FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Datoriile cluburilor

«12»
Virgil10.10.2005 12:56

Nu-ti face iluzii ca sa nu ai deziluzii.Gigi nu a fost in stare sa acopere o garantie de 250.000 de dolari pentru a prelungi contractul de inchiriere a stadionului.

Tu il vezi aruncand cu milioanele de parai pentru o datorie de care raspunzator principal e maestrul Viorel Paunescu?Sa avem pardon.

Nu confunda 9 milioane de parai cu 9 tone de mere.

ADRIAN PACURAR10.10.2005 13:01

Mai e cam dificila situatia , in tarile dezvoltate au fost retrogradate echipele fara mila in diviziile secunde.

Virgil10.10.2005 13:04

Nu cred ca Liga Profesionista condusa de Mitica va proceda la fel.

Trebuie sa existe un regulament in aceasta privinta si eu nu am stiinta despre asa ceva.

Pana una-alta Gigi s-a dat tot mai mult la fund.Nu prea am mai auzit nimic de el.

ADRIAN PACURAR10.10.2005 13:25

Da asa e ,parca incet , incet se retrage din preajma reflectoarelor...

Virgil10.10.2005 13:35

Frica pazeste bostanaria.Ii e teama si lui.A vazut ca nu e de gluma cu Bodu.Razboinicul luminii invins de "reflectorul"(chelia) lui mister Bodu.Razboinicul luminii a intrat intr-un con de umbra.

ADRIAN PACURAR10.10.2005 13:37

Si da bostanul lui Bodu se pare ca luceste din ce in ce mai tare si isi intinde lumina stralucitoare catre cluburile de fotbal.

reddog10.10.2005 15:27

Pararea mea e ca toata tampenia asta e doar de mirul lumii. Cum sa faca asa ceva? Doar nu au innebnit de tot. Plus ca echipele nu au de unde sa puna jos atatia bani. Si atunci ce? Se desfiinteaza Divizia A? Sa fim seriosi...

ADRIAN PACURAR11.10.2005 04:59

Sebastian Bodu a spus că nu va face nici o concesie in recuperarea datoriilor cluburilor de fotbal din Romania, patronul clubului din Ghencea replicandu-i că acesta nu este intreg la cap. Pe 25 octombrie va intra in vigoare legea conform careia cluburile din Romania vor raspunde de datoriile pe care le-au acumulat cluburile vechi din care s-au infiintat. Cea mai mare datorie este cea a clubului Steaua, care reprezintă aproximativ 25% din totalul de 1.814 miliarde de lei vechi. Cu toate că din momentul in care formatia din Ghencea a fost preluată de Ciobanul are cifra 0 in dreptul pasivelor, Ministerul Finantelor il va obliga pe patron să platească peste 400 de miliarde de lei vechi de la AFC Steaua. Contactat telefonic, Gigi a rabufnit: Bodu nu o să poată să blocheze in viata vietilor lui conturile Stelei. E prea mic să facă asta. Presedintele ANAF a spus ca dacă oficialul stelist vrea să-și demonstreze dragostea pentru clubul roș-albastru, să-și vandă Maybach-ul si să platească o parte din datorie. Ciobanul a raspuns sec: Nimeni nu poată să-mi impună mie ce să fac. Bodu este un papagal dacă spune acest lucru. L-am invitat la «Nasul» in emisiune, dar n-a vrut să vina Ar trebui să vină si să dea mana cu mine, si apoi să nu se mai spele pe mană trei zile. Să spună copiilor, nepotilor si stranepotilor lui că a dat mana cu Ciobanul, a incheiat patronul din Ghencea.

www.prosport.ro

Teoctist11.10.2005 05:24
Gigi : "Bodu este un papagal dacă spune acest lucru. L-am invitat la «Nasul» in emisiune, dar n-a vrut să vina Ar trebui să vină si să dea mana cu mine, si apoi să nu se mai spele pe mană trei zile. Să spună copiilor, nepotilor si stranepotilor lui că a dat mana cu Ciobanul, a incheiat patronul din Ghencea.

www.prosport.ro

Haaaaaaaaaahahahahaha ! E clar,paranoia e in floare prin colturile astea de lume.

zarboss12.10.2005 05:31

ar trebui sa dea banii.. sa-si achite datoriile ca altfel nu prevad zile bune pentru Gigi

Bogdan4Steaua12.10.2005 07:23

Partea buna este ca nu doar Steaua este in aceasta situatie. Si Dinamo are datorii destul de mari si nici conducatorii de acolo nu agreaza ideea de a plati datoriile imediat. Toata lumea cere reesalonarea datoriilor pe o perioada de cativa ani. Daca se va proceda asa, cred ca situatia se va rezolva.

Pe de alta parte, daca restul cluburilor vor plati aceste datorii, s-ar putea ca Gigi sa dea banii pentru a nu da impresia ca e mai sarac decat restul.

zarboss12.10.2005 07:34

pana una alta.. trebuie sa ne vedem de treaba noastra .. sa nu ne intereseze soarta altora.. ca avem destule probleme la noi

«12»