Virgil..Da Luz Stadionu Lu Benfica pana la urma cate locuri are....ca se vorbea odata ca are chiar vreo 100.000...
Virgil..Da Luz Stadionu Lu Benfica pana la urma cate locuri are....ca se vorbea odata ca are chiar vreo 100.000...
1.Estadio da Luz din Lisabona,construit in 2003,cu ocazia disputarii Campionatului European din 2004,are 65.647 locuri,toate pe scaune.Este folosit de Benfica Lisabona.
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...isbon_luz.shtml
2.Estadio Jose Alvalade,pe care joaca Sporting Lisabona,este construit tot in 2003,cu aceeasi ocazie,si are fix 50.300 locuri,toate pe scaune.
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu..._alvalade.shtml
Pai potaile cand au jucat in 99 au jucat pe Da Luz....cine stie poateasta e nou si construit peste ala vechi.
Asa cred si eu.
Amsterdam Arena - stadionul lui Ajax - 52.880 de locuri
Beaver Stadium din University Park/Pennsylvania State.107.282 locuri,toate pe scaune.Construit in l960.Fieful echipei de fotbal american Nittany Lions.
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...rk_beaver.shtml
Actualul stadion a lui LAZIO - Stadio Olimpico capacitate - 82456 locuri

Noul stadion al lui LAZIO - Stadio delle Aquile (Eagle's Stadium)

incredibil ce stadioane au unii parca ar fi din alte galaxii.....la noi nu reusim sa avem un amarat de gazon si astia fac niste stadioane de te ia cu fiori
Noi suntem cu vreo 20 de ani in urma...Doare, dar asta e adevarul...
da astia de la world stadium nu au totate stadionele. m-am uitat la noi in Romania si stadionul din Rm. Valcea nu e... stadionul zavoi de CCA 18.000 de locuri
Lazio nu mai joaca pe Olimpico?? :?:
Lazio nu mai joaca pe Olimpico?? :?:
Ba da, dar se incearca sa se demareze construirea unui stadion propriu.Deocamdata consiliul orasului nu si-a dat acordul pentru a incepe lucrarea iar locul nu este nici el definitiv ales.
Cea m,ai frumoasa tabela din Timisoara ![]()
Lazio nu mai joaca pe Olimpico?? :?:Ba da, dar se incearca sa se demareze construirea unui stadion propriu.Deocamdata consiliul orasului nu si-a dat acordul pentru a incepe lucrarea iar locul nu este nici el definitiv ales.
Si o sa joace si Roma acolo?
frumoasa imagine cu tabela... :lol: :twisted: :twisted: :evil:
frumoasa imagine cu tabela... :lol: :twisted: :twisted: :evil:
prefer astade mai jos si o vorba spune ca trebuie mai intai sa stii sa pierzi ca apoi sa te poti bucura de victorii
zarboss nu faci fata presiunii de a locui in capitala?sau la tine rautatea si frustrarea sunt ceva nativ.asta e un topic despre stadioane,iar tu n-ai nici o treaba,scuza-ma.
Amicalul acela??? Daca era un meci oficial va nimiceau...
Misto stadionul, pacat ca nu prea aveti cu ce echipa sa va laudati...inca cel putin.
E nevoie sa mai amintesc ca noi am reusit rezultat ca asta intr-un meci oficial, si nu oricare ci tocmai in grupele CL? :wink:
stadionul ala nou din china e pus ???
daca nu am eu niste poze ![]()
![]()
:twisted:
zarboss nu faci fata presiunii de a locui in capitala?sau la tine rautatea si frustrarea sunt ceva nativ.asta e un topic despre stadioane,iar tu n-ai nici o treaba,scuza-ma.
nu stiu ce vrei de fapt.. cred ca esti frustrat... ai avut vreo problema cand erai copil????
daca da du-te si te trateaza pentru ca vad ca inca te mai supara incidentul....
nu te baga in seama.. daca i ceva de zis cu referire la topic.. vreun comentariu ceva fa-l... daca nu cauta-ne in alta parte..
asta nu e topic despre membrii acestui site... topicul asta nu e facut sa ma certi tu pe mine... daca ai inteles bine .. daca nu nu mai intra aici
zarboss nu faci fata presiunii de a locui in capitala?sau la tine rautatea si frustrarea sunt ceva nativ.asta e un topic despre stadioane,iar tu n-ai nici o treaba,scuza-ma.nu stiu ce vrei de fapt.. cred ca esti frustrat... ai avut vreo problema cand erai copil????
daca da du-te si te trateaza pentru ca vad ca inca te mai supara incidentul....
nu te baga in seama.. daca i ceva de zis cu referire la topic.. vreun comentariu ceva fa-l... daca nu cauta-ne in alta parte..
asta nu e topic despre membrii acestui site... topicul asta nu e facut sa ma certi tu pe mine... daca ai inteles bine .. daca nu nu mai intra aici
scuza-ma zarboss,nu am vrut sa te cert, dar eu am pus o poza cu stadionu iar voi m-ati luat cu scoruri si alte alea asa ca nu stiu cine e frustratul,iar de accidentele mele nu-ti fa tu griji,multumesc