FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

multumiri MARELUI nostru investitor

«12»
bebeto23.10.2005 19:47

multumiri marelui nostru investitor pt campania excelenta de achizitii din vara!mutumita acestui lucru proatsov NU ARE urmatoarele probleme:

1.nu-si face griji in privinta accidentarii lui Radoi,deoarece are rezerve de valoare si capabile la dispozitie!

2.daca forma slaba a lui Nicolita continua,nu-si face probleme,deoarece exista rezerve de valoare si capabile sa-l inlocuiasca!(pacat ca nu a vazut asta pina acum)

3.nu trebuie sa-si faca probleme in general daca jucatorii Stelei se accidenteaza,iau cartonase galbene sau rosii,deoarece(ati ghicit nu?)are la dispozitie un lot valoros de 33 de jucatori ca la toate echipele profesioniste europene!

Daca aveti indoieli in privinta asta,va sugerez sa va amintiti jocul senzational facut de rezervele Stelei in meciul cu rapid2,care ne-a incintat efectiv inimile noastre ros-albastre.

Deci inca o data:MULTUMIRI MARELUI NOSTRU INVESTITOR!!

Motanu D23.10.2005 19:52

Nu crezi ca e si vina MARELUI Manager General. Ca din cate stiu el a facut campania de transferuri, nu Becali care chiar e constient ca nu se pricepe la asa ceva.

iL Napoletano23.10.2005 19:53

bebeto dar nu uita ca Steaua a batut pe Lens si pe Farul datorita lotului bine inchegat pe care il are.Nu uita ca de la Steaua nu au mai migrat jucatori cum se facea pe timpul lui Paunescu sau cum se obisnuieste la Dinamo.Nu mai tin minte cifra exacta a plecarilor si a sosirilor la Dinamo dar era pe undeva de ordinul zecilor.Adica Dinamo in fiecare an isi schima 'garderoba' acesta fiind motivul pt care nu joaca mai nimic fara eternul ajutor 'ceresc'.

Stiu ca Becali are gura mare si vb. de multe ori aiurea dar de cand a ajuns la Steaua echipa arata altfel!Uite ce rahat de club a ajuns Dinamo...parca ar fi taraba!A 2'a echipa cu blazon din tara a ajuns sa fie o 'prostituata'..nu imi doresc asa ceva la noi la club.O fi Becali nebun dar tine la echipa!

bebeto23.10.2005 20:12

poate nu s-a plecat pt ca nici nu au fost oferte.la neaga cum a venit oferta cum i sa si dat liber(si pe o suma totsi mica).in cazul lui Radoi,e finul lui,normal sa-i mareasca salariul ca sa nu plece.ma rog, ai si tu dreptate,sunt si eu de acord ca fata de vremea lui Paunescu acum stam mai bine,dar problema este ca Steaua are doar 11 jucatori capabili in acest moment.si ca sa ai o echipa ca sa reziste in timp-campionat+cupe europene-ne trebuie un lot valoros de 33 de jucatori nu doar de 11-15maxim.in timp vom mai avea accidentari sau suspendati si eu cred ca o sa avem probleme din cauza asta.

si pt motan:)totusi Becali este cel ce aproba achizitiile,MM Stoica doar sugereaza din partea antrenorului de ce are nevoie Steaua.

zarboss24.10.2005 05:27
Nu crezi ca e si vina MARELUI Manager General. Ca din cate stiu el a facut campania de transferuri, nu Becali care chiar e constient ca nu se pricepe la asa ceva.

e si vina lui.. dar cel care da banu e Gigi.. asa ca vinovati sunt amandoi

sorin_77724.10.2005 05:33

Am si eu o intrebare MARE:

A marcat Steaua un gol dupa ce echipa a suferit modificari pe parcursul unui meci? Adica a marcat dupa ce a intrat sa zicem Cristea in locul lui Iacob? sau Oprita in locul lui Banel?

UltraSS24.10.2005 07:23

da Oprita cu Otelul spre ex :roll:

I.N.Money24.10.2005 08:06

Nu putem sa dam vina pe Jiji...momentan jucam cel mai frumos fotbal sia vem rezultate...

armanovici29.10.2005 07:13

Teoretic avem cat de cat acoperire pe aproape fiecare post...Florentin ar trebui sa il inlocuiasca pe Nicolita,pt ca este in momentul de fatza peste Nicolitza,insa se pare ca o lalaieshte,ba mai nou ii prieten cu Semeghin...Oprita ar trebui sa fie titular...Cristea la fel(nu ma injurati :roll: )Petrica e rezerva lui Neshu..Lovin e varza...

in concluzie...lot subtire...deageaba ne plangem ca pana la iarna...NIMIC.....

FanSteaua4Life29.10.2005 09:09

Acum nu e nimik de facut...asteptam iarna...

gone29.10.2005 10:53

Si daca la iarna nu vine nimeni ce facem?

zarboss29.10.2005 11:53

nu facem nimic....

I.N.Money29.10.2005 13:42

O sa vina cineva cu siguranta...Croitoru...si gata...sincer nu avem nevoie de 15 mii de vedete pe un post...cum au altii si nu joaca nimic... :roll:

Teoctist29.10.2005 15:32

Avem nevoie de doi jucatori pe post.Titular si rezerva.Eventual rezerva sa fie de valoare apropiata titularului.

Nu cum a fost Keca.

Faptul ca Gigi nu a mai adus in vara nici-un jucator pe bani multi se datoreaza lipsei lichiditatilor si a preturilor mari de la acea vreme.

El a promis ca va face unul-doua transferuri tari dupa terminarea turului.

zarboss29.10.2005 15:34
Avem nevoie de doi jucatori pe post.Titular si rezerva.Eventual rezerva sa fie de valoare apropiata titularului.

Nu cum a fost Keca.

Faptul ca Gigi nu a mai adus in vara nici-un jucator pe bani multi se datoreaza lipsei lichiditatilor si a preturilor mari de la acea vreme.

El a promis ca va face unul-doua transferuri tari dupa terminarea turului.

ai dreptate..... si sper sa se tina de promisiune

Teoctist29.10.2005 15:36

Sper ca pana atunci sa-si rezolve si problema sechestrului pus pe avere de S.Bodu.

zarboss29.10.2005 15:41
Sper ca pana atunci sa-si rezolve si problema sechestrului pus pe avere de S.Bodu.

o sa rezolve aceata problema .. pentru ca va fi nevoit

Teoctist29.10.2005 15:45

Nevoit-nevoit,dar parca vad ca va trebui sa plateasca suma aceea uriasa.Vad ca deja au inceput sa plateasca Dinamo,Rapid...Sume substantiale.

zarboss29.10.2005 15:46

e si normal .. si sa plateasca si Jiji....

Virgil29.10.2005 16:13

Sa plateasca daca Justitia va spune ca trebuie sa plateasca.Dar pana sa-si spuna Justitia cuvantul eu spun ca nu Gigi e datornicul.Ci vechea conducere,cea de pe vremea lui Viorel Paunescu.Gigi a picat ca musca in ciorba.Nu mi se pare deloc corect ce face mister Bodu.

Mi se pare odios ca oameni care au facut "disparute" milioane de dolari obtinuti din tranferuri de jucatori sa stea linistiti,bine merci,iar Gigi care a carat bani cu sacii din buzunarele proprii in conturile Stelei sa fie pus la colt.

Ma intreb daca o parte din sumele pretinse de AVAB,nu au intrat in prescriere.

zarboss29.10.2005 16:17

nu e adevarat ... am mai zis in alt topic .. in momentul in care cumperi o societate .. o cumperi cu tot cu active si cu pasive...

in cazul asta pasivele sunt datorii....

nu cunosc exact toate amanuntele .. dar daca Jiji a avut si active .. a inghitit in sec si a aluat banu... iar de datorii a uitat si uite ca acum s-au adunat...trebuia sa scada pasivele ... cand a cumparat societatea... ce sa-i fac daca nu stie sa faca afaceri...

zarboss29.10.2005 16:27

Jiji declara ca nu e dator nimanui..... :D:D

1184451929d09ea5662fa_427_580_.jpg

Meth0dMan29.10.2005 16:30

Nici nu e pe la un punct de Dinamo Steaua nici nu e 80 % calificata in primavara europeana dupa primu meci asa ca bebeto topicu asta nu isi are rostu prietene

brav029.10.2005 17:02

eu chiar ii multumesc. si in plus nu e el cel care se ocupa cu asa ceva. momentan Steaua merge foarte bine si la cum jucam titlul 23 e mai aproape de noi fata de cum era sezonu trecut pe vremea asta.parerea mea.

bebeto29.10.2005 17:08

???.ce are una cu alta?eu in principiu am spus urmatorul lucru:daca Steaua joaca fara 3-4 jucatori din primul 11,s-ar putea sa aiba probleme.eu i-mi doresc sincer sa nu am dreptate,dar totusi,meciul cu rapid 2 si faptul ca Protasov evita sa faca schimbari decit in ultimele minute,nu ne poate face sa fim prea linistiti in privinta asta.

«12»