FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cumparam Steaua!

«12»
red&blue_boy05.10.2009 07:25

Nu stiu cat e de adevarata stirea,mai ales ca e data de Fanatik.Becali zicea ca la turci n-ar da echipa,iar Hagi si Popescu au negat tot timpul o viitoare implicare la Steaua.Ramane de vazut,cine stie...

Astristul05.10.2009 08:23
A aparut un articol in Fanatik despre niste turci care ar fi interesati sa cumpere Steaua. Intermediari ar fi Hagi si Gica Popescu. Ei ar urma sa aiba functii in club, cel mai probabil de antrenor si presedinte...

http://www.fanatik.ro/turcii-vor-Steaua-s32957.html

Forza Steaua

Unde ar fi minunea? :rolleyes:

andra170622.12.2009 18:53

eu dau 100 $ :)

Ronnie22.12.2009 19:02

Mai degraba pui o poza cu tine.

axl22.12.2009 19:03
eu dau 100 $ :)

RO BRDE 080SV47570500800, titular Radulescu Raul Stefan

andra170622.12.2009 19:45
Mai degraba pui o poza cu tine.

pai ce ala de la avatar de la tine esti tu ? :))

Maye22.12.2009 19:51

Da.

El e.

andra170622.12.2009 20:11

ala din poza e guess who .. nu cred ca ar avea el timp de stat pe forum :)

Maye22.12.2009 20:13

Guess Who e bacaun , si Ronnie e din Bacau.Nu stiai?

andra170622.12.2009 20:16

si ce legatura are ?

toti bacauanii sunt guess who ? :))

Maye22.12.2009 21:19

Da

Vlad Bogdan22.12.2009 21:50

Lua-te-as la misto topic 2.

m4r14n22.12.2009 23:05
Abia avem 65000 de inscrisi pe acest site, din care multi inactivi si voi visati la sute de mii care sa plateasca. Adica AISS spune ca abia are 300 de platitori, iar la un miting pasnic s-au adunat cateva mii si voi aveti vise marete. Pai daca mai castiga Steaua cateva meciuri o sa vedeti ca multi incep sa-l laude din nou pe babuin asa ca mai mult de hai sa zic 5000 de platitori lunar nu o sa gasiti. Fiti realisti si acceptati ca numai actionat in forta si aducerea unui investitor dispus sa bage bani in echipa chiar daca am incepe din B, este singura solutie viabila.

Imi pare rau ca ma bag si eu in seama dar n-o sa cumpere nimeni o echipa care e pe ultimul loc sau in Liga a2a.Un club de fotbal este o afacere, nu investeste nimeni din dragoste ,investeste pentru profit,din aceasta cauza echipa trebuia sa mearga bine pentru ca cel care vine si investeste sa stie ca investeste in ceva sigur(locul 1 primeste mai multi bani din drepturi de televizare ,merge direct in Champions League s.a.m.d.).Steaua este echipa cu cea mai mare platforma de marketing din Romania,iar cu un management bun ar putea avea incasari mult peste echipele din Romania, nimeni nu intelege ca banii in fotbalul profesionist vin din marketing si merchandising si nu din comert cu jucatori, cel mai bun exemplu este Benfica care vine dintr-un campionat cotat mai slab decat al nostru, o tara mica si cu o economie nu cu mult peste a noastra si totusi reuseste sa aiba incasari de 120-140 de mil de euro pe an(atentie : incasari ,nu profit) datorita unei strategii de marketing foarte bine pusa la punct.Imaginea si jocul echipei este ceea ce se vinde nu componentii ei,iar un abonament de socios e valabil un sezon nu o luna, meciul Benfica -FC Porto contribuie cu 1% din PIB-ul Portugaliei numai din vanzari de bilete, tricouri s.a.m.d. Steaua este singurul club din Romania care poate tinde spre o asemenea cota de piata.

dragos_ghinea23.12.2009 10:10

Pai tocmai deasta ar veni investitori la Steaua. Pentru ca are suporteri.

Oricum eu prefer 10 ani fara trofee si cupe europene dar fara cioban, decat inca o perioada deasta de vreo 6-7 ani de circ...

red&blue_boy23.12.2009 10:21

Eu cum am mai zis,cu toata criza de acum,perioada asta mai grea,nu cred ca nu s-ar gasi cineva interesat de Steaua,sa o cumpere,doar sa vrea ciobi sa o vanda...Chestia e ca nu pleaca asta odata...Nu scapam de Jiji...

Free_Steaua28.12.2009 20:35

Singura bresa prin care Steaua sa fie vanduta este sa se prelungeasca criza economica in imobiliare pentru ca ramane ciobanul fara bani. Daca nu se va intampla asta este greu se decida sa vanda el clubul. Mai putem sa convingem un arab dar nu cred ca vrea nimeni fanfara de inmormantare prin peluze :hmmm: .

Iar sa cumparam noi Steaua este FOARTE greu , trebuie sustinuta dupa ce este cumparata, trebuie sa aduci oameni valorosi. Sunt de parere ca trebuie facut ceva in genul lui R Madrid, sa cotizeze si suporterii si sa aiba putere de decizie si minim doi actionari si nici unul cu putere de decizie definitiva fara votul nostru. Altfel, daca ne limitam iar la patron unic vor aparea iar specimene gen Becali, care sa-ti arunce un jucator bun la gunoi pentru ca nu face ce zice el sau restul fazelor

yulyan8928.12.2009 21:25

daca societatea s-ar impartii in 10 milioane de actiuni sa zicem la 10 lei actiunea cu posibilitate de cumparare de la 1 la cate actiuni vrei sa cumperi, sistemul de vanzare a lor fiind organizata ca la carte si cu o promovare intensa in mass media eu zic ca ati avea o surpriza....iar cu finantarea clubului e o prostie in lumea capitalismului.....clubul trebuie organizat si avut oameni profesionisti care sa maximizeze rentabilitatea clubului nu sa fie tinut artificial pompand bani intr-o gaura neagra exact cum face sau a facut statul cu multe societati apartinute

Free_Steaua28.12.2009 21:38

Pai nu spune nimeni sa nu angajezi profesionisti, insa suporterii care doresc sa doneze bani catre club trebuie sa aiba aceasta posibilitate in viitor. Normal ca trebuie sa ai un om acolo care sa aduca clubul pe plus dar nu cred ca se supara acea persoana daca ii mai intra in contul clubului anual 5-6 milioane de euro din partea suporterilor si chiar nu mi se pare deloc o porcarie sa sprijin clubul cu 50-100 de euro in fiecare an in conditiile in care ar pleca ciobanul si putem sa schimbam mentalitatea si organizarea unui club de fotbal romanesc, de ce sa nu fim noi cei care se indreapta catre normalitate si organizare mai eficienta?

OTAKU04.01.2010 12:40

solutia "socios" e una foarte foarte buna

din pacate nu cred ca i realizabila

nu pentru ca n ar fi destui oameni care sa plateasca ci ca pentru ca gibonu nu se lasa dat la o parte.

NEVER EVER. GIBONU E AMBITIOS. si mai are si instrumentele necesare sa si securizeze succesul.

Steaua o sa ajunga o echipa vesnic la mijlocul clasamentului, cu costuri reduse de intretinere, fara jucatori vedeta, fara glorie.

Asta e adevarata miza a ciobanului, sa pastreze Steaua pt el si pt urmasii lui si asta merita orice sacrificiu.

CINE NU VEDE ASTA E ORB.

ne ramane sa punem cruce sperantei si viselor utopice (inca un trofeu suprem in timpul vietii noastre)

sau sa ne complacem si sa iubim Steaua in continuare neconditionat (bolnava sau sanatoasa)

ar fi o cale dar probabil ca ultrasii sunt prea "civilizati" sa recurga la violenta.

io tot mai astept sa inceapa un scandal.

Astristul04.01.2010 18:35

Parca vad ca "luam" campionatul anul asta. Am pus ghilimelele pentru ca FC Steaua (clubul de azi) nu ma reprezinta in acest moment! :|

alex14705.01.2010 12:51

Singura solutie demna de consemnat,

O cura nationala intensiva cu Prozac.

«12»