Vorbim totusi despre niste fotbalisti, care nu sunt cele mai inteligente fiinte de pe pamant. Nervii, frustrarea, ura, invidia, toate astea au dus la cele doua accidentari.
Pana la urma, si jucatorii aia sunt oameni. Cand vad la TV cum un dobitoc ca MM ii ironizeaza si isi bate joc de ei, cum vad ca un cioban jegos rade de ei si ii injura, iti dai seama ca cedeaza si ei nervos si ca vor incerca sa se razbune cum pot ei mai bine.
Nu se gandesc ei ca nu Chiriches i-a injurat sau ca nu Chipciu a ras de ei.
La noi nu exista fair play. Eu, daca as fi sef de federatie/Liga, as da lege prin care toate declaratiile date de oficialii unui club sa fie arbitrate la fel ca comportamentul jucatorilor pe teren.
Daca oierul zice ca rapidistii sunt tigani, -3 puncte pentru Steaua. Daca meemee scrie pe facebook ca nu stiu ce jucator e un animal sau ca nu stiu ce antrenor e un prost, -3 puncte pentru Steaua. Asa se face un fotbal curat. Sa vedem atunci cine mai comenteaza. Sa vedem atunci cine mai indrazneste sa faca scandal si mizerie pe la TV. NIMENI!
Ar sta toti cuminti in bancile lor si de fiecare data cand ar vrea sa vorbeasca ar ridica manutele, ca la scoala.
Cei doi jucatori stelisti s-au accidentat din cauza mizeriei din fotbalul romanesc. Asta e adevarul. Intr-un fotbal curat, niciodata nu se intampla aia.
N-am vazut pe nimeni la Bayern-Borussia sa ii dea in cap adversarului. Desi ar fi putut si ar fi si contat mai mult decat la Steaua-dinam0, ca aia vor juca finala CL.