FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Austria 1-1 (0-0)

«12»
Maye09.09.2009 19:47
zi-mi UNUL ( nici eu nu-l pot sa sufar pe Codrea dar din pacate Apostol a fost suspendat )

Bourceanu

Catalyn0709.09.2009 19:48

Sincer, la ala ma gandeam si eu inainte sa dau "adauga raspuns" :D dar in rest...nimic

mircea_1009.09.2009 20:01

Bourceanu, chiar si Alexa, Paduretu joaca la Urziceni si mijlocas defensiv cateodata si o face destul de bine, la Craiova sunt si acolo variante(iti dau mai multe exemple maine eventual ca la ora asta nu prea imi vine sa stau sa ma gandesc la jucatori mai buni decat codrea)...si din cate stiu se vrea reconstructia nationalei, deci trebuie incercati jucatorii tineri...nu epave precum Codrea

SuperstaR1809.09.2009 20:11
Bourceanu, chiar si Alexa, Paduretu joaca la Urziceni si mijlocas defensiv cateodata si o face destul de bine, la Craiova sunt si acolo variante(iti dau mai multe exemple maine eventual ca la ora asta nu prea imi vine sa stau sa ma gandesc la jucatori mai buni decat codrea)...si din cate stiu se vrea reconstructia nationalei, deci trebuie incercati jucatorii tineri...nu epave precum Codrea

Parerea mea este ca_Codrea e un mijlocas... acceptabil sa spunem. Pentru nivelul Romaniei. Eu zic sa nu mai aratam cu degetul spre un singur jucator si sa scoatem tapi ispasitori ca intotdeauna. Trebuie sa recunoastem: In momentul de fata, asta este valoarea nationalei Romaniei. Pai dupa ani intregi de cumparat expirati din Portugalia si America de Sud (bine, cu exceptii) si ignorarea juniorilor, nu va asteptati sa facem joga bonita !

Asta e, mergem inainte.

nicballo09.09.2009 20:34

PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP FRATILOR ZISE ROMANUL DIN TRIBUNA asa ca Dragomir si cu Dumitru nu vi se pare ca sunt de prisos. Hai sa intinerim echipa nationala ---- nimic de zis dar hai sa o intinerim de sus. mi se pare logic sa fie un batran chiar doi dar nu doar ei!!!!!!!!! patriotismul asta putin care il mai am il tine fotbalul dar rabdarea are o limita.

Datii afara odata

nu are nici o legatura mes. de mai sus cu meciul de azi

dar meciuri ca astea se repeta de ani de zile asta e urmarea la ce am spus mai sus

rezultatele vorbesc europene nu

mondiale nu

ce facem jucam baza

David10.09.2009 05:46

Mama naibii de egal.

MoWeed10.09.2009 07:54

Concluzia trista este ca, pur si simplu, nu avem valoare

Bombonel9410.09.2009 10:16

roman parca a zburat pe teren...a centrat driblat sutat foarte bine..avem cativa jucatorii la nationala excelentii de bunii cum ar fii:Chivu(inter) Andrei Cristea(Dinamo) roman(Brasov) Radoi(alhilal)...si multii altii dar nu avem pregatire...daca am juca si noi amicale mai tarii..cu portugalia cu italia chiar si cu grecia..cu nume mai marii..poate ar fii altfe..dar cand jocii un amical cu ungaria nu potii sa fii tare in urmatoarele meciurii sa aii un moral ridicat..pttr ca ungaria este mult sub Romania...cand o sa batem in meciurile oficiale echipe mult mai tarii ca Romania o sa avem mai mult tupeu in meciurile oficiale..

Vlad Bogdan10.09.2009 14:48

ar fi mare lucru sa batem pescarii din Feroe ...

«12»