FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceasuri

«12»
razvan2825.07.2009 20:44

As dori sa imi cumpar un ceas mai bun , dispun de 2 milioane.

Mentionez ca nu ma pricep deloc la ceasuri , sunt varza la acest domeniu.

_yang25.07.2009 20:54

Ceasul de la telefon ramane in urma...?

Ronnie25.07.2009 21:20

Nu am inteles niciodata persoanele care dau mai mult de 50 de mii pentru a afla cat e ora. Niciodata nu am purtat ceas la mana si nici nu voi purta din respect pentru persoanele care mor de foame si nu au un adapost.

cRiss4Steaua25.07.2009 21:22

ceasul e bijuteria barbatului :yes: daca ai bani merita sa investesti intr-un ceas frumos si daca esti pasionat si iti plac ceasurile.

razvan2825.07.2009 22:09

da criss dar nu ma pricep la ceasuri si asteptam niste propuneri care sa se incadreze in pretul mentionat

cRiss4Steaua25.07.2009 22:22

spuneam mai mult pentru yang si rooney, pentru tine iti recomand sa mergi la un mall ceva, ca tot esti din Bucuresti si ai de unde alege. De exemplu, mergi la b&b collection si vezi acolo ceasuri de 2 milioane, vezi un casio, Daniel klein, timex etc. care nu sunt asa scumpe, sau te uiti la preturile de 200 lei si il alegi pe cel care iti place, cu bratara metalica, de piele, sa iti arate data si alte detalii. Mie personal nu imi plac alea mai sportive :D

MoWeed25.07.2009 22:46

De vreme ce ai mobil, nu inteleg de ce ai da atatia bani pentru ceas.

1on25.07.2009 23:24

Eu am avut primul ceas prin clasa a treia. Þin minte, era unul ordinar, chinezesc, da' arãta și ziua și data și nu era chiar țigãnesc, sã-ți ia ochii, sau dintr-ãla electronic. A costat, dacã nu mã-nșel vreo 70-80 de mii, asta prin '98. Dupã vreo sãptãmânã, a murit. L-am dus la garanție și mi-a dat altul la fel. 3 ani m-a ținut bateria la el. Dupã aia am schimbat-o, m-a ținut, parcã, vreo 6 luni, poate un an. Dupã ce s-a descãrcat și asta, n-a mai mers. Apoi am fãcut rost de-un pager pe care-l țineam pe post de ceas. L-am ținut, cred, pânã s-au descãrcat 2 baterii duracell. Dupã aia m-am obișnuit fãrã și n-am mai avut nimic pânã într-a unșpea, când și-a schimbat sorã-mea telefonul și mi l-a dat pe-al ei.

Ceas niciodatã nu m-am gândit sã-mi iau, mai apoi, nici nu-i simt lipsa și nici eu n-aș da atâția bani, cel puțin pânã termin facultatea. Poate dacã o sã devin om de afaceri, îmbrãcat toatã ziua la costum. :D

cRiss4Steaua25.07.2009 23:45

eu nu as putea rezista fara ceas, sunt dependent de el :)) alea electronice imi displac.

axl26.07.2009 01:25

Razvane, mai strange din buci un pic si ia-ti un Fossil.

http://www.reaction.store.ro/ceasuri.php?b...sil&id=1098

Sau, mai strange din buci cativa ani si ia-ti un Bremont. Sau un U-BOAT.

http://www.bremont.com

http://www.uboatwatch.it

vlad26.07.2009 07:20

La 2 milioane nu-ti poti lua niciun ceas de calitate.

Depinde ce gen preferi. Sport,lux,casual,....

Dar nu-ti poti lua niciun ceas mai bun.Garantat.

Nici macar un amarat de Swatch.

A zis Catalin despre Fossil,dar nici acolo nu te poti atinge cu cele 2 milioane. Singura sansa sa-ti iei un ceas de "firma",contrafacut,este sa te duci prin Piata Senatului si sa iei de la vanzatorii ambulanti :)

Fa si tu un efort financiar (destul de mic) si strange 5 milioane si atunci iti poti lua un ceas mai bunicel sa zicem.

Dupa aia poti intreba ce ceas sa-ti iei. Bafta.

PS Poti incerca pe un site de afara,daca ai pe cineva prin State,il poti ruga sa-ti ia de acolo si sa vina cu el despachetat sa nu plateasca vama la el.Eu asa mi-am luat un ceas,muuuult mai ieftin ca la magazinele noastre.

ady_ultras26.07.2009 08:10

Bremont am eu :> si n-am avut nici o problema cu el, ideea e k nu am mai purtat ceas din scoala generala, pana acuma 1 luna , si m-am obisnuit cu el pe mana, cu toate k mai am un calvin klein, nu l-am purtat mult k nu imi place

http://www.bremont.com/feature.php?n=ALT1-...amp;v=1&c=1

axl26.07.2009 08:18
Bremont am eu

Ady, pana nu pui o poza cu ceasul tau de la mana eu unul nu te cred.

cRiss4Steaua26.07.2009 10:43

@ vlad, la alea contrafacute te referi la ceasurile facute de chinezi pe care scrie ROLEX sau OMEGA ? :)) alea sigur nu is bune, doar ca scrie pe ele un brand mare. Dar daca te-ai referit la cele originale furate, si alea is mai scumpe de 5 milioane.

Radu1826.07.2009 10:53

Am un Bremont ALT1-P...mi l-a adus cineva din afara.Ok ceasul,nu am avut nicio problema cu el!

vlad26.07.2009 11:12
@ vlad, la alea contrafacute te referi la ceasurile facute de chinezi pe care scrie ROLEX sau OMEGA ? :)) alea sigur nu is bune, doar ca scrie pe ele un brand mare. Dar daca te-ai referit la cele originale furate, si alea is mai scumpe de 5 milioane.

Evident ca la tepele alea ma refer.

Eu am un amic care canta la o formatie si apare la teveu,isi sufleca maneca sa i se vada ceasul.

Un Breitling contrafacut, pe care se tot chinuia sa il vanda pe la oameni.

Daca ai sti cati fotbalisti au cumparat ceasuri din acestea "furate din Spania" ai rade cu lacrimi. Si sunt fotbalisti cunoscuti. Dar ce sa le faci la tarani ,ajunsi peste noapte mari vedete. Meltenii comandau doar Armani,CK si D&G. (astea nu se pot numi ceasuri).

Mai voia cate un "cunoscator" un Vacheron sau un Bulova,ca cica asa "era" ceasurile smechere!

Iar un "privatizat" mai cu bani a dat o caruta de parai pe un Patek Philippe din aur! Si ala era un fake de toata frumusetea!

**alex**26.07.2009 11:30
Niciodata nu am purtat ceas la mana si nici nu voi purta din respect pentru persoanele care mor de foame si nu au un adapost.

Poate ca pe viitor vei fi nevoit sa porti din respect pentru persoanele cu care te vei intalni.

cRiss4Steaua26.07.2009 11:44

@ vlad, si mie mi se par ca ceasurile astea gen Armani, CK sau D&G, care is specializate pe haine, nu au nicio treaba cu ceasurile.

Un vacheron Constantin original cred ca putini oameni isi pot permite, si nici nu am prea vazut fake-uri gen zenith, vacheron, ulysse nardin, longiness, tot mai mult fake-uri se fac gen armani, ck, d&g, police, rolex si doxa :))

Ronnie26.07.2009 12:02
Poate ca pe viitor vei fi nevoit sa porti din respect pentru persoanele cu care te vei intalni.

Daca pentru a castiga respectul unei persoane trebuie sa port un ceas la mana prefer sa ma lipsesc.

cRiss4Steaua26.07.2009 12:14

cred ca se referea la punctualitate

**alex**26.07.2009 12:53

Nu m-am referit nici la punctualitate, nici la castigarea respectului unei persoane.

M-am gandit ca poate pe viitor vei participa la anumite intalniri, sedinte unde vei incheia afaceri cu diferiti clienti, iar in astfel de cercuri, ceasul reprezinta o dovada a seriozitatii.

Ronnie26.07.2009 13:01

Daca voi avea un astfel de job cu siguranta voi purta ceas.

**alex**26.07.2009 13:11

Pai citisem pe undeva ca ai intrat la o facultate cu profil economic. Altfel nu-ti ziceam.

Ca marca, imi plac ceasurile Vacheron Constantin, insa nu am fost niciodata sigur daca logo-ul lor are vreo legatura cu Crucea de Fier. Stie cineva?

cRiss4Steaua26.07.2009 13:26

si girard perregaux, hamilton, zenith, longiness sunt frumoase. In legatura cu crucea de fier, aia este, dar nu stiu care este semnificatia la ceas..

1on26.07.2009 13:28

Care e Piața Senatului?

«12»