Assassin's Creed de Pipera! ![]()
Assassin's Creed de Pipera! ![]()
....eu unu m-am pisat pe mine de ris cind am vazut poza asta..,ha ha ha ...ce fata are...
Urangutanus de Pipera ! Sau in limbajul popular, ****** de Pipera ! ![]()
Ce fata are oierul
)
Dupa ce ca e : prost , incult , agramat , cioban , oligofren , paranoic , nebun , crizat , javra , cioara... mai e si maimuta.
Du-te frate ![]()
Ce fata are
Zici ca e boschetaru din Joc final , cine a vazut filmul a fost aseara pe Pro TV ![]()
1.Nu ne mai ducem la stadion!
-nu mai cumparati bilete abonamente etc...
2.Boicotarea brendului Steaua
-nu cumperi produse officiale alle Stelei
-Nu urmaresti meciurile Stelei la TV
-Schimbi Postul cand se vorbeste de Steaua
-Schimbi Postul cand apar cei de la Steaua
-Schimbi Postul cand jiijiii isi exibitioneaza talentele la TV
3.Proteste pacifice
-Fara injuraturi
-Fara acte violente
trebuie sa aratam lumii ca suntem superiori lui Jiji si nu uitati ca un anumit Gandi a batut un imperiu cu protestele sale pacifice
chiar crezi ca nu o sa se mai uite lumea la TV? foate putini o sa se tina de felul asta de protest. eu vreau sa il boicotez pe Becali, nu pe Steaua
bine punctat, Steaua trebuie sa mearga mai departe fara el..sper sa-l lege iar
@AG
Ai dreptate.Nu trebuie sa fim impotriva Stelei , e echipa pe care o avem in inima trebuie sa fim impotriva lui Becali si a tuturor sclavilor sai , in special Argaseala.
Încă o dovadă că târâtura nu mai are bani: http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=38338
Cica Becali a fost contestat printr-un banner afisat de fanii lui Ajax aseara la meciul din Europa League de la Timisoara.Pe el scria "Becali-the shame of Romania,hands off Steaua"!
Da, asa este. A fost postat un articol pe site pe tema asta! ![]()
sa plece ciobanu
Becali nu va pleca din Ghencea decat mort altfel nu cred. asa ca obisnuiti-va cu ideea ! oricum Becali nu e majoritar la Steaua deci nu stiu ce caua acolo ( clubul e impartit la familia Becali , veri masa tacsu etc. )
mai mult de el si nepoti... dar asta e doar pe hartie... oricum, orice inceput are si un sfarsit.. pot sa fie 3 luni, 3 ani sau 30 de ani...
se plictiseste... pleaca... se apuca iar de oi
1.Nu ne mai ducem la stadion!-nu mai cumparati bilete abonamente etc...
2.Boicotarea brendului Steaua
-nu cumperi produse officiale alle Stelei
-Nu urmaresti meciurile Stelei la TV
-Schimbi Postul cand se vorbeste de Steaua
-Schimbi Postul cand apar cei de la Steaua
-Schimbi Postul cand jiijiii isi exibitioneaza talentele la TV
3.Proteste pacifice
-Fara injuraturi
-Fara acte violente
trebuie sa aratam lumii ca suntem superiori lui Jiji si nu uitati ca un anumit Gandi a batut un imperiu cu protestele sale pacifice
Eu sunt de acord cu boicotarea meciurilor prin neprezentare ,ati vazut ce impact au avut tribunele goale la meciul cu twente,asa ar trebui sa arate Ghencea la toate meciurile de acum incolo,indiferent cu ce echipa joaca,pana pleaca ciobanu'.Nu cred ca vreti sa-i bagati bani in buzunar lu' Gigel. Doar asa putem reusi,trebuie sa fim uniti.