FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bostina si Ghionea si-au prelungit contractele.

«12»
Virgil29.10.2005 09:24

Cei doi jucători de bază ai formației din Ghencea s-au ințeles cu oficialii clubului pentru a-și reînnoi vechile ințelegeri aflate pe final.

Dacă foștii gălățeni Boștină și Ghionea au decis să continue in tricoul roș-albastru, Florentin Dumitru, care din vară poate deveni jucător liber, se gândește dacă să accepte sau nu oferta venită din partea lui Gigi Becali.

Mulțumit de prestația pe care Steaua a avut-o in ultimul timp, finanțatorul a hotărât să iși asigure serviciile jucătorilor pentru o perioadă mai indelungată.

Unul dintre cei mai in formă fotbaliști din Divizia A, Gabi Boștină, a anunțat marți, in premieră, pe chat-ul ProSport, că și-a prelungit contractul care ii expira in iarna viitoare pe incă doi ani. El a recunoscut și faptul că Gigi Becali i-a mărit salariul. Se pare că acesta a crescut de la 70.000 la 90.000 de dolari pe sezon.

Surse apropiate ProSport au dezvăluit faptul că și Sorin Ghionea și-ar fi dat OK-ul pentru semnarea unui nou contract pe incă trei ani, la cei 60.000 de dolari pe care ii câștiga până acum adăugându-se alți 20.000. Singurul dubiu este legat de Florentin Dumitru. Mijlocașului ii expiră contractul la vară, dar sunt șanse ca el să accepte un nou acord cu Steaua pe alți trei ani. Doleanța Piticului a fost ca suma de bani primită anual, in jur de 100.000 de dolari, să nu fie micșorată. Gigi Becali a fost de acord și așteaptă un răspuns afirmativ din partea jucătorului. Toți trei au o clauză in contracte ce le permite să plece din Ghencea dacă apare o ofertă avantajoasă din străinătate.

Sursa www.prosport.ro

128611317df54fec355ae_250_200_.jpg

128611317df54fec355ae_250_200_.jpg

Gaby29.10.2005 11:39

Vesti bune, pentru a nu pierde fotbalisti valorosi asa cum l-am pierdut pe Martin Tudor.

Ce nu reusesc sa pricep: jucatorii au contracte de munca la club si acelea sunt pe diverse perioade de timp; dar cum este cu sumele din contracte ? Ca doar se spunea ca in contracte sunt salariile minime pe economie, iar platile se fac prin donatii dintre persoane fizice (de la GB catre jucatori). Deci de fapt aceste sume nu apar nicaieri si sunt doar intelegeri verbale, nu ?

Si daca este asa, banuiesc ca sunt intelegeri confidentiale si care se fac intre 4 ochi. Atunci se naste o alta intrebare: de unde naiba afla ziaristii ? Ori au microfoane sau camere ascunse, ori pe Becali il ia gura pe dinainte (ori pe altcineva din staff-ul sau) ori jucatorii spun. Chiar sunt curios care o fi lantul informatiei.

zarboss29.10.2005 11:58

si o sa ma fie... Jiji nu e prost pe cat pare .. a inceput cu Radoi... si usor usor cei valorosi de la Steaua o sa-si prelungeasca contractele... daca vine timpul sa-i vanda isi scoate el banii

I.N.Money29.10.2005 13:40

Cred ca urmeaza Ogararu si Paraschiv a caror contracte expira in curand daca nu ma insel :?

Teoctist29.10.2005 15:19

Era de asteptat sa-si prelungeasca intelegerea.Unde e mai bine decat la Steaua ?

Sa nu-mi spuneti ca la Chelsea sau Juventus Torino,pentru ca...va cred.Atata doar ca nu sunt sanse nici de 1% ca ei sa joace vreodata acolo.

zarboss29.10.2005 15:27

nu se stie niciodata ...daca ..zicu a ajuns la inter.. nu stiu de ce nu pot ajunge ei..

I.N.Money29.10.2005 15:36

Zicu a ajuns acolo ca e impresariat de..stii tu cine..

Teoctist29.10.2005 15:39

In primul rand pentru ca era foarte tanar la momentul transferului.Sa recunoastem ca e si talentat.A contat si faptul ca era impresariat de Ioan Becali.

zarboss29.10.2005 15:39
Zicu a ajuns acolo ca e impresariat de..stii tu cine..

si asta inseamna ca daca nu esti impresariat de "sti tu cine" nimeni nu mai are voie sa plece afara.. eu pana la urma vroiam sa zic .. ca pentru valoarea lui zicu .... a ajuns prea departe...

Teoctist29.10.2005 15:41

Dinamo numesti tu prea departe ?

I.N.Money29.10.2005 15:42

Are voie..da stii daca se duce Giovani la Moratti de exemplu si ii zice ca Zicu e mare maestru cu mingea si Radoi e indisciplinat si alte prostii...tu crezi ca il mai cumpara?

zarboss29.10.2005 15:44
Dinamo numesti tu prea departe ?

inter si parma numesc eu prea departe... dar daca el a fost prost si nu a stiut sa profite de ocazie .. e problema lui... macar sa aiba si ai nostri o ocazie de asta si fi sigur ca ei nu vor fi atat de prosti

zarboss29.10.2005 15:46
Are voie..da stii daca se duce Giovani la Moratti de exemplu si ii zice ca Zicu e mare maestru cu mingea si Radoi e indisciplinat si alte prostii...tu crezi ca il mai cumpara?

tu crezi ca asa se vand jucatorii ????

te inseli... e adevarat ca are giovani un cuvant greu de spus .. in toata afacerea... dar lucrurile nu stau chiar asa

Teoctist29.10.2005 15:47

Sigur ca sunt... sigur.Steaua are jucatori cu IQ-ul ridicat.

I.N.Money29.10.2005 15:47

AI dreptate dar din toata discutia asta eu ma refer la faptul ca ajungi mai repede la o echipa mare cand ai o pila ca Giovani decat pe propria munca...

zarboss29.10.2005 15:49
AI dreptate dar din toata discutia asta eu ma refer la faptul ca ajungi mai repede la o echipa mare cand ai o pila ca Giovani decat pe propria munca...

stai cuminte ca daca mai face giovani doua transferuri gen zicu .. isi pateaza numele in europa...o sa se termine cu smecheiile astea ...

I.N.Money29.10.2005 15:50

Lasa ca face Victor... :lol: :lol:

Teoctist29.10.2005 16:02

De cand s-a terminat cu "generatia de aur",Giovani a dat numai tzepe.Sa ne amintim : Zicu,Bratu,Tamas,etc.

Culmea e ca toti joaca in prezent la Dinamo.

zarboss29.10.2005 16:14

pai unde se aduna toate gunoaiele.. la ghena de Dinamo... pe care ii ajuta arbitri sa bage mingea in poarta...

dar se pare ca nici asa nu mai reusesc sa faca ceva.....

Virgil29.10.2005 16:36

Probabil ca asta se trage de la inlaturarea lui Craciunescu.Nu mai are cine sa dea sarcini arbitrilor.

steff27729.10.2005 16:51

Ce pila ma frate, ce tot zici tu... crezi ca marile cluburi cand au nevoie de un jucator, pun mana repede pe telefon sa-l sune pe scula de Giovani! :!:

I.N.Money29.10.2005 17:49

Am zis ca Giovani pune o vorba buna pe acolo... :lol: de fapt sa stii ca asa e....la sunat Berlusconi,ca vrea sa fie Tamas inlocuitoru lu Maldini :lol:

FanSteaua4Life29.10.2005 20:35

I s-a c-am dus si vremea lui Becali ca impresar...nu vedeti ca nu mai vinde nimik???A vazut toata lumea ce fel de jucatori vinde...

Virgil30.10.2005 02:25

El nu,dar firma ISM,din care chipurile s-a retras,da.

Si totusi din ziare nu a mai rasuflat nici-o stire despre vreun transfer de succes realizat de urmasi.Drept pentru care si-au propus sa puna labele pe cea mai inalta functie din FRF.

Gaby30.10.2005 18:05
Sigur ca sunt... sigur.Steaua are jucatori cu IQ-ul ridicat.

Dupa meciul asta cu Gloria, n-as mai fi asa de sigur ...

«12»