FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Ar Trebui Sa Asculte Steaua Inainte Si Dupa Meciuri!

«12»
Adrian02.08.2009 14:10

Dupa cum ziceam, uitati mai jos alte exemple de creiere spalate.

Prietene esti pe aratura, in fond ma astepatam sa ajungi aici pentru ca iti stiu modul limitat de a gandi.

Acum hai sa iti spun ceva legat de religie, ca tot spui ca esti ateu si ca religia e "cel mai bun mijloc de indobitocire in masa".

Religia de bine de rau, a construit niste catedrale, biserici cu care acum ne mandrim si care constituie intr-o oarecare masura o parte din identitatea noastra, Biserica si religia timp de sute de ani a format o elita culturala care a condus si organizat tara asta, i-a asigurat o continuitate in diferite domenii, prin bisrica si religie s-au pastrat multe din obiceiurile si traditiile noastre, promovarea si propovaduirea ideii de bunatate, de intrajutorare de fraternitate, etc iar lista poate continua.

Astea sunt realizarile religiei si bisericii, acum sa luam si realizarile din partea ateilor: doar ura, distrugere, negationism, durere, propovaduirea ideii de RAU. Asta ca sa nu mai spun de lipsa realizarilor materiale.

Religia a construit biserici si catedrale din oamenilor, a statului. Cand poporul suferea si nu avea ce sa manance, preotii o ardeau in mega glam si biserica o ducea bine.

Ultimul paragraf imi place cel mai mult.

Ateii fac rau?

Ateii?

Eu nu sunt ateu, cred in Dumnezeu doar ca nu sunt religios. Nu merg la biserica si nu fac pe dracu in patru sa atrag pe altii la crestinism.

Asta cu ateii e chiar o prostie. Nu imi aduc aminte sa fi inceput vreun razboi din cauza ateilor.

Dar stiu multe razboaie incepute de religie. Foarte multe.

Ti-ai pus poza cu Antonescu dar mai bine puneai cu Hitler. E clar ca esti un extremist. Antonescu era doar un patriot, nu si un extremist.

Hai cu ura fata de rasa, fata de alte religii, hai cu KKK-ul si hitlerjugend!

Asta inseamna sa fii religios. Sa lasi creierul sa iti fie spalat. Bravo. M-ai dat gata cu ultimul paragraf. Cred ca o sa il pun la mistouri, sa mai rada un pic lumea :))

In primul rand, nu constituie niciun argument si nici nu are vreo valoare clisee de felul "dupa cum se stie", "asta e stiut", atunci cand vrei sa explici ceva, ceea ce faci tu in cazul de fata.

Eu stiu de la Nicolae Iorga atat: "Cine nu cunoaste lectiile istoriei e condamnat sa o repete."

Si tu imi zici ca argumentele cum ca religia a facut mai mult rau decat bine nu sunt argumente. Foarte tare. Eu zic sa iei o carte de istorie si sa incepi de la inceput. Citeste istoria omenirii si apoi mai discutam.

Le reseau pansant02.08.2009 14:44
Dupa cum ziceam, uitati mai jos alte exemple de creiere spalate.

Creier spalat esti tu la ce logica ai, in fond nici nu mi-ai spus in ce privinta am creierul spalat. Pentru tine iti spun ca ultima data cand am intrat intr-o Biserica era in 2005 in catedrala unde se incoronau regii Frantei, asa ca nu sunt ala care face o mie de rugaciuni zilnic, si nici nu zic Dumnezeu la 3 cuvinteDiscutia cu tine pleca din faptul ca tu nu stii sa ii explici omului de ce nu se pune muzica religioasa pe stadion, nu asa la misto cum ai facut-o.

Ti-ai pus poza cu Antonescu dar mai bine puneai cu Hitler. E clar ca esti un extremist. Antonescu era doar un patriot, nu si un extremist.

Un atac la persoana, nici macar nu ma cunosti, de unde stii tu ca sunt extremist? ma rog te-a luat valul cum ti se intampla des, sper sa nu fie de la faptul ca sub avatarul tau scrie 'moderator fcsteaua'.

Hai cu ura fata de rasa, fata de alte religii, hai cu KKK-ul si hitlerjugend!

esti total pe dinafara, cand am spus eu asa ceva, arata-mi unde am spus eu de ura de clasa, de ura fata de alte religii? Incerci sa faci legatura intre mine si extremism, desi nu sustii cu niciun argument, sau cu vreun citat asta, doar simple fabulatii izvorate din mintea ta care nu accepta ca poate sa se si insele.

M-ai dat gata cu ultimul paragraf. Cred ca o sa il pun la mistouri, sa mai rada un pic lumea :))

cred ca o sa rada de tine, nu de mine cand o sa vada ce gogomanii poti sa scoti, in fond nu e nicio problema pentru tine, nu e prima oara cand o faci.

Eu stiu de la Nicolae Iorga atat: "Cine nu cunoaste lectiile istoriei e condamnat sa o repete."

In primul rand, nu constituie niciun argument si nici nu are vreo valoare clisee de felul "dupa cum se stie", "asta e stiut", atunci cand vrei sa explici ceva, ceea ce faci tu in cazul de fata.

Prietene compari mere cu banane, Iorga se refera la istorie si la invatamintele ei, discutia cu tine se referea la ARGUMENTATIE, ori eu cred ca intre istorie si argumentatie nu poate fi pus semnul egal. Atunci cand faci o afirmatie trebuie sa o sustii cu agrumente, cu rationamente logice, cu dovezi nu cu "gura targului".

Si tu imi zici ca argumentele cum ca religia a facut mai mult rau decat bine nu sunt argumente. Foarte tare. Eu zic sa iei o carte de istorie si sa incepi de la inceput. Citeste istoria omenirii si apoi mai discutam.

Cred ca am luat mai multe carti de istorie decat tine, religia a facut intradevar si lucruri rele, dar asta s-a intamplat intr-o perioada scruta de timp, cand fanatismul religios atinsese apogeul, oricum astazi bisericii i se contesta acele lucruri reprobabile si nu invataturile ei.

Adrian03.08.2009 01:58

Vreau sa incep prin a-mi cere scuze ca postez la ora asta. Ti-as fi raspuns mai repede dar am avut de rezolvat niste probleme personale, apoi a fost meciul, cronica de meci si alte probleme personale. Este 4 dimineata acum la mine, sunt obosit si ma doare capul si sper ca ma vei ierta daca in textul de mai jos vor aparea greseli de ortografie.

Vreau sa incep prin a-ti spune ca, prin fiecare nou post al tau, imi confirmi parerea pe care o am tot mai puternic despre tine. Te-ai apucat sa analizezi fiecare propozitie in parte din postarea mea si ai ignorat(eu zic ca intentionat) ideea pe care incercam sa o prezint. De aceea nu ma surprinde faptul ca raspunsurile tale sunt evazive, despre total altceva. Am mai vazut comportamentul acesta si la alti utilizatori de pe acest site si nu ma surprinde. De fapt, intre tine si un alt utilizator al siteului e o asemanare incredibila in ceea ce priveste modul de a aborda o discutie. La fel ca si tine, si el iubeste sa isi faca reclama, sa arate lumii cat e de destept, de citit, etc(poate ca sunteti, poate ca nu, nu imi pasa) si, cand are in fata o discutie la care nu face fata, imparte postarea partenerului de discutie in o mie si una de propozitii si se leaga de fiecare, ignorand argumentele bune si mai ales ideea, tocmai pentru a avea ultimul cuvant(lucru admis de el de altfel).

Ca sa nu am si cu tine aceleasi probleme ca si cu el, o sa merg pe fiecare propozitie in parte.

Prietene esti pe aratura, in fond ma astepatam sa ajungi aici pentru ca iti stiu modul limitat de a gandi.

Acum hai sa iti spun ceva legat de religie, ca tot spui ca esti ateu si ca religia e "cel mai bun mijloc de indobitocire in masa".

Religia de bine de rau, a construit niste catedrale, biserici cu care acum ne mandrim si care constituie intr-o oarecare masura o parte din identitatea noastra, Biserica si religia timp de sute de ani a format o elita culturala care a condus si organizat tara asta, i-a asigurat o continuitate in diferite domenii, prin bisrica si religie s-au pastrat multe din obiceiurile si traditiile noastre, promovarea si propovaduirea ideii de bunatate, de intrajutorare de fraternitate, etc iar lista poate continua.

Astea sunt realizarile religiei si bisericii, acum sa luam si realizarile din partea ateilor: doar ura, distrugere, negationism, durere, propovaduirea ideii de RAU. Asta ca sa nu mai spun de lipsa realizarilor materiale.

Biserica nu a facut niciodata nimic pentru popor. Biserica a facut intotdeauna tot ce a facut pentru biserica. Catedrale si biserici au fost construite nu cu scopul de a imbogati cultura unui popor ci din dorinta preotilor si papilor respectivi de a arata cat de tari si smecheri sunt ei. Putem sa vorbim astfel despre primii cocalari din istorie. Pentru ei, o catedrala era un fel de mertan.

"Uite ce mare e catedrala mea! Nu ca a ta."

Ce conta ca poporul murea in chinuri? Ce conta ca poporul nu avea de mancare? Ce conta ca oameni nevinovati erau arsi pe rug sau ca populatia traia in boala!(da, biserica a venit cu ideea ca nu e bine sa te speli, "sa nu dai pamantul domnului jos de pe tine")

Imi pare rau ca vorbesc aici doar despre religia crestina. Nu vreau sa creada lumea ca sunt doar anticrestinism. Din pacate(mai ales pentru mine) cunosc foarte putine exemple care sa imiplice alte religii. Asta nu inseamna ca nu exista. Jihadul arabilor sau sacrificiile umane de la bastinasii americii de sud cred ca sunt alte exemple bune. Doar ca nu pot intra in detalii.

Religiile au fost folosite in intreaga lume ca un mijloc de control al maselor si a fost cel mai eficient.

Ca in ziua de azi isi pierd din putere, asta e irelevant.

Nietzsche a gresit cand a spus ca "Morti sunt toti zeii!". Nu. Inca nu au murit. Dar sunt pe moarte. Acum au aparut alte mijloace de control in masa. Religia are concurenta.

Si, inainte sa sari sa imi spui ateu, vezi ca "zeii" nu e cu sens propriu.

Pentru a ajunge la supraomul lui Nietzsche trebuie sa elimini slabiciunile omului. Credinta nu e una din aceste slabiciuni. Religia este.

Fraza "Crede si nu cerceta" cred ca explica totul.

Interesant e faptul ca ma faci ateu desi eu am si zis ca nu sunt. Sunt credincios doar ca nu sunt religios. Daca asta inseamna pentru tine ateism atunci nu faci decat sa confirmi din nou tot ceea ce am spus despre religie.

Creier spalat esti tu la ce logica ai, in fond nici nu mi-ai spus in ce privinta am creierul spalat. Pentru tine iti spun ca ultima data cand am intrat intr-o Biserica era in 2005 in catedrala unde se incoronau regii Frantei, asa ca nu sunt ala care face o mie de rugaciuni zilnic, si nici nu zic Dumnezeu la 3 cuvinteDiscutia cu tine pleca din faptul ca tu nu stii sa ii explici omului de ce nu se pune muzica religioasa pe stadion, nu asa la misto cum ai facut-o.

M-am oprit la prima fraza pentru ca nu are rost sa analizez restul. Prima fraza spune un mare neadevar. Cum adica nu ti-am zis in ce privinta ai creierul spalat?! Ti-am dat exemplu citatul acela al tau tocmai pentru a arata in ce sens ai tu creierul spalat. Ai inceput sa enumeri multe pareri personale despre biserica, pareri pe care le-ai sustinut cu argumente subiective.

Asta face religia din om. Modifica perceptia. Te fac sa vezi punctul lor de vedere. Ei sunt buni. Ei nu fac rau. Cei care nu sunt ca ei sunt rai. Moarte infidelilor!

Intelegi unde bat?

Ti-ai expus parerile despre biserica si despre atei dar ai adus argumente din burta pentru a le sustine. Nu merge asa. Asta e dovada clara de extremism(nu neaparat de rasism sau xenofobie).

Biserica e buna si ateii sunt rai. Dar tot nu mi-ai zis cate razboaie au inceput din cauza ateilor.

Un atac la persoana, nici macar nu ma cunosti, de unde stii tu ca sunt extremist? ma rog te-a luat valul cum ti se intampla des, sper sa nu fie de la faptul ca sub avatarul tau scrie 'moderator fcsteaua'.

Aici ai intr-un anumit fel dreptate. Nu trebuia sa merg pe ideea Hitler pentru a exemplifica extremismul tau. Am facut repede asocierea datorita faptului ca ceilalti utilizatori care au poza lui Antonescu la avatar(sau cea mai mare parte din ei) sunt (cel putin asa am inteles eu) de extrema dreapta.

Un exemplu mai bun cred ca era Torquemada. Si el, din cate stiu, se ocupa DOAR de religie.

In legatura cu "moderator fcsteaua.ro" am ales sa nu iti raspund prima data dar vad ca nu te lasi. Asa ca iti voi spune acum. De cand am devenit redactor/mod al acestui site nu m-am schimbat absolut deloc. Nu am facut nici un compromis si nu m-am dat cu nici un curent. Am observat ca sunt multi care se leaga de faptul ca sunt moderator cand nu mai au argumente in discutiile purtate cu mine. Nu inteleg de ce. 1 la 1, nu am amenintat pe nimeni cu banarea daca nu imi accepta punctul de vedere. Dar probabil ca e mai usor sa zici ca te-au batut 20 de tipi decat sa recunosti ca te-a pus la pamant unul mai mic sau egal cu tine.

Agresivitatea de care dau dovada in limbajul cu anumiti utilizatori are o explicatie destul de simpla: ura pentru becalii.

M-am saturat sa vad cum, in momentul in care Gigi a fost inchis, pe site au aparut tot felul de oameni care nu aveau nici o legatura cu Steaua dar care cereau sustinerea gigelului. Ceilalti moderatori pot confirma.

Dan_20 cred ca face parte din grupul de oameni care nu au legatura cu Steaua si care se afla pe acest forum doar pentru ca e foarte populat si sta foarte bine in trafic. Dupa cum probabil ai observat, baiatul a mai deschis un topic in care si-a prezentat noile idei. Are vreuna din ele legatura cu Steaua? :D

Din siteul oficial al suporterilor stelisti... ne transformam in mall. :D Eu nu vreau asta. Tu?

esti total pe dinafara, cand am spus eu asa ceva, arata-mi unde am spus eu de ura de clasa, de ura fata de alte religii? Incerci sa faci legatura intre mine si extremism, desi nu sustii cu niciun argument, sau cu vreun citat asta, doar simple fabulatii izvorate din mintea ta care nu accepta ca poate sa se si insele.

Cand am zis: Hai cu ura fata de rasa, fata de alte religii, hai cu KKK-ul si hitlerjugend! nu m-am referit strict la tine. M-am referit in general.

cred ca o sa rada de tine, nu de mine cand o sa vada ce gogomanii poti sa scoti, in fond nu e nicio problema pentru tine, nu e prima oara cand o faci.

Evident. Doar ca eu inca astept sa imi spui cate razboaie au fost incepute de atei si care au fost relele facute de ei.

Prietene compari mere cu banane, Iorga se refera la istorie si la invatamintele ei, discutia cu tine se referea la ARGUMENTATIE, ori eu cred ca intre istorie si argumentatie nu poate fi pus semnul egal. Atunci cand faci o afirmatie trebuie sa o sustii cu agrumente, cu rationamente logice, cu dovezi nu cu "gura targului".

Daca nici faptele care au avut loc nu sunt argumente destul de puternice pentru a arata ca religia a facut mai mult rau oamenilor atunci eu nu stiu ce sa mai zic.

Dar e normal ce ai zis mai sus. E doar o alta diversiune pentru a ne departa de ideea principala.

Asa, cati oameni zici ca au ars ateii pe rug acuzandu-i ca sunt eretici sau vrajitoare?

Cred ca am luat mai multe carti de istorie decat tine,
religia a facut intradevar si lucruri rele
, dar asta s-a intamplat intr-o perioada scruta de timp, cand fanatismul religios atinsese apogeul, oricum astazi bisericii i se contesta acele lucruri reprobabile si nu invataturile ei.

Si uite cum te contrazici. Dar sa nu ne oprim la propozitia aia ca nu aia conteaza.

Perioada scurta zici? 2000 de ani e o perioada scurta? Probabil ca e. Nu, sigur e. In istoria de 5 miliarde de ani a acestei planete, 2000 de ani sunt o clipire. Deci ai dreptate. Religia nu a facut atat de mult rau. De exemplu, dinozaurii nu au disparut din cauza religiei.

Vom mai discuta maine prietene, pentru ca imi face placere sa duc o dezbatere buna cu un om inteligent(inca cred ca esti un om inteligent desi remarci ca "Cred ca am luat mai multe carti de istorie decat tine" ma lasa cam rece. A spune asa ceva e ca si cum ti-ai lua o masina tare pentru a compensa penisul mic).

predatorpulse703.08.2009 06:31

Steaua ar trebui sa asculte inainte de meciuri o melodie creata pentru ea,o melodie antrenanta si cu versuri mobilizatoare.

Un NU mare oricarei melodii religioase pentru ca suntem stat laic si Dumnezeu nu are nici o legatura cu fotbalul,oricat de mult am crede unii dintre noi ca AtotPuternicul sta pe dreptunghiul verde si imparte norocul fie in stanga fie in dreapta.E o confruntare sportiva si atat,chiar daca sunt pasiuni mari puse in joc.

Ah,si inca o chestie:fara melodii patetice.Eram la meciul cu Real Madrid si la incalzire s-a auzit de la statie o melodie pe care o urasc la fel de mult ca "pusca si cureaua lata",si anume "Doamne ocroteste-i pe romani".O melodie mai jenanta pentru noi ca natie n-am auzit.Stiu,e vorba de durerile neamului nostru si bla bla.Ce naiba incepe cu un versul "Doamne nu uita de noi,suntem saraci,plini de nevoi/Doamne ocroteste-i pe romani".Iar apoi alte lamentari despre cum "plansu nostru-i in zadar",despre bogata noastra tara furata care traieste suparata si vesnicele dureri cu Transilvania si Ardeal.

Ma enerveaza la culme melodia asta pentru ca e Miorita reloaded.Practic tot mesajul melodiei este "Doamne,suferim mult,suntem vai de p**a noastra,ajuta-ne te rugam".Pai daca as fi D-zeu as spune "pana va plangeati atat de mila mai bine puneati mana si faceati ceva".Si Jiji a pus melodia asta jenanta inaintea unei confruntari epice(teoretic) cu Madrid.Rezultatul? Dumnezeu nu i-a ajutat pe romani si am luat 4 boabe si madrilenii au jucat fotbal la misto cu noi.

Unii romanii insa nu sunt prosti pentru ca au scos vorba asta f desteapta: "Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista".Foarte adevarata zicala,se potriveste foarte bine neamului nostru care are noroc de o tara minunata ca resurse,peisaj insa e sabotata de proprii locuitori.

La off-topicul cu biserica nu pot decat sa fiu de acord cu Adrian.Biserica nu a ajutat romanii,cu foarte putine exceptii si alea izolate.Romanii au intors fata catre biserica in vremuri grele si de cele mai multe ori i-a dezamagit.Uitati-va la perioada comunismului.Au murit preoti in inchisori,batuti,schingiuiti,insa aia au fost cazuri izolate,din pacate.Aia au fost martiri.Insa Biserica Ortodoxa,ca institutie,a fost mana in mana cu comunistii desi se da "protectoare a neamului".

Uitati-va la preotii de astazi care cer bani la orice chestie.Vrei o sfintire a casei? Bani. Nunta? Bani. Botez?Bani. Inmormantare? Bani. Orice chestie mica ce tine de biserica presupune bani din partea credinciosului.Cum vine asta?

Daca as fi afiliat la o biserica as da o suma lunara pentru biserica respectiva insa odata ajuns la biserica trebuie sa am o liniste sufleteasca nu sa ma gandesc daca am destui bani in portofel.O biserica trebuie sa aduca servicii spirituale ca sa zic asa,nu sa devina un SRL,scopul ei nu este sa faca bani.

Uitati-va la abominatia asta cu Catedrala Neamului.Am inteles ca se dau in jur de 400 de milioane $ pentru magaoaia asta.Si nu cred ca banii nu vin din buzunarele noastre.Pe langa faptul ca aceasta catedrala contrazice stilul clasic de bisericute romanesti este si o mare sfidare la adresa romanilor,care,ca de obicei,sunt pasivi la furaciunile care se fac.

Stanici04.08.2009 09:36

Eu vin cu urmatoarea propunere : http://www.trilulilu.ro/drgs1drgs/6a346d646e6d26

D4v1dstelist04.08.2009 10:56

Ce ar da Toja din cap pe ea!

Le reseau pansant04.08.2009 16:33

Adrian, dragutul meu oficial iti spun ca esti praf.

Nu ti-am citit autostrada aia de post ca oricum ma enerveaza stilul tau, scrii mult si nu spui nimic, plus ca intotdeauna te legi de aspecte personale(m-ai facut nazit, spalat pe crier, ignorant, prost) toate invectivele posibile.

Discutia a plecat din faptul ca tu nu poti sa acepti ca cineva este mai bun ca tine, eu ti-am cerut sa ii explici argumentat de ce nu poate fi muzica religioasa pe un stadion, nu asa in modul persiflator cum ai facut-o tu.

Am spus ca Biserica a facut infinit mai mult bine decat a facut curentul ateist si cel negationist si am dat cateva exemple inclusiv din cele materiale.

Nu vreau sa port aici o discutie pro/contra bisericii cu tine, oricum nu ai cunostintele necesare despre acest subiect, se vede asta dupa modul super artificial si foarte simplist in care abordezei problematica in cauza.

Nu mai imi pierd vremea cu tine, oricum esti o rusine printre moderatorii acestui site, te injuri cu mai toata lumea, dai exemple de stelism, gasesti motive de cearta din orice, suspectezi pe oricine de antistelism.

Marius04.08.2009 16:45

Adriane, lasa Zeitgeistul si discutiile despre religie. Sau macar documenteaza-te. :)

Adrian07.08.2009 16:21
Adrian, dragutul meu oficial iti spun ca esti praf.

Nu ti-am citit autostrada aia de post ca oricum ma enerveaza stilul tau, scrii mult si nu spui nimic, plus ca intotdeauna te legi de aspecte personale(m-ai facut nazit, spalat pe crier, ignorant, prost) toate invectivele posibile.

Discutia a plecat din faptul ca tu nu poti sa acepti ca cineva este mai bun ca tine, eu ti-am cerut sa ii explici argumentat de ce nu poate fi muzica religioasa pe un stadion, nu asa in modul persiflator cum ai facut-o tu.

Am spus ca Biserica a facut infinit mai mult bine decat a facut curentul ateist si cel negationist si am dat cateva exemple inclusiv din cele materiale.

Nu vreau sa port aici o discutie pro/contra bisericii cu tine, oricum nu ai cunostintele necesare despre acest subiect, se vede asta dupa modul super artificial si foarte simplist in care abordezei problematica in cauza.

Nu mai imi pierd vremea cu tine, oricum esti o rusine printre moderatorii acestui site, te injuri cu mai toata lumea, dai exemple de stelism, gasesti motive de cearta din orice, suspectezi pe oricine de antistelism.

Iarasi ai confirmat ce am scris in postul-autostrada. Multumesc :D

Exact. Ai spus. Nu ai argumentat. Exista o diferenta.

Nu vreau sa port aici o discutie pro/contra bisericii cu tine

Stiu ca nu vrei, pentru ca nu poti. Pana acum argumentele tale au venit din burta.

Cat mai trebuie sa astept ca sa imi spui ce razboaie au pornit din cauza ateilor?

:))

Lasa ca e bine ma... ca tu stii mai bine... ca eu sunt prost si tu esti destept... pentru ca asa zici tu. Ce argument super :D

Mariuse

Zeitgeist? Ha? Despre ce vorbesti taticule?

Unde am pomenit eu de Zeitgeist?

Ai gresit topicul fratica!

Un mic p.s.

Auzi ba dane, da' te-ai gandit ca poate la Steaua sunt si jucatori Catolici? Poate sunt si evrei sau musulmani. Astia cum se vor simti cand le dai drumu' la muzica ortodoxa?

Ca sa nu mai zica baiatul cu nume frantuzesc ca nu am explicat de ce nu trebuie pusa muzica religioasa pe stadioane.

Da' probabil ca, din dorinta lui de a ma ataca si de a-si exprima frustrarile, nu a observat argumentul respectiv. Eu zic ca e cel mai bun argument.

Dan_2014.08.2009 00:56

threadul a ajuns la 1000 de view-uri! :)

D4v1dstelist14.08.2009 07:44

Uita-te cate vieweruri are 'Sto-ul.

Dan_2007.09.2009 22:29

Observ aceeasi atitudine de misto si de respingere ca si in cazul celuilalt thread al meu cu Documentarele care expun dictatura mondiala care se pregateste cu pasi mici dar siguri...

La fel ca si acolo m-am hotarat sa nu mai continui aceasta polemica in care eu vorbesc si va arat materiale iar voi acoperindu-va ochii si urechile ma persiflati si ma injurati.

Inchei acest thread, intr-un mod asemenator ca si celalalt, adica aratandu-va o cantare duhovniceasca.

Mai ales ca astazi, 8 septembrie, se praznuieste Nasterea Maicii Domnului

Minunatul imn "Agni Partene" (in greaca "Αγνή Παρθένε") (compus de Sfantul Ierarh Nectarie de Eghina, Episcopul Pentapolei)

Se canta in mai multe limbi, inclusiv romana.

La ce discutii am avut pana acum sunt convins ca majoritatea nu stiu cine este sfantul Nectarie, asa ca voi spune ceteva cuvinte.

Sfantul Nectarie Taumaturgul este praznuit in data de 9 noiembrie.

(Dictionar: taumaturg=fãcãtor de minuni)

LAUDELE Sfantului NECTARIE din Aegina (1846-1920) glasul 1 - Praises stichera of SAINT NEKTARIOS, tone 1 in ROMANIAN - You feel peace inside your soul when you hear it!

Moastele facatoare de minunui ale Sfantului Nectarie Taumaturgul, au vindecat multi credinciosi bolnavi de cancer carora doctorii nu le mai dadeau nici o sansa.

http://www.orthodoxphotos.com/readings/nektarios/

SITE Saint Nectarios of Aegina(1846-1920) LIFE and WRITINGS.

Atat am avut sa va spun.

Hristos, cu al Sau Har si cu a Sa iubire de oameni, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale, sa va binecuvinteze!

nativity_of_theotokos2.jpg

Vlad Bogdan08.09.2009 18:56

sa iti arat si eu o melodie buna dea scultat inaintea meciurilor :)

http://www.youtube.com/watch?v=q3rnrGJu-mU

daca cineva nu musca momeala inseamna ca e incult si nu intelege ce vrei sa spui tu ?

cristy.steaua2108.09.2009 19:36

dak ar intra Jiji pe aici ar fi mai fericit

Bombonel9408.09.2009 22:10

terminatii cu prostiile asteea... religia nu are treaba cu sportu...

mai bine asculta asta :X

http://www.youtube.com/watch?v=9UIlyPGEfls

e cel mai bine.. asta le da putere si incredere:)

Ronnie09.09.2009 08:16

Eu zic ca daca Banel, Tanase sau Surdu ar asculta asta inainte de meciuri ar alerga de ar rupe pamantul.

Maye09.09.2009 09:17

Banel cu siguranta.

«12»