@ Alexandru H.Steaua e o stare de spirit , Steaua e ce poti iubi fara a fi mintit , Steaua nu e Goian , Steaua nu e Radoi ( chiar daca imi pare foarte rau dupa ei ) si mai ales Steaua NU E George Becali !
Glumeam cu Goian. Tin cu Steaua din 1988, nu era saracul Goian fotbalist pe atunci.
Dar Steaua II nu e Steaua. Nu e destul sa pui pe ceva numele asta si sa il transformi in bun national. La noi e echipa in care joaca niste tinerei bunisori, plus un loc de exil pentru jucatorii indezirabili. Imi doresc sa ramana Steaua II in B pentru ca tinerii sa capete experienta si sa aiba jocuri bune in picioare dar in jocul cu Bacaul, tin clar cu echipa locala. Vreau sa vad din nou echipe de Liga I aici, m-am saturat de Snagov, Tecuci sau Suceava...
Asta cu starea de spirit e prea abstracta. Tin cu Steaua pentru ca taica-meu era stelist si pentru ca in 1988 ne duceam la prieteni care aveau televizor color sa privim traseul european al marii echipe din anii 1987-1989. De starea de spirit sunt obsedati rapidistii, care in loc sa discute despre fotbalul prestat, te innebunesc cu anticomunism si fotbal adus pe tancuri. Sincer, eu vreau sa vad fotbal pe Ghencea. Putin ma intereseaza sa ii aud pe conducatori sau pe jucatori exprimandu-si opiniile cu privire la fenomenul Steaua: treaba lor e sa tina clubul si sa castige meciuri. Cand joaca execrabil, starea mea de spirit se va inrautati, cand vor juca excelent, starea mea de spirit se va imbunatati