Daca ajungem in primavara eu. si la Steaua vin Mazilu si tiberiu Balan avem sanse reale de a lua Cupa UEFA !!!
Daca ajungem in primavara eu. si la Steaua vin Mazilu si tiberiu Balan avem sanse reale de a lua Cupa UEFA !!!
N-ati auzit ce a zis Robson? Ca Steaua nu arata ca o viitoare castigatoare a UEFA Cup.
Tinand cont de faptul ca a fost impiedicata sa joace,de sarcinile precise date de Lucescu si concretizate de Rada si ai lui,nu a avut cum sa-si faca o impresie reala.
Daca ar fi urmarit Steaua-Lens,nu cred ca ar mai fi avut vreun dubiu,
1. Dinamo a fost mereu prostituata campionatului dar paradoxal$ a avut si unele rezultate.
2. Problma la Gigi e ca vrea doar jucatori tineri si de valoare ca la hattrick.A luat atatea tepe pe vreamea lui piti ca intreaba juma de campionat pe cine sa ia si dc sa ia un jucator.
3.Valoarea echipei noastre se va vedea clar la doria acasa, doar acolo se poate vedea adv valoare a unei echipe Steaua omogene dar fara jucatorul reprezntativ la accest moment.
N-ati auzit ce a zis Robson? Ca Steaua nu arata ca o viitoare castigatoare a UEFA Cup.Tinand cont de faptul ca a fost impiedicata sa joace,de sarcinile precise date de Lucescu si concretizate de Rada si ai lui,nu a avut cum sa-si faca o impresie reala.
Daca ar fi urmarit Steaua-Lens,nu cred ca ar mai fi avut vreun dubiu,
Robson a zis ca daca am juca in Premier League ne-am bate la retrogradare...dar el uita ca Steaua a jucat perfect in inferioritate numerica si le-a taiat jocul adversarilor.
a vazut si robson un meci si ... zuce el ca le stie pe toate... daca vedea Dinamo Jiul zicea ca Dinamo joaca in Liga a 3 .. si ia batut pe aia de la everton ..
sa lasam prostiile astea .. ca nu trebuie sa vina unul din afara si sa zica ce vrea el .. si noi sa punem botul
Ce-ar mai fi zis daca ar fi vazut Steaua - Gloria 0 -1 (nu-mi vine sa cred ca scriu scorul asta ! :cry: ) ?
ii permitem ciobanului sa vanda simbolurile traditia si palmaresul Stelei??? Ii permitem sa-si bata joc de noi si de toti acei jucatori minunati care si-au dat viata pe teren.....il lasam sa-si bata joc de Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]??????? JOS CU CIOBANU'!!!!!!!!!!!!!
Hai sa-l dam jos ca pe ceausescu...si un glont in cap cred ca merita nu?Ce ne place sa ne jucam de'a minerii!
Mizerabil Mizerabil!
Daca stai sa te gandesti si Ceausescu a fost omorat miseleste.
'Doamne iarta-i pt ca nu stiu ce fac'
nu am nici cea mai mica simpatie pentru clubul vostru,dar Gigi si-a batut joc de el de o maniera jalnica,asta e un nesimtit.acum va dati seama de ce nu-l suportam noi pe zambon?persoane ca astia ar trebui omorati nu miseleste ci direct un glont in frunte de la 5 cm.distanta.blestemat sa fie!oricum suporterii nu pot face nimic...pacat
poate vorbim cu iorvan si il executa si pe Jiji :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Eu unul nu doresc raul nimanui dar l-as vrea cat mai departe de club.
nu am nici cea mai mica simpatie pentru clubul vostru,dar Gigi si-a batut joc de el de o maniera jalnica,asta e un nesimtit.acum va dati seama de ce nu-l suportam noi pe zambon?persoane ca astia ar trebui omorati nu miseleste ci direct un glont in frunte de la 5 cm.distanta.blestemat sa fie!oricum suporterii nu pot face nimic...pacat
Problema e ca palmaresul echipei apartine lui zambon...Daca omul nu vrea sa il vanda nu aveti cum sa il obligati...nu se poate face nici cea mai mica asociere intre aceste 2 probleme, a noastra si a voastra...Poli Timisoara este o echipa infiintata peste noapte, adusa din capitala de la fostul Rocar...Totusi eu nu pot sa va inteleg pe voi, cum poti sa ti cu o echipa care de fapt nu e a voastra, e ceva penibil...e ca si cum Jiji ar face Steaua Crestina si ar aduceo la Constanta...Nici o data nu as tine cu Steaua Crestina ci cu Steaua Bucuresti, cea cu palmaresul ei, care joaca pe Ghencea, care a castigat Cupa Campionilor, care a dat tarii toti jucatorii de valoare...chiar daca ar fi in b sau in c...Forzza Steaua...
Nu e de loc prostie ce spune unul dintre cei mai mari antrenori ai Europei.Sa nu uitam ca a cucerit Cupe ale Campionilor si ca a fost selectionerul Angliei.Vreau sa spun ca are ochiul format si ca simte valoarea.
Si ce daca a spus ? Eu nu ma simt deloc jignit.E parerea lui dupa un meci ca un razboi.
El a spus asta dupa un meci in care am jucat exceptional din punct de vedere tactic.
bine .. si oricat ar avea ochiul format.. eu cred ca nu isi poate da seama dintr-un singur meci.. daca aceea echipa are valoare sau nu .. sau daca are fata de europa.. in cel mai bun caz poate remarca un jucator ...sau vreo schema bine pusa la punct de antrenor
Oare ce ar zice Sir Bobby Robson dupa meciul cu Sampdoria??
Este un om de fotbal cu ochiul format si sigur ar aprecia calitatea jocului.
ar fi zis oare ca o sa pierdem cu clujul ?
cred ca zicea ca o sa ajungem in finala.... :twisted: :twisted: :twisted: ![]()