Nu e Crucea de Fier, dar seamana.
Am gasit pana la urma este vorba de Crucea Malteza: http://en.wikipedia.org/wiki/Maltese_cross
Nu e Crucea de Fier, dar seamana.
Am gasit pana la urma este vorba de Crucea Malteza: http://en.wikipedia.org/wiki/Maltese_cross
la 2 mil care ii ai iti recomand un ceas de la Aldo...
au modele frumoase care nu sunt sport nici elegante merge la mai orice...
omu nu e Becali sa isi ia rolex de aur la 20 000 euro .. du-te frate in mall si uitete la aldo si la ce mai gasesti pe acolo..sigur o sa te indragostesti de unu ![]()
da.. ce noroc aveti voi ca aveti mall-uri ![]()
omu nu e Becali sa isi ia rolex de aur la 20 000 euro .. du-te frate in mall si uitete la aldo si la ce mai gasesti pe acolo..sigur o sa te indragostesti de unu![]()
Imi aduc aminte cand mintea Becali ca are o colectie de ceasuri in valoare de 250 de milioane.
Numai un tampit crede ca poate avea Ciobanul ceasuri de asemena valoare.
Poate sa fi avut vreo 250 de ceasuri Patek Philippe de vreo 1 milion bucata. Dar e cam imposibil acest lucru avand in vedere ca se fac doar cateva bucati pe an si doar pe comanda. Si nu prea ajunge la acest pret asa de mare.
Daca nu ma insel,Ciobanul are la mana un Girard-Perregaux,care nu depaseste 20.000 de euro.
Mai scump are Claudiu Patrascu ceasul de la mana. Iar Monica Columbeanu cu siguranta.
Sau poate sa se aduca afara sa-si cumpere un tricou si-i dau aia cadou o traista de ceasuri Aldo.
fredy are dreptate
nu muncesc nicaieri asa ca banii de ceas ii am de la ai mei care nu asigura mai mult de 2 milioane
si asa eu zic ca la 2 milioane poti gasi un ceas calitativ si frumos
...si asa eu zic ca la 2 milioane poti gasi un ceas calitativ si frumos
Doar daca se ma fabrica celebrele Orexuri !
@cRiss4Steaua
La banii astia nu prea ai multe variante de ales.
Mai fa rost de vreo 100-150 roni si ia-ti un CASIO ( raportul calitate - pret este corect )
@vlad
Ii bagi in ceata p`astia mici cu Orex-u` ![]()
@ fane, razvan28 cerea ajutorul ![]()
Am primit eu unul acum un an.E cel mai "tru" ceas.Da-mi mie 2 bulioane si e al tau.
400-450 de roni gasesti in CityMall in Constanta gasesti un ceas frumos Fossil.Ca de acolo mi-as lua si eu dar sa fac rost de bani
Io stau in Bucuresti
Cred ca o sa renunt in a cumpara un ceas...mai mult de 2 milioane , hai sa zic 2,5 nu as da pe un ceas.La banii astia nu am gasit insa nimic ![]()
haide mai razvane cum sa nu gasesti nimic, du-te intr-un mall si sigur gasesti.
daca nu gasesti in mall gasesti Calvin Klein in europa contrafacute
)) costa 30 ron unu si iti mai raman bani si de un futai mic in spate la iulia hd ca sunt acolo niste bunaciuni si mai mananci si o pizza pana acasa in taxiu
))
Nu am inteles niciodata persoanele care dau mai mult de 50 de mii pentru a afla cat e ora. Niciodata nu am purtat ceas la mana si nici nu voi purta din respect pentru persoanele care mor de foame si nu au un adapost.
Doamne cata ipocrizie si prostie... Tot din respect pentru persoanele alea te sfatuiesc sa nu mai calci in viata ta in vreun fast-food, sa nu-i cumperi prietenei vreo inghetata sau suc si sa-ti cumperi haine numai de la SH... tu esti serios sau plm, ai 20 de ani degeaba?
on-topic: cu 2 bulioane nu-ti iei nimic... incearca la aia care vand ceasuri d-alea vechi, poate gasesti un Atlantic, un Orient... plm. Asta daca nu tii mortis sa-l iei nou.
on-topic: cu 2 bulioane nu-ti iei nimic... incearca la aia care vand ceasuri d-alea vechi, poate gasesti un Atlantic, un Orient... plm. Asta daca nu tii mortis sa-l iei nou.
Tin sa-mi iau ceva nou , vreau sa il tin 2-3 ani macar
Imi da un ceas Oli ca tot il ai la avatar ![]()
Ce stiti despre ceasurile Fossil ?
Sunt rezistente ?
Ce stiti despre ceasurile Fossil ?Sunt rezistente ?
Sunt ok. E totusi firma de ceasuri. Peste CK, D & G sau alte firme de haine care produc ceasurile ca suvenir pentru un chilotel cumparat de la buticul lor.
Pe o scara de la la 1-10 ,Fossilul merita un 6,5-7. E un ceas ok in ceea ce priveste raportul pret-calitate.
Ma puteti lamuri si pe mine cu ceva ![]()
Acelasi model de ceas de la Fossil l-am gasit la B&B la 405 lei si la Reaction la 330.Care ar putea fi diferenta?
Stiti ceva despre magazinul asta Reaction ? Nu am auzit de el dar ar trebui sa fie serios din moment ce are magazine in Baneasa Shopping City si pe Str Smardan in centrul vechi dar si chioscuri mai mici in Mall Vitan si Plaza...
Ma puteti lamuri si pe mine cu cevaAcelasi model de ceas de la Fossil l-am gasit la B&B la 405 lei si la Reaction la 330.Care ar putea fi diferenta?
Stiti ceva despre magazinul asta Reaction ? Nu am auzit de el dar ar trebui sa fie serios din moment ce are magazine in Baneasa Shopping City si pe Str Smardan in centrul vechi dar si chioscuri mai mici in Mall Vitan si Plaza...
Nu e nicio diferenta! Doar de pret ![]()
Am un amic care lucreaza la o firma ce are colaborare cu Reaction. Datorita acestui fapt,am cumparat pentru niste amici cateva ceasuri de la Reaction cu niste discounturi de 40 %.
haide mai razvane cum sa nu gasesti nimic, du-te intr-un mall si sigur gasesti.
Ceasuri ok, atat calitate, cat si pret se pot gasi si la parter in Unirea. In urma cu cateva luni pusesem ochii pe un Casio, in jur de 2,5 milioane. In final am renuntat si mi-am luat un Timex pe la vreo 4.
Da.La parter in Unirea este magazin B&B.Ceasul pe care l-am vazut acolo cu 405 l-am vazut si la Reaction cu 330.Sunt ceva cam scumpe.Casio am casit si eu mai ieftine dar nu-mi place deloc designul.
daca nu gasesti in mall gasesti Calvin Klein in europa contrafacute)) costa 30 ron unu si iti mai raman bani si de un futai mic in spate la iulia hd ca sunt acolo niste bunaciuni si mai mananci si o pizza pana acasa in taxiu
))
ce pot sa zic, la 17 ani ai tai, esti un zeu ![]()
Ce stiti despre ceasurile Fossil ?Sunt rezistente ?
Mie tocmai ce mi-a sarit minutarul de pe ax. Da-i si cauta garantia.
Ma eu cred ca v-ati țicnit de la caldura...
Vino ma in Rahova si iti cumperi cu 2 milioane o punga de ceasuri ![]()