FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa Ne Cunoastem

«12»
rezistenta_ultras13.07.2009 17:05

haideti sa incercam sa ne cunoastem asa in mare...

rezistenta_ultras:ma stiti sub numele de adita,25 de ani,Peluza Nord,in prezent membru Nucleo,in trecut membru Fight Squad,membru fondator Chaos,prezent pe stadion din scoala generala,inginer,betiv,afemeiat...pentru mai multe detalii imi puteti contacta secretara.

Azzido13.07.2009 19:17

Cristi, 25 ani. Constant vin la meciurile Stelei de pe la 13-14 ani, am stat pana acum doi ani in Peluza Nord unde am invatat sa ma bucur, sa plang, sa cand ca disperatu' pentru Steaua.

Acum doi ani m-am mutat la Sud unde am stat aproximativ un an, pana la meciul cu Fiorentina, dupa care m-am mutat la t2, obligat de situatie (aka dosar penal). Acum s-a rezolvat cu dosarul si imi propun sa revin la Sud.

Nu am facut parte niciodata dintr-o brigada, in schimb pot spune ca sunt unul din membrii fondatori AISS si ma aflu in relatii bune cu mai multi baieti din sud, in special cu cei de la Glas pe care ii salut cu aceasta ocazie.

Nu ma consider un ultras veritabil, ci mai degraba un observator al fenomenului.

bodanelu13.07.2009 19:31

Bogdan, aproape 25 de ani, proaspat inginer. Vin pe stadion din 2003 de cand am ajuns in Bucuresti. La inceput la T2 apoi un an in nord si apoi mutat la sud. Nu am facut parte din nicio brigada, sunt printre primi membrii AISS.

cozmin13.07.2009 19:57

Cozmin,22.Stelist dintotdeauna, primul meu meci pe stadion,implicit in Ghencea, nu-l voi uita niciodata, tatal meu fiind caine m-a adus totusi in Templu la un meci de fotbal, intamplarea facand ca in acea zi sa se joace o finala a campionatului (97-98) noi cu Bistrita, tiganii la Craiova, Steluta iesind campioana.

Originar din Oltenita, sunt unul dintre membrii fondatori ai Oltenita Squad de la tribuna a2a, proiect la care am renuntat datorita diferentei de mentalitate dintre mine si ceilalti membri, iar din 2006 cu mandrie ma declar membru al grupului Nucleo.

S.S.Lazio13.07.2009 21:56

Va salut , ma numesc Emil , am 17 ani (si jumatate :D ) , vin in Peluza Sud de 2 ani , am stat un an in Peluza Nord . Primul meu meci pe Ghencea a fost cu Dinamo Kiev in vara lui 2001 , daca nu ma insel , fac parte din grupul Outlaws .

AGRESSIVO198+113.07.2009 22:15

Old School

Marius(lumea ma cunoaste sub apelativul Agressivo),28 ani,fost membru Titan Boys(alaturi de care am trait cele mai mari aventuri ale vietii,si tin sa-i salut pe aceasta cale),in prezent urmaresc fenomenul de afara,dar vin la meciuri ori de cate ori am ocazia(pt ca nu sunt in tara,dar asta nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se intampla cu Steaua sau cu voi ceilalti,mai noi sau mai vechi).

lbj13.07.2009 23:52

Salut,

Cunoscutii ma stiu sub numele de Costi. Am 22 de ani, si sunt de 4 ani membru Glas, Peluza Sud. Sunt prezent in peluza meci de meci de 7 ani, de 5 ani m-am mutat la sud. Sunt membru fondator AISS si dezvolt in paralel ambele proiecte si sunt de asemenea, incepand cu anul acesta, licentiat in Marketing al Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Stanici14.07.2009 00:23

Salut. Sunt Doru si nu am mai baut de cateva minute.

Serios, in ale stadionului, cam ca azzido (gen acum aproximativ 3 ani implineam 7 abonamente in Peluza Nord si anul acesta cred ca am ajuns mandrul atingator al cotei 10); sper sa indeplinesc mai multe pe viitor decat am facut pana acum in legatura cu ceea ce discutam noi p-aici.

Daca stau bine sa ma gandesc, fac parte din categoria "cetateni" care apreciaza fenomenul ultra' dar nu fac parte din niciun grup si nici prea nu am de gand pe viitor.

Ca idee, fata in fata ma stiu cu toata lumea in afara de Lazio.

SteLuTzZz14.07.2009 08:24

In urmatoarele cuvinte va voi prezenta CV-ul meu . :wave:

Nick : SteLuTzZz

Porecla : Baboi

Varsta : 21

Student .

Primul meci in in primavara lui 99 la un meci cu rapid 1-1 pe Ghencea ( Martie 1999. Steaua - Rapid, 1-1, goluri Lincar si Ganea. Din nou un duel aprins la mijloc si intervenția insultãtoare a lui Lupu, decarul rapidist, în mod cert cel mai detestat om de pe gazon. Lupu, cu aerul lui de borfas de Giulesti prins la furat de masini, este luat în primire de Lãcãtus, urmeazã un scurt duel de "cocosi", cap în cap, stadionul luase foc. Lãcãtus! Lãcãtus! Lã-cã-tus! ) .

Cum stau la 2 pasi de stadion am fost mai mereu pe stadion acasa, pana in primavara lui 06 cand am aderat in grupul Nucleo si am inceput sa leg si deplasare de deplasare .

Va urma ..

:D

Kustino14.07.2009 09:08

hai sa zic si eu:

Ma cheama Adrian, dar mi se spune kustino, am 26 de ani si sunt membru fondator GLAS si AISS. Vin la meciuri de prin 97, iar in ultimii 5 ani am 'activat' in Sud. Acum o ard pe la un master de publicitate si lucrez in acelasi domeniu cu studiile.

P.S. Stau intr-un cartier de stelisti celebru - Berceni :D

lucvald-190214.07.2009 11:40

Hai noroace :

Vali sau Lucian deopotriva , 29 de ani , merg pe stadion din '97 !

Am cochetat prin Nord pana prin 2003 (exersand momentele de lauri alei AU), apoi m-am retras la Sud unde m-am identificat cu mentalitatea si spiritul mult mai.....ultra' !

Am fost si-am ramas independent desi am facut zeci de deplasari, ce-i drept mai putin regulate in ultimii 3 ani (bifez orasele din proximitate, gen Urziceni, Pitesti, Ploiesti, Brasov etc.. )

Tatal meu e petrolist dar a tinut sa ma duca in '96 pe un frig grozav la Steaua-Juve cu Rampula-n poarta :)), a fost cadoul pentru ziua mea !

Sper sa am cursivitate in peluza si sa ma retrag pe la 40 de ani !

Am terminat Poli, actualmente fac statistica, dinamica si expansiune in marketing.

S.S.Lazio14.07.2009 14:00
Salut. Sunt Doru si nu am mai baut de cateva minute.

Serios, in ale stadionului, cam ca azzido (gen acum aproximativ 3 ani implineam 7 abonamente in Peluza Nord si anul acesta cred ca am ajuns mandrul atingator al cotei 10); sper sa indeplinesc mai multe pe viitor decat am facut pana acum in legatura cu ceea ce discutam noi p-aici.

Daca stau bine sa ma gandesc, fac parte din categoria "cetateni" care apreciaza fenomenul ultra' dar nu fac parte din niciun grup si nici prea nu am de gand pe viitor.

Ca idee, fata in fata ma stiu cu toata lumea in afara de Lazio.

atunci dau o bere,2,3..cat duci si ne cunoastem la meciul cu ungurii , sa nu fiu singurul necunoscut ...

andyro14.07.2009 20:30

Andy, 27 - beau cafea cu lapte, Glas.

Mars ma

SteLuTzZz14.07.2009 23:13

eu beau numai bere cu hamei daca o luam asa :))))

IPR15.07.2009 08:27

Cristian - 21 de ani- Glas, AISS, bursier Fac. Transporturi Univ. Politehnica, cercetat penal pentru huliganism pe stadion ( introducerea de materiale pirotehnice :dry: )

ultrash15.07.2009 10:51

Salut! Marius 19 ani, ma puteti apela simplu, bibi :bananadance:

Independent, am cativa prieteni care fac parte din anumite brigazi atat in Nord cat si in Sud

Absolvent al examenului de BACalaureat sesiunea iunie-iulie 2009, candidat la admiterea Facultatii de Litere si a celei de Jurnalism ale Universitatii Bucuresti :bananadance:

Ma cunosc foarte bine cu Lazio, iar pe ceilalti va stiu doar de pe forum

korynna15.07.2009 11:26

Salut!

Sunt Corina, am 21 de ani, vin la meciuri constant de vreo 3 ani in Peluza Nord, fosta membra Insurgentii, momentan independenta, sper sa imi continui activitatea in peluza mea multi ani de acum inainte! :D

PS: Cu Stanici m-am cunoscut in urma unei betii :))))

ultrash15.07.2009 12:11

ah, o stiu si pe korinna :D de la grataru` cu "Lazio" dinainte de Steaua-Roma :drunk: cum a sunat asta :hmmm:

bobo_PH15.07.2009 17:46

Salutare.

Bogdan (bobo) - 21 de ani

Originar din Campina, primul meu bilet dateaza din 2000 avand in vedere distanta scurta dintre Campina-Bucuresti. Din 2007 frecventez pel Sud, pana atunci frecventand peluza N. Ma incadrez ca si Doru la categoria "cetateni" si admirator al "fenomenului ultra' ".

Student la Poli, anul 3, momentan am BAN pe stadioanele din Romania ... ma intorc pe 11 nov anul curent ... in peluza!

cozmin15.07.2009 18:18

frate da tot AISS-ul e interzis?de ce?

lbj15.07.2009 18:43

dak oamenii e batausi :))

2 interzisi si un cercetat penal :D

S.S.Lazio15.07.2009 18:49

...suporterii vrea :)) ce zi magnifica a fost azi ! :))

noname15.07.2009 19:31

cercetat pe pm

albanezul15.07.2009 23:32

Marcelus,23 de ani,proaspat inginer Hidroenergetician,automatizez in SCADA retele electrice,membru fondator Triada,acum Sud,pana anul trecut Nord,beau palinca mai mult decat vin,si imi plac posturile lui noname.

ADRIAN PACURAR20.07.2009 15:19

Numele ca si userul pentru ca nu nu imi place sa ma ascund, 28 de ani, casatorit , fondator Glas si AISS, traim in peluza a II-a a stadionului .Primul meci la 14 ani,la acel celebru Steaua-PSG(am pierdut atunci doua nopti pe tren:)).Iar la partea cu bautura, uneori ducem, alteori ne duce ...sa adaug :)) lucrez in cadrul unei directii de la finante...cica sunt functionar linistit de birou :steag_cruce_invers:

«12»