Mein fuhrer, am primit niste informatii de la becaliotii din pipera. Becali a promis la GSP si sport.ro ca il va aduce la echipa pe Pancu, si ca Steaua straluci ca soarele sfant de pe cer.
Hitler: Minciuni de-ale lui obisnuite... voi ce credeti?
Soldatul: Mein fuhrer ... ne temem... ne temem ca e adevarat, am vazut cu ochii nostri. I-au taiat netul lui Banel..
Hitler: Nu se poate, credeam ca e dependent de messenger.
Sunati-l acum, sunati-l pe sclavul lui, agaseala. Nu-l putem lasa pe cioban sa faca o echipa care sa domnie europa. Nu se poate asa ceva, ciobanul asta nu glumeste.
Oierul naibi, i-a mers afacerea cu branza... Tocmai acum cand a scazut pretul terenurilor in pipera, blestemat fie el, cioban europarlamentar.. de ce dracu' nu mai schimba iar antrenorul?
Soldatul: Mein fuhrer, dar tocmai l-a dat afara pe italianul ala..
Hitler: Sa-l ia dracu de cioban, sa fie blestemat cu familia lui de armâni.
Soldat: Mei fuhrer .. manelistii il iubeste.
Hitler: Si ce legatura au manelistii aia analfabeti cu Steaua?
Da-i in ma-sa !
Aia tin cu Steaua doar petru ca iubesc banul si rezultatul, pe aia ii doare in cur de clubul asta, nu sunt Stelisti sunt becalioti platiti de cioban... ca sa huiduie galeria la fiecare meci si sa protesteze cand mai intra oierul in puscarie, sa-l pupe in cur pe Dragomir, sa fie de acord cu tot ce zice Becali si sa poarte tricouri cu free Gigi in Ghencea.
Opriti exportul de seminte catre Romania, sa-l lasam sa moara de foame la meci pe becalioti.
Sunati-l pe nasu Sandu...
Oier analfabet ..
Auzi vrea sa faca echipa sa domine europa numai cu romani. N-o sa reuseasca asa ceva nicodata, e doar un cioban. Faceti ceva sa restabiliti legatura la internet pentru Banel. Trebuie sa-l bagam pe vrajeala cu o piranda sa-i dea buzz si asl.
Femeia: Nu mai plange, oricum pe tine te alegea.
Hitler: Ce nervi mi-am facut cu ciobanul asta. Ma mir ca inca mai traieste. Deocamdata. Nu-l mai sufar. De fapt nimeni nu mai poate sa-l sufere, s-au saturat pana si de moaca lui. E un om josnic.