FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciobane Pleaca Din Ghencea!

«12»
Virgil15.10.2009 06:39

Pana acum s-au publicat numai pe prima pagina proteste impotriva creditorului Stelei. Incepand de astazi le puteti posta si aici. Oriunde gasiti astfel de imagini (pe diverse site-uri), copiati-le si postati-le in acest topic. Spor!

Voi posta mai jos un protest al unui suporter stelist produs la Chicago Marathon, cel mai mare maraton din lume. Gabriel Voinic, suporter stelist și participant la aceastã competiție, este unul dintre cei care a afișat mesaje anti-Gigi la Chicago. El a explicat cum a ajuns Becali sã fie contestat și la unul dintre cele mai importante evenimente din lume: "Duminicã am alergat cel mai mare maraton din lume, Chicago Marathon. În primul rând, am fãcut-o pentru mine. Apoi, m-am gândit cã am o ocazie importantã de a arãta cã și la Chicago sunt suporteri ai Stelei care nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplã în Ghencea în ultima perioadã".

sursa: prosport

maraton_anti_gigi1.jpg

maraton_II_anti_gigi4.jpg

Fane15.10.2009 06:48

Drogatii din Chicago, m-ai inteles ?

David15.10.2009 14:11

Oierul crede ca suntem manipulati.Atat de pueril!Cum ar putea cineva cu interese de afaceri care ar dori Steaua pentru maxim 20 mil euro profit/sezon sa aiba puterea financiara suficienta mobilizarii unor oameni atat de imprastiati peste tot.Este atat de evident ca pur si simplu exista atatia oameni care il urasc!

BlackSniper17.10.2009 17:59

imi ziceti si mie unde trebuie sa postez pozele cu anti Gigi??

ca la galerie foto nu imi apar :|

si asi vrea sa le trimit si la prosport...

daca ma ajuta cineva :D

http://i36.tinypic.com/rmlpv6.jpg

dragos_ghinea21.10.2009 13:10
fu1a1f.jpg
green.boy28.10.2009 11:30

bv voua nu va lasati sal sufocam pe cioban !!! suspendat suspendat plecat !!! :steag_sah_mic:

kwmonic03.11.2009 14:56

Cel mai tare clip vazut pe subiectul "Pleaca din Ghencea!" e unul de pe youtube care aduna mare parte din aceste fotografii de prin toata lumea. Un refren bestial!!!

Clipul e beton si il puteti vedea aici >>>

Bafta!

PS: Initial am postat in sectiunea gresita a forumului.

radusteaua2303.11.2009 16:36

CUM SA AUZI PE STADION POATE CHIAR MAINE MELODIA CANTATA DE PELUZA toata lumea stie ca esti doar un rahat DE rahat SA TE FACI REMARCAT DE LA NOI SU TOTI BAIETI CARE VOR SA ITI SPARGA GURA SUGIII PULAAA :)))))

kwmonic03.11.2009 23:48

Ar fi mult prea beton sa puna cineva refrenul asta pe Ghencea.

:steag_sah_mic:

Fan FC Steaua04.11.2009 00:27

Nu e niciun imn, si nici n-are legatura cu protestul. E doar un cantecel care n-are legatura cu Becali... poate doar vorbele din cantecel sa fie cu dedicatie de la noi pentru cioban.

E cam de prost gust cantecelul. Oricum, mu*e oligofrenului din loje.

kwmonic04.11.2009 07:42
E doar un cantecel care n-are legatura cu Becali... poate doar vorbele din cantecel sa fie cu dedicatie de la noi pentru cioban.

D'oh, evident ca e un mix dupa un cantec ce n-are legatura cu asta.

Dar trebuie sa recunosc ca versurile si imaginile se potrivesc la marele fix.

Free_Steaua04.11.2009 08:14

Ar merge insa nu cred k il baga cel de la statia de amplificare :))

kwmonic04.11.2009 08:59
Ar merge insa nu cred k il baga cel de la statia de amplificare :))

Doar sa-i acceseze cineva calculatorul cu remote. :D

vise ... :P

andrey_ptm_steaua04.11.2009 10:06

chiar mai merge remote?? il foloseam si eu acum 2-3 ani :whistle:

MikStelista04.11.2009 11:43

Ma ajutati sa pun si eu un banner la intrare in Pipera? :shifty: Ca sa vina si protestele din partea vecinilor lui, nu? :))

kwmonic04.11.2009 11:58
Ma ajutati sa pun si eu un banner la intrare in Pipera? :shifty: Ca sa vina si protestele din partea vecinilor lui, nu? :))

Zmarandescule, tu esti ma?

:gathering:

Fane04.11.2009 11:58

Pune si tu poza cu el la sectiunea foto.

MikStelista04.11.2009 12:02
Zmarandescule, tu esti ma?

:gathering:

Nu, nu! sunt fiica-sa :)) glumesc! Chiar vreau sa pun un banner acolo :) Singura nu pot sa-l fac, pipera e plina de dinamovisti, cine sa ma ajute? Sunt si eu mica si neajutorata :))

Free_Steaua04.11.2009 12:38
Nu, nu! sunt fiica-sa :)) glumesc! Chiar vreau sa pun un banner acolo :) Singura nu pot sa-l fac, pipera e plina de dinamovisti, cine sa ma ajute? Sunt si eu mica si neajutorata :))

Am putea sa inchiriem un benner publicitar care este in apropierea casei lui Jiji si sa bagam pe el "pleaca din Ghencea " :steag_cruce_invers:

kwmonic04.11.2009 12:57
Am putea sa inchiriem un benner publicitar care este in apropierea casei lui Jiji si sa bagam pe el "pleaca din Ghencea " :steag_cruce_invers:

Excelenta idee!!!!

Daca cineva se ocupa de contractarea unei firme de publicitate - eu ma bag la donatii.

Ziceti contul si donez acolo cat de-un bilet, doua.

Ba, chiar o sa ma duc sa-mi fac si poza langa panou. :)

Sau poate putem cumpara publicitate intr-o revista oficiala de la Bruxelles. :naughty:

dragos_ghinea04.11.2009 13:16
Pune si tu poza cu el la sectiunea foto.

daca merge. eu astept de 2 saptamani si imi tot da o eroare.

Astristul04.11.2009 19:29

Asa se explica atasamentul lui fata de acel fular acum cativa ani, si faptul ca ne ingroapa clubul pe zi ce trece. Jiji nu face exceptie din acea categorie mentionata de tine! :))

cristy.steaua2115.11.2009 17:35

Contestat la Brazilia-Anglia!

gigi_contestat2.jpg

AG15.11.2009 17:51

foarte foarte tare

bebeto15.11.2009 21:13

bestjob_becali.jpg

au aplicat deja 3 oameni..lol

gigi_becali.jpg

eu unu m-am pisat pe mine de ris cind am vazut poza asta..,ha ha ha ...ce fata are...

«12»