Am o intrebare ciudata care tine de domeniul fantasticului,sper sa nu o considerati prea stupida...
Daca va-ti trezi peste noapte in locul lui Gigi Becali ce ati face(in legatura cu Steaua in special)??
Am o intrebare ciudata care tine de domeniul fantasticului,sper sa nu o considerati prea stupida...
Daca va-ti trezi peste noapte in locul lui Gigi Becali ce ati face(in legatura cu Steaua in special)??
1. As renunta la toti incomptentii din staff incepand cu MM Stoica. ([color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va fi numarul 1 in club.)
2. As platii datoriile la stat.
3. As purta o discutie cu anetrnorii si cu fotbalistii pentru a vedea ce fotbalisti trebuie adusi la Steaua si ce fotbalisti nu fac fata si trebuie sa plece.
Altfel, daca as fi Gigi Becali as vinde cat mai repede clubul. Oricum mai prost si mai incompetent decat Becali in a conduce un club nimeni nu poate sa fie.
Daca as fi in locul lui Gigi... m-as simti tare prost
uite ca nu sunt, si ssk are mare dreptate!
1. As renunta la toti incomptentii din staff incepand cu MM Stoica. ([color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va fi numarul 1 in club.)2. As platii datoriile la stat.
3. As purta o discutie cu anetrnorii si cu fotbalistii pentru a vedea ce fotbalisti trebuie adusi la Steaua si ce fotbalisti nu fac fata si trebuie sa plece.
Altfel, daca as fi Gigi Becali as vinde cat mai repede clubul. Oricum mai prost si mai incompetent decat Becali in a conduce un club nimeni nu poate sa fie.
Ai gandit-o bine Motane, dar ti-ai pus intrebarea ca nu sunt bani pentru datoriile de stat? Sau poate nu e vointa din partea finantatorului vostru sa le achite. Oricum, din moment ce a preluat Steaua, a preluat-o cu toate datoriile, nu vad de ce i se pare absurd sa le achite.
PS: Doamne fereste sa fiu in locul lui Becali. Va dati seama ce in urma as fi cu scoala?
Daca as fi in locul lui Gigi pentru o zi, primul lucru pe care l-as face ar fi sa renunt definitiv la Steaua(pe baza de acte). De ce? Pentru ca a doua zi nu voi mai fi Gigi si sunt sigur acesta ar strica in 5 minute munca mea de o zi. ![]()
Si sa fiu Gigi pe termen nelimitat...forget it!
Ce as face??? M-as impusca!!! :lol:
Daca as fi in locul lui Gigi pentru o zi, primul lucru pe care l-as face ar fi sa renunt definitiv la Steaua(pe baza de acte). De ce? Pentru ca a doua zi nu voi mai fi Gigi si sunt sigur acesta ar strica in 5 minute munca mea de o zi.![]()
Genial!
Aprob pozitiv!
eu m-as intoarce inapoi la stina.as face o echipa de oi vopsite in ros-albastru,sa joace impotriva oilor rivale.as da orice oaie care ma oftica afara,pe oile arbitri care nu arbitreaza cum trebuie le-as taia pe loc,as schimba numele si sigla oilor de cite ori as avea chef.ce mai...m-as distra in fiecare zi de minune...fara sa ma bata nimeni la cap.
eu m-as intoarce inapoi la stina.as face o echipa de oi vopsite in ros-albastru,sa joace impotriva oilor rivale.as da orice oaie care ma oftica afara,pe oile arbitri care nu arbitreaza cum trebuie le-as taia pe loc,as schimba numele si sigla oilor de cite ori as avea chef.ce mai...m-as distra in fiecare zi de minune...fara sa ma bata nimeni la cap.
Ai uitat un lucru: MM Stoica sa joace rolul magarului, iar Zmarandescu pe cel al cainelui...
Asta denota ca esti baiat simtit. :wink: Si sigur ca te-ai simti tare.Prost e ca nu esti.In locul lui Gigi.
...as pune in toata casa din pipera postere mari cu emblema Stelei ![]()
...as pune in toata casa din pipera postere mari cu emblema Stelei![]()
As pune pe toate terenurile mele emblema Stelei ![]()
Mi-as vopsi May... iar pe capota as pune emblema Stelei ca la RollsRoyce... :lol: :lol: :lol:
reddog tu oricum esti in urma cu scoala nu mai zic de Borcea-cel mai prost si incompetent conducator din diviziile A,B,C
Am o intrebare ciudata care tine de domeniul fantasticului,sper sa nu o considerati prea stupida...Daca va-ti trezi peste noapte in locul lui Gigi Becali ce ati face(in legatura cu Steaua in special)??
daca as fi in locul lui Jiji .. as plati datoria Stelei si dupa aia m-as impusca
Am o intrebare ciudata care tine de domeniul fantasticului,sper sa nu o considerati prea stupida...Daca va-ti trezi peste noapte in locul lui Gigi Becali ce ati face(in legatura cu Steaua in special)??
daca as fi in locul lui Jiji .. as plati datoria Stelei si dupa aia m-as impusca
Scurt si la obiect. ![]()
Ce-as face daca m-as trezi peste noapte in locul lui Gigi?
1. As intra definitiv si irevocabil in ``silenzio stampa``(dupa un principiu simplu - ``nu vorbesti, nu spui prostii``);
2. As plati datoriile Stelei din banii mei, nu vanzand istoria ei;
3. As aloca un buget suficient de consistent pentru Steaua, asa cum fac niste adevarati patroni, de exemplu cei de la Poli`;
4. I-as lasa pe cei care sunt in conducerea executiva, tehnica, etc. a clubului sa-si faca treaba si nu m-as mai amesteca in probleme care ma depasesc...Mi-ar ramane astfel mai mult timp sa-l citesc si sa-l aprofundez pe Coelho... :lol:
Mi-ar ramane astfel mai mult timp sa-l citesc si sa-l aprofundez pe Coelho... :lol:
LOL ![]()
![]()
![]()
Daca as fi pentru o zi Gigi Becali...as cumpara cei mai buni jucatori din tara... :lol:
daca as fi in locul lui Jiji as face urmatoarele lucruri:
1. l-as cumpara pe Ronaldinho, adriano, eto'o si buffon
2. as plati toate datoriile Stelei
3. nu as mai vorbi niciodata cu presa
4. l-as concedia pe MM
5. si as baga foarte multi bani in Steaua
Bravo misha,tu esti adevaratul Gigi.El e o copie nereusita.
reddog tu oricum esti in urma cu scoala nu mai zic de Borcea-cel mai prost si incompetent conducator din diviziile A,B,C
Nu mai vb aiurea...redddog e profesor...putin respect...
da, reddog e pedagog... de scoala noua probabil. Dac-as fi pt o zi Gigi Becali, v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde ![]()
norocul Stelei este ca nu sunteti voi in locul lui Gigi, ca probabil ne-ar manca cainii....!
toti fraierii care sustin ca Gigi ar trebui sa plateasca o datorie pe care nu a facut-o el sa inteleaga ca acei bani AR FI LUATI DE LA Steaua SI NU DATI ECHIPEI!
fiind un particular care utilizeaza fonduri proprii, Gigi aloca probabil un anumit buget anual, pe care e dispus EL sa-l cheltuiasca. alternativa la acest aranjament este ca persoana respectiva sa nu mai aloce nimic si eventual, sa mai vanda si jucatorii, daca tot e somat la plata unor datorii facute de niste smecheri care acum stau bine mersi in resedinte luxoase si ii doare in pix de Steaua?!
ar fi chiar caraghios ca sa platim acum datoriile lui danilescu (care e boier mare la Dinamo), lui Paunescu (care se lafaie prin hoteluri care mai de care mai simandicoase) sau ale lui otelea, care ca general al armatei romane era imputernicitul MAPN sa decida si sa verifice situatia echipei de fotbal! drept si corect este ca cine a facut datoriile, cine a furat ca in codru si a lasat baza sportiva si terenul neterminate sa plateasca!
iar Gigi bine face ca refuza un abuz nemaivazut!