Cum ma sa nu fie ? Pai ce ne facem noi fara salvatoru patriei ?![]()
Chef ![]()
Cum ma sa nu fie ? Pai ce ne facem noi fara salvatoru patriei ?![]()
Chef ![]()
Vai saracul! Daca isi da talente de-astea mai bine sa plece, indiferent cat de valoros e
Abia astept ziua cand nu o sa-l mai vad in tricoul nationalei.
Pai aproape in fiecare zi nu il vezi in tricoul nationalei.
1-2 scor final
3-0 pentru Romania! steagro
Ii batem , da-i drecu`!
Intr-adevar, Mutu este un mare caracter, un adevarat model pentru faptul ca ar veni la nationala si accidentat ![]()
Desi a negat ca intentioneaza sa se retraga de la echipa nationala, Mutu da din nou apa la moara zvonurilor. Invocand o raceala puternica, Mutu a refuzat convocarea pentru amicalul cu Ungaria, insa se pregateste normal la Fiorentina, unde da gol dupa gol in meciurile scoala.
Atacantul toscanilor a primit aprecieri din partea presei din Italia dupa ce a avut o evolutie ca in vremurile bune intr-un meci scoala, 9 contra 9, comandat de Cesare Prandelli inaintea "dublei" cu Sporting Lisabona din Liga Campionilor.
Echipa lui Adrian Mutu a castigat cu 5-2, iar patru din cele cinci goluri au fost reusite de atacantul roman. Mutu a inscris din toate pozitiile si a fost remarcat de toata lumea, primind numeroase aplauze din partea tifosilor.
Ignoranta lui Mutu fata de echipa nationala vine intr-un moment in care in Romania se vorbea despre o cheta nationala care sa il ajute sa plateasca amenda de 17 milioane de euro primita dupa ce a fost prins drogat.
sursa: Onlinesport
cand vad ce face mizeria de Mutu, parca mi-as dori sa fie in continuare Piturca la nationala...asta la cat e de orgolios sigur nu l-ar mai selectiona...
Daca facem cheta dau un pachet de faina sa-l prizeze in amintirea vremurilor bune.
Mutule, sa-ti dam la
, pentru ca tragi fara noi. ![]()
am jucat cam praf, pe stilu ''Sorinacio'' cu curu-n poarta
Off-topic, de ce se discuta mai sus..
Vreau sa sparg gheata, asa ca voi dona 3 euro, nu 1, ca un bun cetatean ce sunt. In ordinea urmatoare : Mutu, Dinamo si Nicu Gheara.
SLAB joc...
Da' Franta si mai SLAB ca noi cu Feroe ![]()
De ce slab?Am fost doua echipe echilibrate,in care s-au remarcat cei mai buni fundasi romani ai momentului,Chivu si Nesu.Respect pentru amandoi!Apoi,in momentul de fata,echipa nationala a Ungariei are sanse serioase la calificare la World Cup 2010,in timp ce noi...ramanem acasa si zicem "Multam' Piti!"A fost un meci intre doua echipe al naibii de echilibrate,in care nu prea poti critica multi jucatori romani(doar pe Apostol)in care am vazut ca Surdu are o viteza aparte chiar daca este la nivel de meci de nationala,in care nu am avut nimic de reprosat defensivei(Dani Coman si-a facut treaba,Chivu e incredibil,Nesu merita respectat,Maftei si-a facut treaba,Goian si-a facut treaba,doar Radoi a fost mai slab,insa e normal dupa ce joci la Al Hilal),mijlocul a fost de nivelul ligii I,iar atacul a fost cel mai bun posibil cand ai de ales dintre un Marica praf,un Damciulescu al carui vreme a trecut,etc.