FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ungaria - Romania 0-1 (0-1)

«12»
Ronnie09.08.2009 07:25

Lotul pentru meciul Ungaria-Romania:

Portari: Dãnuț Coman (FC Brașov), Costel Pantilimon (FC Timișoara) și Ciprian Tãtãrușanul (FC Steaua București)

Apãrãtori: Ovidiu Dãnãnae (FC U Craiova), Vasile Maftei (CS Unirea Urziceni), Mirel Rãdoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Dorin Goian (US Palermo), Marius Constantin (FC Rapid București), Rãzvan Raț (FC ªahtior Donețk) și Mihai Neșu (FC Utrecht)

Mijlocași: Bogdan Mara (CFR 1907 Cluj), Mihai Roman (FC Brașov), Iulian Apostol (CS Unirea Urziceni), Paul Codrea (AC Siena), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Costin Lazãr (FC Rapid București), Maximilian Nicu (Hertha BSC) și Romeo Surdu (FC Steaua București)

Atacanți: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Ionel Dãnciulescu (FC Dinamo București), Gheorghe Bucur (FC Timișoara) și Bogdan Stancu (FC Steaua București)

Adrian09.08.2009 08:00

wow!!!

maftei si Constantin si Danciulescu si marica.... :yeahh:

astept cu nerabdare convocarile lui maldarasanu si ilyes si a lui karamyan!!! :yeahh:

bodanelu09.08.2009 08:23

nu inteleg ce cauta maftei si nu sapunaru.

apoi sunt 4 mijlocasi defensivi: apostol, ghioane, codrea si lazar.

MoWeed09.08.2009 09:02

@bodanelu

Am inteles ca Sapunaru e accidentat.

@Adrian

De ce esti rau mah? Pe Piti il criticai ca nu-l ia pe Danciulescu. Atacanti mai buni ca el nu prea cred ca are de unde lua, cel putin la momentul actual.

Eu astept momentul cand o sa-l ia pe idolul cocalarilor de sub pod: Daniel Nicolae

Nici eu nu stiu ce cauta Dananae, Constantin, Maftei si Marica la nationala.

Adrian09.08.2009 09:35

MoWeed

Acum 3 ani Danciulescu era cu 3 ani mai tanar :)) Acum e bosorog si campania asta e compromisa. Nu are cum sa ne mai ajute. Tre facuta reconstructia. Costea merita mai mult. Poate chiar si Bud. Ca doar vorbim de amicale. :D

p.s. Dananae chiar joaca bine. Nu avea cum sa nu il convoace. Ala tre sa fie titular.

MoWeed09.08.2009 09:40

Eu cred ca inca mai poate sa ne ajute. Oricum il prefer pe el decat pe Marica, care da 2-3 goluri pe an in Germania.

La atacanti stam foarte slab. In afara de fratii Costea si Stancu nu prea vine nimic din urma...

I.N.Money09.08.2009 09:40

Nu prea mai avem un fundas dreapta serios si cred ca solutia Dananae si Maftei e de compromis. Cocaina vad ca este iar "accidentat". probabil a patit ceva pe yacht-ul lui Nicu Gheara

MoWeed09.08.2009 09:41

@I.N.Money

Probabil in mod normal titular ar fi Sapunaru pe partea dreapta

I.N.Money09.08.2009 09:43

Da, dar ala e fundas serios ? :))

MoWeed09.08.2009 09:45

Daca stau bine sa ma gandesc, in ultimii ani a jucat Contra pe pozitia aia. Mare diferenta intre ei nu prea e :D

**alex**09.08.2009 09:58
Cocaina vad ca este iar "accidentat". probabil a patit ceva pe yacht-ul lui Nicu Gheara

De data asta nu mai e "accidentat", e "racit" saracutul de el. "Are" febra peste 40, nu se poate recupera pana miercuri :no:

Maye09.08.2009 11:43

Cocaina boy a racit cand cersea bani sa isi plateasca datoria.

Ce cauta urmatorii la nationala:Maftei,M.Constantin,Codrea,Apostol si Marica?

D4v1dstelist09.08.2009 12:59

Probabil ca sunt de umplutura,desi totusi avem lot destul de bunicel.11 care l-as alege eu:

--------Coman--------

Goian--Chivu--Radoi-Rat

Surdu-Mara--Roman

Stancu-Danciulescu-Bucur

mircea_1009.08.2009 13:17

Goian fundas dreapta? :ce_oameni:

D4v1dstelist09.08.2009 17:11

Si unde vrei sa il bagi cu Radoi si Chivu in echipa? :dry:

clausblaus09.08.2009 17:36

....Simplu...pe postul pe care s-a consacrat si pe care da randament!

De ce nu vezi un Radoi mijlocas la acoperire?

Maye09.08.2009 17:37

Nu il bagi.

D4v1dstelist10.08.2009 08:10

Atacantul Stelei, Bogdan Stancu, a parasit terenul in minutul 65 al partidei cu CFR Cluj, fiind inlocuit de Kapetanos.Primul diagnostic pus a fost entorsã de gradul I la glezna. Oficialii din Ghencea au luat legatura cu Razvan Lucescu si i-au transmis selectionerului sa nu il convoace pe jucatorul de 22 de ani la meciul amical de miercuri, contra Ungariei, pentru a fi apt in vederea jocului cu Unirea Urziceni, din 15 august.

gsp.ro

MoWeed10.08.2009 08:24

Goian nu are viteza necesara unui fundas lateral, nu este capabil sa faca si faza ofensiva. Mai dregraba l-ar muta pe Chivu pe benzi, tinand cont ca a mai jucat acolo la Inter

Maye10.08.2009 09:01
Goian nu are viteza necesara unui fundas lateral, nu este capabil sa faca si faza ofensiva. Mai dregraba l-ar muta pe Chivu pe benzi, tinand cont ca a mai jucat acolo la Inter

Pai asta e mai posibil avand in vedere ca lipseste Rat.

Probabil linia de fund va arata asa : Maftei-Goian-Radoi-Chivu.

I.N.Money10.08.2009 10:50

Am o veste proasta : Adrian Mutu pare tentat sa se retraga din echipa nationala. Atacantul Fiorentinei a refuzat cnvocarea la meciul cu Ungaria invocand o raceala puternica. Neoficial, se pare ca Mutu este deranjat de atitudinea FRF fata de problemele sale si nu mai vrea sa onoreze convocarile.

Restul articolului il gasiti pe onlinesport. Asadar, coca se gandeste sa ne paraseasca, probabil se pregateste sa fuga intr-un paradis fiscal unde extradarea nu este posibila. Poate il mai apuca pe Borcica nebunia sa cotizam pentru Cocainar.

D4v1dstelist10.08.2009 10:54
Am o veste proasta : Adrian Mutu pare tentat sa se retraga din echipa nationala. Atacantul Fiorentinei a refuzat cnvocarea la meciul cu Ungaria invocand o raceala puternica. Neoficial, se pare ca Mutu este deranjat de atitudinea FRF fata de problemele sale si nu mai vrea sa onoreze convocarile.

Restul articolului il gasiti pe onlinesport. Asadar, coca se gandeste sa ne paraseasca, probabil se pregateste sa fuga intr-u paradis fiscal unde extradarea nu este posibila. Poate il mai apuca pe Borcica nebunia sa cotizam pentru Cocainar.

:clap: Mai bine ramane Stancu la nationala.

Maye10.08.2009 11:05
Am o veste proasta : Adrian Mutu pare tentat sa se retraga din echipa nationala.

NU e proasta .

I.N.Money10.08.2009 11:10

Cum ma sa nu fie ? Pai ce ne facem noi fara salvatoru patriei ? :))

**alex**10.08.2009 11:15

Poate ai vrut sa spui ca ai o veste buna! Abia astept ziua cand nu o sa-l mai vad in tricoul nationalei.

«12»