mai despicam firu-n patru, pentru ca o posibil ca unii sa fi votat altceva decat ceea ce vor.