FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dragomir Dezvaluie Adevarata Fata Ciobanului

«12»
NonMollareMai8808.10.2009 13:05

Acest filmulet inchide gura tuturor leprelor care ii numesc vagabonzi si drogati pe cei care-l contesta pe Gigi. Trebuie mediatizat cat mai mult si trimis pe la emisiuni sportive.

NonMollareMai8808.10.2009 13:47

stiu ca-i veche am vazut in direct emisiunea respectiva acum cativa ani . La un moment dat a intrat Nicu Gheara si i-a spus lui Gigel ceva de genul "tu sa taci cand vorbesc eu" nici musca nu s-a mai auzit prin studio.

Oricum relevant este faptul ca prin proba video si audio a acelei discutii "cu cartile pe fata" intre cei doi mafioti, poate fi contracarata cu succes orice tentativa de discreditare a celor care-i contesta pe mitica sau clanul fecali.

fredysteaua08.10.2009 13:50

ar trebui pusa pe prima pagina ca sa poata fi preluata de sport.ro , gsptv etc ... toti astia care il pupa in cur :)

Astristul08.10.2009 13:51

Inregistrarea e veche. Multi dintre noi stim de ea, dar n-a fost mediatizata cum trebuie. Oricum lichelele astea azi se scuipa maine se pupa, dupa cum dicteaza banul! :rolleyes:

NonMollareMai8808.10.2009 13:57
Tu te uiti la OTV?

nu, e scos din grila de programe de 3 ani...dar atunci m-am uitat de curiozitate cum se cearta cei 2 babuini

MIREL6RADOI08.10.2009 14:03
stiu ca-i veche am vazut in direct emisiunea respectiva acum cativa ani . La un moment dat a intrat Nicu Gheara si i-a spus lui Gigel ceva de genul "tu sa taci cand vorbesc eu" nici musca nu s-a mai auzit prin studio.

Oricum relevant este faptul ca prin proba video si audio a acelei discutii "cu cartile pe fata" intre cei doi mafioti, poate fi contracarata cu succes orice tentativa de discreditare a celor care-i contesta pe mitica sau clanul fecali.

Video asta, ar merge pus pe prima pagina a site-ului..e momentul in care trebuie sa ne scoatem toate mijloacele la dispozitie, sa aratam cine si cum a fost luata Steaua.

Cat priveste gheara...baiatu asta, a fost urmarit de SRI, e banuit ca face trafic de droguri.De ce crezi ca Mutu e tovaras cu gheara?:)mitica spune adevarul,rar la el...nutu camataru si frate-so, la ancheta, au declarat ca sunt amici buni cu ciobanul.Exista inregistrari video, in care ciobanul sta la povesti cu cei 2 camatari. :thumbdown:

David08.10.2009 14:04
am vazut in direct emisiunea respectiva acum cativa ani .

Tu te uiti la OTV?

NonMollareMai8808.10.2009 14:05
ca sa vada toata lumea adevarata fata a lui Jiji, ar trebui un filmulet cu ciobanul prost in timp ce isi lua in gura tot stadionul la meciul cu Bistrita! cand s-a saturat de-atata supt, a inchis fereastra!

asta n-arata decat ca e un lash nenorocit nu arata mizeriile si hotiile pe care le-a facut, acuzele pe care le face mitica sunt cu atat mai credibile pentru ca este prieten apropiat de-al lui jijel .

mountytoma08.10.2009 14:12

ca sa vada toata lumea adevarata fata a lui Jiji, ar trebui un filmulet cu ciobanul prost in timp ce isi lua in gura tot stadionul la meciul cu Bistrita! cand s-a saturat de-atata supt, a inchis fereastra!

asta e mult mai elocvent decat spusele lui mitica, un alt "om de onoare, din lumea interlopa". lui mitica daca-i dai bani ti-o da si pe ma-sa si pe nevasta-sa, pentru bani face orice! pe fi-sa inca nu o da, asteapta sa-i creasca pretul!

SS Lazio08.10.2009 14:19

Bravo NonMollareMai88!

Tot așa, prietene. Trebuie mediatizat la maximum acest link.

Iar Ronnie, de ce Dumnezeu deviezi de la subiect?

Chiar acum ne arde de șmecherii și tapaj?

Da mã, acum ar trebui sã bãgãm sub preș dialogul ãsta, fiindcã e la OTV. IN CRE DI BIL!

Ronnie08.10.2009 14:31
Iar Ronnie, de ce Dumnezeu deviezi de la subiect?

Chiar acum ne arde de șmecherii și tapaj?

Ce e cu mine? E prima oara cand citesc acest topic.

Fane08.10.2009 14:33

@Ronnie

Cred ca era vorba de David dar te-a confundat ( avatar probabil asemanator )...nush..cred !

David08.10.2009 14:48

Pai deviez fiindca iti dai seama de caracterul anumitor oameni dupa ce consuma.Nu ma refer aici la Non Mollare.Era pur si simplu ca fapt divers.Oricum,este destul de evident ca se termina cu Becali.

aklik08.10.2009 15:14
Pai deviez fiindca iti dai seama de caracterul anumitor oameni dupa ce consuma.Nu ma refer aici la Non Mollare.Era pur si simplu ca fapt divers.Oricum,este destul de evident ca se termina cu Becali.

nu te referi dar faci apropouri vadite... puteau fi si la taraf TV discutiile dintre giboni... care sunt destul de clare.... asa ca... mai bine mediatizam putin acest video in loc sa facem remarci de acest gen.

salutare!

green.boy08.10.2009 16:24

Poate sunt io nebun, da in toate emisiunile in care apar, fecali si mitica nus dc am inpesia dar, cred k astia sunt trasi bine, in concluzie trag pe nas si vin la emisiuni. Utativa la toate emisiunile in care se cearta mitica vorbeste fecali rade acceasi chestie MEREU. Poate sunt io tampit AFARA CU CIOBANU

absolutep0wer08.10.2009 16:38

ce tare e Dragomir :"fac autodenunt" dar nu ma aude nimeni :)) "..acest trisor,acest hot de profesie..a luat sute de mii si a dat in git.." super tare filmuletul.daca-l inciti pe Dragomir ce e la gura lui..

FzcsmIsBack08.10.2009 16:47

mITICA asta ii idiot rau.mITICA LA PUSCARIE!!!CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!! :steag_cruce_invers:

SS Lazio08.10.2009 17:10

Offtopic: te-am confundat, Ronnie. Credeam cã ești același cu David.

Mea Culpa.

David, no comment. Aklik ți-a zis tot ce era de zis.

Dacã și aici bãgãm bețe-n roate...

ytse jam08.10.2009 18:59

stiam filmuletul. e de povestiti la nepoti. pai aia de la Mondenii nu sunt prosti deloc :)

dragos_ghinea08.10.2009 19:43

cine e drogat si vagabond acum?

LE: aaa... si analfabet :))

"o sa incerc sa il scot din viata politica" dar peste cativa ani te-a sos el din arest. ce ciudat, toti cei cu care se injura in direct acum cativa ani ii sunt frati acum. asta arata caracterul lui. UN JEG.

cristian01408.10.2009 21:12

Gigi se drogheaza cu prostie. Nu-mi vine sa cred ca asemenea oameni au ajuns sa conduca si sa reprezinte o intreaga tara. Cat mortii ma-sii costa 2-3 racheti bulgari..

Lari08.10.2009 21:41

Pentru ca e o persoana cunoscuta, vreo 3.000 de euro. Daca era un om obisnuit, cateva sute...

green.boy09.10.2009 07:13
Gigi se drogheaza cu prostie. Nu-mi vine sa cred ca asemenea oameni au ajuns sa conduca si sa reprezinte o intreaga tara. Cat mortii ma-sii costa 2-3 racheti bulgari..

nu cred k in cazu asta e vb de bani sincer daca e sa ne gandim logic nici 10.000 nar fi mult pt asa ceva.....problema e care cum cum unde.

mstef09.10.2009 07:25

Nu cred ca e bine sa vorbim public despre asta, va dati seama ca daca (doamne ajuta) i se intampla vreodata ceva, toti care am scris despre asta vom pierde noptile pe la sectie sa dam declaratii.

In plus nu banii sunt problema, dar nimeni nu pare ca este dispus sa isi riste libertatea pentru asa ceva, cel putin nu cat timp mai avem sperante ca vom scapa si altfel de jeg.

Repet, astfel de lucruri nu cred ca ar trebui discutate pe un forum public!

cristian01409.10.2009 10:15
Nu cred ca e bine sa vorbim public pentru asta, va dati seama ca daca (doamne ajuta) i se intampla vreodata ceva, toti care am scris despre asta vom pierde noptile pe la sectie sa dam declaratii.

In plus nu banii sunt problema, dar nimeni nu pare ca este dispus sa isi riste libertatea pentru asa ceva, cel putin nu cat timp mai avem sperante ca vom scapa si altfel de jeg.

Repet, astfel de lucruri nu cred ca ar trebui discutate pe un forum public!

Da, cunosc. Oricum, intrebarea mea era mai mult retorica.. :hypocrite:

Daca nu ma insel, pe la bulgari cred ca s-a intamplat o asemenea fapta.

Pana una alta, ciobanul ar trebui sa stea la sectie 24/24 la cate acuzatii face asupra golanilor si vagabontilor. Oare chiar n-ar exista nici o reactie din partea Fifa sau UEFA daca ar fi instiintate de comportamentul lui ? Sau din parte oricarei alte organizatii care se ocupa de cazuri de discriminare ? Nu cunosc daca s-a mai facut asa ceva, dar ma gandesc ca am putea lua atitudine in cazul asta, sa realizam un portofoliu cu declaratiile si faptele lui, la adresa suporterilor, de-a lungul vremii si sa le trimitem mai departe. Mai ales ca toate lucrurilea astea au fost spuse public.

«12»