FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Onicas

«12»
gio_stgloria29.01.2010 14:51

La multi ani Onicas si la multe reusite la Steaua !

Astristul01.02.2010 11:57

Onicas, imprumutat la Poli Iasi!

Mihai Onicas, marea speranta a Stelei, a fost imprumutat pana in vara la Poli Iasi, deoarece Mihai Stoichita nu dorea sa se bazeze pe el in returul campionatului.

"Noul Radoi" din Ghencea va ajunge luni in cantonamentul iesenilor din Turcia, iar Petre Grigoras intentioneaza sa il foloseasca in meciul amical cu Novosibirsk, care se va disputa tot azi.

Motivul pentru care Steaua se desparte de Onicas este dorinta lui Mihai Stoichita de a evolua cu jucatori maturi, in incercarea de a castiga titlul.

Petre Grigoras ii mai doreste la Iasi si pe Alexandru Tudose si Andrei Ionescu, insa acestia au sanse putine sa mearga in Copou.

Mihai Onicas a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei sub comanda lui Cristiano Bergodi, insa de la venirea lui Mihai Stoichita a intrat in dizgratie.

Steaua mai are in acest moment doar doi mijlocasi la inchidere, Ovidiu Petre si Eric Bicfalvi.

Sursa: OnlineSport

Maye01.02.2010 12:07

Ce retardati au ajuns sa lucreze in Ghencea...

MoWeed01.02.2010 12:10

O prostie!

red&blue_boy01.02.2010 12:23

Mai bine l-ar imprumuta pe Stoichita...

zloty01.02.2010 12:44

Mai bine pentru el ca a plecat , Grigoras e un antrenor bun care o sa ii dea incredere.

RobYnho07.06.2010 14:23
S-a ales praful de tot de echipa Stelei din era Bergodi. Dupa Andrei Ionescu, transferat in Turcia, un alt tanar mijlocas va parasi Ghencea. Mihai Onicas e asteptat la Universitatea Cluj.

Onicas a fost om de baza toamna trecuta cand italianul Bergodi antrena echipa, insa in retur, Stichita l-a imprumutat la Poli Iasi. Imprumutul stelistului expira luna aceasta, dar el nu va mai juca in Ghencea, anunta Adevarul.

Florian Walter il asteapta pe Onicas la Universitatea Cluj, echipa aproape de promovare in prima Liga. Tanarul mijlocas ar reveni in orasul sau natal, acolo unde a jucat noua ani la U.

Saptamana trecuta, Andrei Ionescu a fost cedat de Steaua in Turcia, la Mersin Idmanyurdu, antrenata de fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yesilova.

AG07.06.2010 20:42

nu mai zic nimic, multa bafta, decat sa fie terfelit la Steaua, mai bine sa joace la echipa unde a crescut

f234567k07.06.2010 21:01

Cum s-a miscat la Poli Iasi? I-a urmarit cineva evolutiile?

RobYnho07.06.2010 21:04

Nu prea a jucat, din cate tin eu minte.

Lari08.06.2010 07:12
Cum s-a miscat la Poli Iasi? I-a urmarit cineva evolutiile?

Nu a fost titular de drept, nu a rupt gura targului.

Chestiunea e complicata, insa. Acolo, din punct de vedere managerial, e destula jale. E cam stupid sa tragi concluzii.

Maye08.06.2010 07:57

Asta e U-ist de mic.

Moskopole08.06.2010 09:04

Primele 2-3 meciuri a jucat bine. Apoi a avut o accidentare care l-a imobilizat vreo luna si jumatate, pierzand 6-7 meciuri. Apoi, cand a revenit, situatia era atat de grea la echipa, incat s-a mizat mai mult pe jucatori cu experienta. Poate s-a mai maturizat emotional, dupa experienta asta, dar valoric mi-e teama ca nu a crescut prea mult. Per total, cred ca a fost o experienta cam ratata.

TURKU08.06.2010 10:42

Pacat nu suntem in stare sa tinem tineri talentati la noi in curte,toti pe unde au jucat au jucat mai bine decat la NOI:( daca ciobanu nu are rabdare PLEACA din Ghencea ciobane PLEACA din Ghencea :)

Daniel-Ionut08.06.2010 16:33

Se face o mare greseala daca il cedeaza pe Onicas!

red&blue_boy08.06.2010 18:09
Se face o mare greseala daca il cedeaza pe Onicas!

Parca ar fi prima...Pacat de Onicas,la inceputul sezonului trecut era vazut ca mare speranta,iar acum este lasat sa plece...

ebonyc19.06.2010 12:37

Sper sa-l imprumute macar. E un jucator sufletist care matura terenul cu adversarii.

RobYnho22.06.2010 22:56
Mihai Onicaș este primul transfer reusit de echipa nou-promovată in această vara dar in cantonamentul din Austria ar putea pleca si Florin Dan.

FCM Targu Mureș a câștigat primul duel din noul sezon. L-a luat pe Mihai Onicas mijlocasul pentru care s-a batut cu "U" Cluj si Pandurii Targu Jiu. Desi clujenii mizau pe faptul că fostul stelist se va intoarce la echipa unde si-a facut junioratul, iar gorjenii il anuntau transferat la ei, FCM a fost in cele din urmă echipa care a semnat cu mijlocasul central de 20 de ani. "Este adevarat. Onicaș a semnat cu noi pe un an. Vor mai veni si altii. Deocamdată suntem in negocieri", a spus Aurel Babutan, directorul general al FCM-ului.

Cumparat de Steaua incă din perioada junioratului si promovat in echipa mare a echipei din Ghencea de Cristiano Bergodi in debutul sezonului trecut, Onicaș a fost asemanat la inceput cu Mirel Radoi. După plecarea italianului, mijlocasul a prins rareori echipa Stelei si in retur a fost imprumutat la Poli Iasi. Jucatorul a fost pus pe liber după venirea lui Victor Piturcă alaturi de Zapata, Tudose, Baciu, Vatcă si Ninu si FCM Targu Mureș nu va plati niciun ban pentru transferul lui Mihai Onicas

17 meciuri are Mihai Onicaș in Liga I, 8 pentru Steaua si 9 pentru Poli Iasi

y-jam23.06.2010 05:53

Pacat...

Asta se numeste incompetenta.

Respect Cristiano Bergodi.

Astristul18.07.2010 16:08
Sper sa-l imprumute macar. E un jucator sufletist care matura terenul cu adversarii.

Se pare ca este imprumutat doar!

RobYnho26.07.2010 11:35

Odată cu startul Ligii 1, siteul Gazetei Sporturilor iți prezintă interviuri cu cei mai importanti jucatori ai formatiilor din prima divizie. Împrumutat de Steaua pentru un sezon la FCM Tirgu-Mures mijlocasul Mihai Onicaș se arată increzator in puterea ardelenilor de a se salva de la retrogradare! Nu rata cele 18 interviuri cu vedetele formatiilor din Liga 1!

- Care este cel mai important transfer de la echipă in această vara

- sunt convins că toti jucatorii care au venit ne vor ajuta, cu totii au valoare si sper să reusim impreună să ne mentinem in Liga I după primul sezon.

- Ce obiectiv personal ai pentru noul sezon?

- Eu vreau să ajut echipa si imi doresc foarte mult să revin la Steaua ca titular pentru a putea juca. Lucrul acesta imi doresc, să revin cu un moral bun si să ajut Steaua. Cred că nu am ramas in Ghencea pentru că nu l-am convins pe domnul Piturcă de faptul că merit acest lucru.

Mă gindesc si eu la echipa nationala imi doresc enorm să imbrac tricoul primei reprezentative, insă pe termen scurt trebuie să muncesc cit mai mult, să progresez si să dau totul pentru echipa la care evoluez.

- Daca ai avea bani, pe cine ai transfera din Liga 1? Dar din fotbalul international? De ce ei?

- Dacă aș putea, l-aș transfera pe Dorin Goga. Pentru că am fost colegi la Universitatea Cluj. La fel si pe Andrei Muresan sau pe Moraes de la Gloria Bistrita. Goga e un jucator tinar, a facut față peste tot pe unde a fost, a avut un sezon reusit la Poli Timisoara, are simtul portii, marcheaza.. Din fotbalul international nu pot să numesc un jucator, sunt foarte multi de mare valoare...

- Care crezi că sunt echipele care se vor clasa pe podium la finalul campionatului?

- Cred că Steaua va lua titlul in acest sezon. Iar pe urmatoarele pozitii se vor clasa FC Vaslui si Unirea Urziceni, in această ordine.

- Cum ti se pare nivelul fotbalului romanesc in comparatie cu ceea ce ai vazut la Campionatul Mondial?

- Nu sintem departe de fotbalul mondial, echipa natională a avut mereu evolutii foarte bune. Trebuie să avem rabdare, să depășim perioada aceasta si să avem incredere in cei care antrenează si joacă pentru selectionata noastra

- Dacă ai putea alege, la ce echipă mare din lume ai vrea să joci?

- Mi-e greu să aleg o echipă la care mi-aș dori să joc. Mie imi place foarte mult Barcelona pentru jocul combinativ si ofensiv. De asemenea, Internazionale Milano, care a avut un sezon extraordinar. Echipa italiană are o organizare a jocului foarte buna

- Cel mai bun antrenor cu care ai lucrat? Care ar fi, in opinia ta, top 5 al antrenorilor romani?

- De la toti antrenorii am avut de invățat, insă cel mai mult il stimez pe domnul Cristiano Bergodi. Dinsul mi-a dat incredere si m-a promovat in echipa la fel cum a facut cu mai multi colegi de la Steaua.

Îl apreciez foarte mult pe domnul Mircea Lucescu. În general toti antrenorii romani sunt foarte buni, mai ales cei din noul val, care au venit cu o nouă mentalitate.

- Crezi că vor stringe suficiente puncte echipele romanesti astfel incit si in 2012 să avem echipă direct in grupele Ligii Campionilor?

- Ar fi bine să nu iesim din circuitul Ligii Campionilor, atit pentru imaginea fotbalului romanesc, cit si pentru jucatorii romani care au ocazia să joace la cel mai inalt nivel. Dacă toate echipele iși propun un parcurs cit mai lung, cred că este posibil să avem si in 2012 o echipă direct in grupele Ligii.

În Liga Campionilor nu cred că putem emite pretentii deocamdata dar in Europa League toate echipele au sanse, sper ca macar una dintre ele să ajungă intr-o fază superioară si aceea mi-aș dori să fie Steaua.

gesepe

Lari30.01.2011 23:36

Mihai Onicaș este foarte aproape de a se intelege cu Rizerspor, formatie din Liga secundă turca ea ocupand pozitia a doua, la două puncte de primul loc.

Sambată seara pe adresa clubului din Ghencea a venit propunerea! Turcii au luat legatura cu managerul Mihai Stoica, iar imediat ce s-au inteles, Onicaș a fost si el contactat. Singurul impediment in calea transferului il reprezintă suma de imprumut pe care o cer roș-albastrii, oficialii turci dorindu-l pe fotbalist doar gratis.

Salariu cu 2.000 de euro mai mult

Și dacă in Ghencea, Onicaș câștiga aproximativ 3.000 de euro pe luna la Rizerspor, fotbalistul va primi cu 2.000 de euro mai mult. "Aproape sigur ii vom da drumul pană la vara pentru că trebuie să aibă meciuri in picioare, iar la Steaua era greu să prindă echipa", au dezvaluit surse din cadrul clubului. În urmă cu cateva zile, si Andrei Ionescu a fost ofertat de turci, insă pretentiile financiare ale stelistului au fost considerate mult prea mari.

11 partide a evoluat Mihai Onicaș in tur, cand a fost imprumutat la Targu Mureș

9 jocuri a bifat Mihai Onicaș pentru Steaua

ProSport

ebonyc07.02.2011 11:16
Mihai Onicaș este foarte aproape de a se intelege cu Rizerspor, formatie din Liga secundă turca ea ocupand pozitia a doua, la două puncte de primul loc.

Sambată seara pe adresa clubului din Ghencea a venit propunerea! Turcii au luat legatura cu managerul Mihai Stoica, iar imediat ce s-au inteles, Onicaș a fost si el contactat. Singurul impediment in calea transferului il reprezintă suma de imprumut pe care o cer roș-albastrii, oficialii turci dorindu-l pe fotbalist doar gratis.

Salariu cu 2.000 de euro mai mult

Și dacă in Ghencea, Onicaș câștiga aproximativ 3.000 de euro pe luna la Rizerspor, fotbalistul va primi cu 2.000 de euro mai mult. "Aproape sigur ii vom da drumul pană la vara pentru că trebuie să aibă meciuri in picioare, iar la Steaua era greu să prindă echipa", au dezvaluit surse din cadrul clubului. În urmă cu cateva zile, si Andrei Ionescu a fost ofertat de turci, insă pretentiile financiare ale stelistului au fost considerate mult prea mari.

11 partide a evoluat Mihai Onicaș in tur, cand a fost imprumutat la Targu Mureș

9 jocuri a bifat Mihai Onicaș pentru Steaua

ProSport

Ciudat cum cum cu Bergodi, el si Ionescu, prindeau echipa si jucau si bine, iar cu "Lippi" si Laca n-au loc nici sa care jaloanele.

Daniel-Ionut07.07.2011 11:55

Transferat la Viitorul Constanta.

stockton07.07.2011 12:15

Definitiv?

«12»