FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Il - Fcm Bacau 1-1 (0-1)

«12»
Alexandru H.28.08.2009 18:39
@ Alexandru H.

Steaua e o stare de spirit , Steaua e ce poti iubi fara a fi mintit , Steaua nu e Goian , Steaua nu e Radoi ( chiar daca imi pare foarte rau dupa ei ) si mai ales Steaua NU E George Becali !

:steagcruce::steag_cruce_invers:

Glumeam cu Goian. Tin cu Steaua din 1988, nu era saracul Goian fotbalist pe atunci.

Dar Steaua II nu e Steaua. Nu e destul sa pui pe ceva numele asta si sa il transformi in bun national. La noi e echipa in care joaca niste tinerei bunisori, plus un loc de exil pentru jucatorii indezirabili. Imi doresc sa ramana Steaua II in B pentru ca tinerii sa capete experienta si sa aiba jocuri bune in picioare dar in jocul cu Bacaul, tin clar cu echipa locala. Vreau sa vad din nou echipe de Liga I aici, m-am saturat de Snagov, Tecuci sau Suceava...

Asta cu starea de spirit e prea abstracta. Tin cu Steaua pentru ca taica-meu era stelist si pentru ca in 1988 ne duceam la prieteni care aveau televizor color sa privim traseul european al marii echipe din anii 1987-1989. De starea de spirit sunt obsedati rapidistii, care in loc sa discute despre fotbalul prestat, te innebunesc cu anticomunism si fotbal adus pe tancuri. Sincer, eu vreau sa vad fotbal pe Ghencea. Putin ma intereseaza sa ii aud pe conducatori sau pe jucatori exprimandu-si opiniile cu privire la fenomenul Steaua: treaba lor e sa tina clubul si sa castige meciuri. Cand joaca execrabil, starea mea de spirit se va inrautati, cand vor juca excelent, starea mea de spirit se va imbunatati

mircea_1029.08.2009 06:11
Dupa ce a plecat si Goian, chiar nu mai am de ce sa tin cu Steaua :wave:

Hai Adunatii Copaceni!

lasa mah ca mai e Baciu :thumbup:

Ronnie29.08.2009 09:59

Scor final: 1-1.

Andrei-Cristian29.08.2009 10:07

Asa .. ca sa nu se supere nimeni .Daca nu se retragea FCM in halul ala in aparare in a2a repriza.. altceva cred ca era ..

Si acum .... toata atentia pe meciul de maine :death: 25.000 against 11 .

Vreau sa ii umiliiiiiiiim

eu_jimmy29.08.2009 10:24

Rusu e din ce in ce mai slab,parca nici sa alerge nu vrea.Stie cineva de ce Dayro nu a fost nici macar rezerva?

darkye29.08.2009 10:29
Rusu e din ce in ce mai slab,parca nici sa alerge nu vrea...

dap ...s-a vazut ca nu a facut cine stie ce ....si nici un meciul de cupa n-a fost prea stralucit ....totusi mie imi place de abuzatoaiei ...joaca bine "pustiu" ( ca nici eu nu sunt cine stie ce om) ...in rest ...toata echipa a depus efort fizic....pacat....eu zic ca meritam 2-1 la cum am jucat in repriza a 2 a

The Game29.08.2009 14:51

A fost un meci slab,cu putine ocazii de poarta,daca nu marca Rusu in minutul 66 nu stiu cum altfel ar fi intrat mingea in poarta moldovenilor.

Si apropo,o fi primit Lungu la finalul meciului merdeneaua aia? :)) (cine a fost la meci stie despre ce vorbesc)

Daniel-Ionut29.08.2009 15:15

Foarte cald... :thumbdown:

fredysteaua29.08.2009 18:42

cred ca daryo a fost rezerva pt ca o sa fie maine in lot

cRiss4Steaua29.08.2009 20:21

te-ai gandit mult pana ai spus asta?:))

Daniel-Ionut30.08.2009 06:39

Pai Dayro nu a fost nici pe banca...

Sau nu l-am vazut eu...

Mia-Steaua30.08.2009 08:51
:ce_oameni::ce_oameni::ce_oameni: serios.... nu poate sa invinga niste echipe.... slabe....
mircea_1030.08.2009 13:21

bergodi a zis ca cel putin o luna Dayro nu are ce cauta la prima echipa

«12»