FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sheriff Tiraspol - Steaua Bucuresti

«12»
Steaua_MD29.08.2009 09:44

:steag_cruce_invers: Salutari din Basarabia fratilor, deci as vrea sa stiu daca va veni cineva la Tiraspol si daca da atunci cum o va face p-u ca regimul din Transnistria nu va permite intrarea suporterilor romani pe teritoriul separatist. Deci noi la Chisinau suntem undeva 100 oameni deja mobilizati pentru meci. Daca cineva totusi vine rog sa ma contactati p-u a ne mobiliza si mai multi.

PS: Stiu cum se poate de intrat si iesit in Transnistria fara documente.

Stanici29.08.2009 09:52

E prea devreme sa ne dam cu parerea. Oricum, tinem legatura.

Steaua_MD29.08.2009 09:54

forzateaua devreme sau nu , 3 luni trec extrem de repede...

in fine... daca apar ceva intrebari d-re Sheriff, fanii sai, intrebati, va voi raspunde...

Basarabia_e_ros_albastra29.08.2009 10:01

Oricum merg la Tiraspol... Organizat sau nu...

Mi-i in cot de pseudo-vama, mai tare imi fac griji de bilete...

Steaua_MD29.08.2009 11:30

Gigi spunea ca organizeaza el biletele... stie cineva ceva de asta?

MoWeed29.08.2009 11:32

Ma indoiesc ca Jiji va organiza biletele pentru fanii stelisti. Mai ales ca cei care ar face deplasarea asta sunt aceeasi care-l contesta.

korynna29.08.2009 11:36

Cred ca se rezolva intr-un fel sau altul cu biletele.

Stanici30.08.2009 08:08

Aia sunt obligati sa ne puna la dispozitie 5% din capacitatea stadionului. Presupun ca biletele vor putea fi cumparate din Ghencea. Deci ar fi o problema pentru stelistii de peste Prut.

P.S. : sa ne pisam pe Jiji.

Steaua_MD30.08.2009 12:30
:steag_sah_mic: STANICI , nu e o problema pentru noi pentru ca mergem personal si cumparam de la case din Tiraspol bilete...
dorea30.08.2009 14:45
Aia sunt obligati sa ne puna la dispozitie 5% din capacitatea stadionului. Presupun ca biletele vor putea fi cumparate din Ghencea. Deci ar fi o problema pentru stelistii de peste Prut.

P.S. : sa ne pisam pe Jiji.

:steag_cruce_invers: Poate facem cumva si luati voi din Ghencea mai multe bilete....ne intilnim Chisinau si mergem la meci impreuna....ce ziceti?

ytse jam30.08.2009 15:04

faceti o mare greseala daca stati dupa biletele din Ghencea. este posibil ca ele sa nu apara niciodata. cel mai bine ar fi sa va luati direct de la fata locului, eu asa as fi procedat daca eram intr-o asemenea situatie.

Steaua_MD30.08.2009 17:41

DOREA si ytse jam, exista o problema, ca sa intrati in RM va trebui viza, in fine regimul comunist e pe brinci asa ca posibil pina pe 2 decembrie veti intra fara probleme, in fine daca nu se vor vinde bilete in Ghencea spuneti exact citi veti veni si procur eu personal biletele... cel mai perfect ar fi sa ne intilnim toti la Chisinau si sa ne deplasam impreuna de aici... sunt 60 km de la Chisinau.

Astristul30.08.2009 19:45

In pauza derby-ului am vazut la Telesport ultimele minute din Sheriff - FC Tiraspol: 0-1. Prima infrangere si primul gol incasat pana acum de Sheriff. Dar ei nu sunt chiar corecti pentru ca si-au amanat multe meciuri din campionat pentru Europa. Oare cate meciuri isi vor amana cand vor juca meciurile din UEL? In fine, vreau sa punctez ca meciul a fost destul de mediocru spre slab, dar au cativa jucatori tehnici in echipa care pot crea faze destul de periculoase .... daca sunt lasati bineinteles.

TiraSheriff30.08.2009 20:13

pfffff .. da poftim .. batrinul nostru orash va invita pe toti romanii .... si boii de la zimbru si javrele de la dacia si tarcatii din Bucuresti..

Maye30.08.2009 20:40

Hai ba mars de aici!

MyLove4R231.08.2009 08:09
pfffff .. da poftim .. batrinul nostru orash va invita pe toti romanii .... si boii de la zimbru si javrele de la dacia si tarcatii din Bucuresti..

Iata de asta mai bine si jucam la noi pe stadionul de la Zimbru ca Transnistria voastra e plina de oameni concenie ca tine!!! Nu-i de mirare ca tii cu Shifer! Esti levii ca si echipa pe care o sustii! Pacat ca romanii o sa plece de la noi cu pareri negative si gresite despre Moldova ca idioti ca tine o sa aiba grija sa faca "o impresie buna"...

PS. FORZA ZIMBRU!!!

si Steaua desigur!!!

ionel531.08.2009 09:21

eu zic ca meciul sa se dispute pe stadionul zimbru caci vor fi mai multi fani decit la tiraspol.pentru a ajunge la tiraspol e complicat.in fine asta nu depinde de mine.am o intrebare cine stie cit va costa biletul oriunde ar avea loc meciul in jur la cit?vreau sa stiu.ms celuia care imi raspunde.

Fan FC Steaua31.08.2009 11:14
Iata de asta mai bine si jucam la noi pe stadionul de la Zimbru ca Transnistria voastra e plina de oameni concenie ca tine!!! Nu-i de mirare ca tii cu Shifer! Esti levii ca si echipa pe care o sustii! Pacat ca romanii o sa plece de la noi cu pareri negative si gresite despre Moldova ca idioti ca tine o sa aiba grija sa faca "o impresie buna"...

PS. FORZA ZIMBRU!!!

si Steaua desigur!!!

Nu conteaza unde se va juca meciul, daca Steaua va fi concentrata si va avea chef de joc, le va da cel putin trei goluri celor de la Sheriff.

Si stai linistita draga, majoritatea romanilor stiu ce se intampla la voi in tara, si nici noua nu ne place ce va fac aia. Si nu cred ca o mana de oameni ne va face sa ne schimbam parerea despre voi, sau sa ne facem vreo impresie... cel putin nu suporterii, poate fortele de ordine, militia, sau ce e pe acolo.

Eu nu voi fi acolo.

MyLove4R231.08.2009 11:50
Nu conteaza unde se va juca meciul, daca Steaua va fi concentrata si va avea chef de joc, le va da cel putin trei goluri celor de la Sheriff.

nu e vb de rezultat aici ...ma refeream la comportametul oamenilor din partea stinga a nistrului cind e vb de limba romana sau romani...

Stanici31.08.2009 12:56
nu e vb de rezultat aici ...ma refeream la comportametul oamenilor din partea stinga a nistrului cind e vb de limba romana sau romani...

Sa ne suga jucaria scarbele alea.

stelyx de mic31.08.2009 17:05

hai sa mai lasam vrajeala k daca jucam la fel k cu chinii ne bat si sherifii

Fan FC Steaua31.08.2009 22:07
hai sa mai lasam vrajeala k daca jucam la fel k cu chinii ne bat si sherifii

Ne vor umili chiar, la fel cum umilesti si tu limba Romana cu acel limbaj de messenger...

stelyx de mic01.09.2009 12:01

...

Basarabia_e_ros_albastra01.09.2009 12:56

Referitor la preturile biletelor... O sã vedem ce preț o sã punã transnistrenii cu celelale echipe la meciurile de acasã si aproximativ ne vom orienta dupã prețurile respective... Deși, simt cã cu Steaua o sã facã ceva excepții, tâmpiții... In fine, nu preturile sunt esențiale... Oricum merg la Tiraspol sa-mi procur bilete, dar as vrea sa stiu care tribuna va fi rezervata suporterilor stelisti si daca acolo in genere se vand bilete la casele din Tiraspol...

Ar fi minunat dacã fanii veniti din Bucuresti o sa treaca prin Chisinau si de aici sa plecam impreuna... Si inca ceva... daca totusi veniti din Bucuresti, poate faceti rost si de ceva atributica stelista pentru ca aici e ZERO...

dorea01.09.2009 18:03
DOREA si ytse jam, exista o problema, ca sa intrati in RM va trebui viza, in fine regimul comunist e pe brinci asa ca posibil pina pe 2 decembrie veti intra fara probleme, in fine daca nu se vor vinde bilete in Ghencea spuneti exact citi veti veni si procur eu personal biletele... cel mai perfect ar fi sa ne intilnim toti la Chisinau si sa ne deplasam impreuna de aici... sunt 60 km de la Chisinau.

:steag_cruce_invers: Da eu sunt din Chisinau....pur si simplu nu stiu dak voi putea merge la Tiraspol dupa bilete...

«12»