Duminica 5 iulie 2009, de la 19:30 ora Romaniei, Steaua va intalni in al treilea meci de pregatire din Austria, pe campioana Croatiei, Dinamo Zagreb.
Meciul se va disputa in localitatea Bad Bleiberg.
Duminica 5 iulie 2009, de la 19:30 ora Romaniei, Steaua va intalni in al treilea meci de pregatire din Austria, pe campioana Croatiei, Dinamo Zagreb.
Meciul se va disputa in localitatea Bad Bleiberg.
Sper la o victorie,dar cred totusi ca va fi un egal...Sper ca macar acest meci sa fie televizat pentru ca este impotriva unei echipe mai...tari..
va fi televizat de GSP
daca dam 3 sau 4 -0 este clar o schimbare in echipa... DE ACORD ?
Si dinam0 a batut tot in amicale in iarna...
Si daca am pierde in ultimele doua meciuri amicale pe care Steaua le mai are de disputat in cantonamentul din Austria, tot se vede o schimbare in jocul si atitudinea jucatorilor condusi de Cristiano Bergodi. Pe mine, chiar nu ma intereseaza rezultatele din meciurile amicale. In aceasta perioada a pregatirii, fotbalistii trebuie sa se pregateasca bine din punct de vedere fizic si sa inchege niste relatii de joc.
PS: Anul trecut am batut pe Roma intr-un meci amical, iar dupa trei zile am pierdut la Vaslui intr-un meci oficial.
da, ai dreptate dar sa nu facem din asta o regula...adica acum nu toate echipele care joaca cu echipe mai mari pierde in campionat..
Pacat ca sunt plecat chiar aveam pofta sa vad un meci...
Sper sa ii batem p`astia...
Prevad un 1-1.
prevad un 4-1 .. amintindu-ne de vremea cu dynamo Kiev xD
Steaua - Dinamo ZAGREB 19:30 LIVE AICI
NU NU NU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu conteaza rezultatul. Chiar daca Zagreb castiga la scor tot nu conteaza. Ceea ce conteaza e ca jucatorii sa se pozitioneze corect in teren, sa poata pasa cat de cat rapid si fara greseli majore si sa fie in stare sa mai faca si altceva decat sa dea mingea celui mai apropiat coechipier aflat la 3 metri.
Dinamo Zagreb e o echipa buna, mai buna ca ujpest, astazi o sa vedem care-i treaba cu jocul echipei.
Deci este pe GSP...
0-0 1-0 1-1
zici ca este meci oficiial la cati suporteri au Dinamo zagreb:)))
Onicas titular, inca un semn ca Bergodi e antrenor pe langa umbrele de la carma Stelei din ultimii 2 ani.
Ce huligani! ![]()
betivii:
)
Cum s-au mișcat prima reprizã? Bãnelul a jucat pe stânga sau pe dreapta?
Bai voi v-ati uitat la amical? Nici nu stiati ce ati pierdut in finala de la Wimbledon.
Banel pe stanga , Szekely, Toja sau miscat bine in rest ne-am aparat
Bai voi v-ati uitat la amical? Nici nu stiati ce ati pierdut in finala de la Wimbledon.
Stai tu calm ca m-am uitat si la finala ![]()
Pacat de Roddick... merita sa castige ![]()
Stai tu calm ca m-am uitat si la finalaPacat de Roddick... merita sa castige
Chiar e pacat.Si mie imi pare rau. ![]()
Hop-așa. Cum a ieșit Bãnelul, cum dã Steaua gol. Dacã dã Sfântul și pierde echipa, cred cã ãsta o sã fie ultimul lui an la Steaua. Îi e imposibil sã mai progreseze.