dap sunt marfa !!! :twisted:
dap sunt marfa !!! :twisted:
verificati videonews...in perioada campionatului mondial de handbal o sa incerc sa va tin la curent si cu stiri de la echipa noastra de handbal feminin!!
EXTRAORDINARA PERFOMANTA A FETELOR LA VIDEONEWS!!!INTERZIS AMATORILOR DE TELENOVELE>>>SE LASA CU LACRIMI!!
auzi armanovici te-as ruga daca poti sa faci rost de undeva de bataia intre suporterii dinamovisti si cei stelisti din Ghencea de la acel meci 2-2 ...anul asta ....pls...stiu ca aratasera cateva secvente din ea la stirile tvr1... ![]()
din pacate nu am de unde sa fac rost.
si eu as vrea sa am de unde...
![]()
![]()
cu tvr nu ai cum ??? ![]()
![]()
![]()
pacat... ![]()
![]()
![]()
atunci dupa cum spuneam in alt topic ... sa faci o sectiune video cu batai... :? :roll:
din cate stiu eu acesta este siteul www.Steaua.ro nu www.local-kombat.ro
Poti discuta cu MM pe tema asta poate inaugureaza o sectiune video cu asa ceva pe siteul oficial!
Foarte buna ideea sa puneti la video news performanta fetelor noastre.Alti dupa cum ne-ai aratat tu,Armanovici pun poze anti Steaua la ei pe site,in schimb voi puneti filmulete cu una dintre cele mai mari performante sportive ale Romaniei pe care le-am trait.Bravo
ok...scuze armanovici...
...
Nu va impacientati pentru intarzierile de la videonews...se va remedia la sfarsitul saptamanii...probleme de ordin tehnic!
Multumim pentru intelegere!!!
Altii pun poze anti Steaua la ei pe site,in schimb voi puneti filmulete cu una dintre cele mai mari performante sportive ale Romaniei pe pe care le-am trait.Bravo
Justa observatie. Poate si de aceea site-ul www.fcsteaua.ro este apreciat; posibil ca si bunul-simt sa mai conteaze uneori, iar atacurile practic inexistente la adresa rivalelor (si fara obscenitati) contribuie la prestigiul site-ului pe care te afli acum.
Buna idea! FORZA Steaua
S P R E 2 3
Ne cerem scuze dar din cauza unor probleme tehnice intre 8.01.06 si 15.01.06 sectiunea videonews va lua o binemeritata pauza...din pacate nu vor mai aparea nici promisele imagini cu dl Cosmin Olaroiu de la emisiunea Realitatea Sportiva..
Multumim anticipat!
dar dupa 15 incolo se vor adauga si alte videouri ?
incepand cu data de 17.01.2006 Videonews revine pe www.fcsteaua.ro cu informatiile aparute zilnic la stirile sportive..
Sectiunea Videonews a revenit in forta!
In fiecare seara veti putea urmari stiri importante despre echipa noastra,stiri preluate de la emisiunile sportive ale principalelor canale de telviziune!