FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fumatul Ar Trebui Interzis?

«12»
absolutep0wer15.08.2009 13:52

Pro

Fumatul afecteaza sanatatea

Fumatul este neplacut pentru nefumatori

Interzicerea fumatului ar contribui la micsorarea numarului de tigari fumate de catre o persoana.

no-smoking.jpg

Contra

Fumatul este alegerea libera a oricarei persoane

Fumatul in locuri special amenajate nu afecteaza nefumatorii

Interzicerea fumatului ar duce la agravarea dependentei fumatorilor

smoking.jpg

shack3r15.08.2009 14:08

Dupa parerea mea,ar trebui interzise tigarile si drogurile legale si ar trebui legalizat altceva :sick:

MoWeed15.08.2009 14:23
:D
Maye15.08.2009 14:33

Vreti sa ne indreptam spre o viata de robot?sa fumeze fiecare si sa bage ce vrea in el.

vlad15.08.2009 15:11

Face foarte rau sanatatii fumatul. Am fumat ca turcu' si acum regret acest fapt. Este foarte nociv fumatul.

Dar nu trebuie interzis decat in locurile publice.

Vlad Bogdan15.08.2009 17:54

Nu , nu ar trebui interzis!

Fiecare face ce vrea cu sanatatea lui atat timp cat nu ii afecteaza si pe cei din jur.

Astristul15.08.2009 18:59

Ar trebui interzis macar pe stadioane. M-am saturat sa tot inhalez fumul de tigara de la cei de langa mine cand merg pe stadion.

ady_ultras15.08.2009 19:21

fiecare fumeaza pe plamanii lui frate.. eu unu nu sunt un fumator inrait, fumez 1-2 pakete la petreceri, si cand beau cu tovarasii cateva tigari, in rest nu fumez dlok , se intampla sa am saptamani sau luni in care sa nu fumez, cu toate k fumez ocazional de 5 ani , nu sunt dependent de tigari

KERATOCONUS15.08.2009 20:13

Ar trebui interzis doar in locurile publice.

se7en15.08.2009 22:46

as intelege sa fie interzis doar daca ar fi si spatii separate, amenajate special, nu sa trebuiasca sa iesi din mall (primul exemplu care mi-a venit) ca sa fumezi o tigara. nu concep cum naiba sa interzici total fumatul in cluburi sau baruri cum e in Germania sau Italia. plus nu cred ca patesti ceva daca stai o noapte intr-un club si sunt fumatori in jurul tau, sa fim seriosi. daca te deranjeaza fumul, te dai la o parte. personal cunosc foarte putini nefumatori care sa se fi plans ca ii deranjeaza fumul de tigara. mai bine instalezi un sistem de ventilatie decat sa dai bani sa faci un separeu pentru fumatori sau sa iti pierzi 3 sferturi din clientela. pe de alta parte, inteleg sa fie interzis fumatul in restaurante sau fast-food-uri.

vlad16.08.2009 04:37
as intelege sa fie interzis doar daca ar fi si spatii separate, amenajate special, nu sa trebuiasca sa iesi din mall (primul exemplu care mi-a venit) ca sa fumezi o tigara. nu concep cum naiba sa interzici total fumatul in cluburi sau baruri cum e in Germania sau Italia. plus nu cred ca patesti ceva daca stai o noapte intr-un club si sunt fumatori in jurul tau, sa fim seriosi. daca te deranjeaza fumul, te dai la o parte. personal cunosc foarte putini nefumatori care sa se fi plans ca ii deranjeaza fumul de tigara. mai bine instalezi un sistem de ventilatie decat sa dai bani sa faci un separeu pentru fumatori sau sa iti pierzi 3 sferturi din clientela. pe de alta parte, inteleg sa fie interzis fumatul in restaurante sau fast-food-uri.

Locurile publice ar trebui mai restranse. In discoteci sau cluburi pot fuma cat ii tin plamanii.

Dar prin restaurante??? La mare ,in restaurant,fumau 2 babe chiar langa mine si copiii mei. Nu se poate asa ceva.Si se mai credea restaurant cu pretentii. Mai grav este ca nu era interzis fumatul acolo.

bodanelu17.08.2009 07:56

interzis!

Am fost fumator 10 ani, fumator inrait. Si chiar ma bucur ca am reusit sa ma las.

Cel mai crunt loc de fumat l-am vazut in aeroportul din viena. O camaruta de 3X2 m plina cu 15 fumatori. Nu puteai respira...

Daniel-Ionut17.08.2009 08:19

INTERZIS! :judge:

1uLy4Nn17.08.2009 10:20

da

valentin2day17.08.2009 22:19

nu sunt fumator, da cred in libertatea dea a fuma

rezistenta_ultras18.08.2009 00:31

sunt fumator,insa sunt de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice.

David18.08.2009 13:29
poze-pachete-tigari-6_mare.jpg
Deni23.08.2009 19:18
poze-pachete-tigari-6_mare.jpg

Imaginea asta mi se pare un mare fake , si fumatori mi se par niste pupincuristi !!

1on23.08.2009 19:27

Nu-s fumãtor, n-am fumat niciodatã dar nu spun c-ar trebui interzis. Ar trebui dusã muncã de convingere ca lumea sã renunțe.

Eu nu pot sã înțeleg cum sã dai o grãmadã de bani pe niște chesti la care apoi le dai foc. Mai bine cumperi altceva din banii ãia.

Cea mai mare prostie mi se pare sã te apuci de fumat dupã ce termini liceul. Am auzit acuma de niște specimene și de asta zic.

ady_ultras23.08.2009 19:49

dupa liceu ? mai nou este inainte d liceu k nu cumva sa nu fie si ei cool cand sunt bobocei ...copilasii astia fumeaza sa fie si ei in rand cu toti din anturaj,sa para interesanti

interzis!

Am fost fumator 10 ani, fumator inrait. Si chiar ma bucur ca am reusit sa ma las.

Cel mai crunt loc de fumat l-am vazut in aeroportul din viena. O camaruta de 3X2 m plina cu 15 fumatori. Nu puteai respira...

felicitari k te-ai lasat :beer2: este de apreciat acest lucru k dupa 10 ani de sudat mii de tigari sa te lasi

Melku23.08.2009 21:30

Daca se va interzice, fie el si in locurile publice, acest lucru nu va face decat sa ii ambitioneze pe unii crezand ca astfel este limitata libertatea lor si nu protejata sanatatea. Am fumat 8 ani si m-am lasat de peste un an. Probabil o sa regret toata viata faptul ca mi-am omorat plamanii (cu tutun) atata timp.

O solutie ar fi sa creasca pretul pachetelor de tigari, sa se duca in 10 E pachetul :D

Maye23.08.2009 22:08
O solutie ar fi sa creasca pretul pachetelor de tigari, sa se duca in 10 E pachetul :D

Si atunci o sa iti dea unul in cap sa isi cumpere tigari.

Lasa sa fie liber fumatul , de abia mai scapam de tigani si pitipoance .

Melku23.08.2009 22:25
Si atunci o sa iti dea unul in cap sa isi cumpere tigari.

Lasa sa fie liber fumatul , de abia mai scapam de tigani si pitipoance .

Am solutie si pentru aia :shutup2::naughty:

predatorpulse724.08.2009 06:11

N-am inteles niciodata faza cu fumatul.N-am fumat in viata mea insa cred ca am bagat in mod pasiv cateva pachete in mine la cati prieteni/colegi fumatori am avut.Macar faza cu alcoolul o inteleg partial pentru ca te mai dezgheata daca esti un tip mai introvertit si vrei sa fii mai volubil intr-un context social si macar alcoolul poate aduce ceva beneficii corpului consumat in cantitati mici,vezi faimoasa regula cu paharul de vin in Franta.Nici cu alcoolul nu prea le-am avut insa macar asta mai are ceva beneficii.Mici dar sunt.

Ce iti aduce fumatul? Unii au impresia ca arata a smecheri cu tigara in gura si pentru unii e ceva cu care sa isi ocupe mainile.pentru aceste mici prostioare te alegi cu o gura imputita,hainele iti miros a fum(mai ales daca stai pe langa alti fumatori),iti belesti plamanii si vei regreta asta pe viitor.Am 23 de ani insa nici pana in ziua de azi n-am inteles de ce unii oameni aleg sa-si bage fum in plamani.E treaba lor atat timp cat nu ma afecteaza pe mine.

Fumatul ar trebui interzis cand intri intr-un loc public si prin loc public ma refer la un spatiu deschis publicului dar inchis,intr-o cladire.Nu sunt de acord sa il opresti pe unul daca isi aprinde tigara pe strada,e treaba lui,nu te obliga nimeni sa stai langa el.Insa daca stau la un restaurant/bar,intr-o atmosfera inchisa si respir numai fum atunci imi bag p**a in el de local si am plecat.Ar trebui sa existe locuri pentru fumatori/nefumatori insa stim cum se respecta regulile in Romanica.

David01.09.2009 18:24
Imaginea asta mi se pare un mare fake , si fumatori mi se par niste pupincuristi !!

A,da

?ita-te.

«12»