FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Datoriile cluburilor

«12»
Ultras_Fever05.10.2005 10:52

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat: "În loc să-i ia pe altii din alte domenii, care au miliarde de plata ne-a luat pe noi. Să ne execute silit, să ne ia sireturile. Să ni le ia, că noi sintem societăți non-profit, să vedem ce dracu' ne poate face. Bodu n-a stiut să calculeze un TVA la televizor, in fata omenirii, si vine acum si ne beleste pe noi, cei din fotbal. Dacă nu le esaloneaza să ne facă executare fortată si gata. Tocmai acum cind am intrat si noi in grupele Cupei UEFA vine Bodu să facă valuri si să desfiinteze fotbalul romanesc".

mountytoma05.10.2005 11:13

ha, ha, ha!

in tara lui papura voda, unde multi conducatori de mertzane au in cartea de munca venituri de 4,5 mil lei (adica salariul minim pe economie, sa nu plateasca impozite!), unde cea mai mare firma de bauturi racoritoare nu si-a platit impozitele cu anii, au fost gasiti vinovatii pentru deficitul bugetar: cluburile de fotbal.

de ce nu incepe d-l ministru sa faca socoteala impozitelor platite de cei care afiseaza averi de zeci de miliarde?

dom' ministru, de ce te dai mare contra soriceilor? lupta-te cu hienele daca esti tare! si cand mai lipsesc la buget doar cateva milioane de dolari, ia-i si de la fotbal! dar esti doar o fleasca, bleah!

mountytoma05.10.2005 11:18

sa nu creada cineva ca ii iau apararea lui mitica Dragomir. pe asta l-as controla primul, sa vad daca a platit impozit pe venit corespunzator sumelor cheltuite pe hotelul cu care se mandreste! si al doilea pe Mircea Sandu, care zice ca nu a castigat din fotbal, ci a cheltuit cu fotbalul... al dracu', pe vremuri sarea gardul la meciurile sportului (ca nu erau spectatori in tribune sa dea mingea inapoi cand trimitea el suturi in plopi!) si acum prosteste lumea in fata!

cu astia doi la conducere, v-ati mira sa aflati ce murdarii financiare s-au facut in fotbal? eu nu!

montreal05.10.2005 11:39

Asta o fi motivul pentru care Becali a declarat ca daca vine fiscul (pericol iminent) o sa-l intrebe pe Argaseala si nu pe el.

De la intalnirea cu Bodu, Gigi a inceput sa faca pasi cat mai mici si cat mai putini, ceva l-a schimbat.

Se strange latul Miroane.

Se anunta vremuri grele. Naspa situatie.

Virgil05.10.2005 11:54

S.Bodu si toata gargara lui = apa de ploaie.Cum sa desfiintezi fotbalul?S-ar declansa o noua revolutie.

Bodu vrea publicitate.Altfel isi alegea el sa inceapa cu fotbalul?

Daca o sa reuseasca mai mult de o esalonare,eu ma tund la chelie.

Fi-i-ar chelia de ras sa-i fie.

ADRIAN PACURAR05.10.2005 16:46

Sa rupa pielea de pe ei , sa respecte legea chiar astept cu mare interes acest razboi .sunt sigur ca multi dintre vitejii care ne polueaza de cativa ani o vor da la intors ... :twisted:

SteauaToronto05.10.2005 18:22

Jiji e bogat putred! Sunt sigur de acest lucru dovada fiind si noul contract a lui Radoi pana in 2008! Sunt sigur ca Jiji pana la urma va plati datoriile!

Bodanel06.10.2005 04:36

Hai sa fim seriosi. De cate ori s-a spus despre Jiji ca este falit, ca nu mai are bani si ca va fi vai de Steaua. Si eu cred ca atunci cand Jiji va avea fiscu' la usa va pune pe masa banii. Cat despre bodu sa ne lase ca pana si pustii de clasa a Va ar fi calculat tva-ul ala corect. HUO

I.N.Money06.10.2005 11:34

Pai nu zicea asta vara ca a vandut teren cu 35 de mil $?

Bogdan4Steaua06.10.2005 11:45
Pai nu zicea asta vara ca a vandut teren cu 35 de mil $?

Astea sunt povestile presei. Parca Becali ar avea un singur teren......omul asta are destui bani. Normal ca nu are milioane de dolari cash insa ii poate obtine intr-un timp relativ scurt. Momentan lasa impresia ca nu vrea sa dea banii numai de-al dracului. Insa daca vor plati toate cluburile in afara de Steaua, va plati si el intr-un tarziu. Oricum, sumele ar trebui platite in transe anuale. Au dreptate si cluburile insa legea trebuie respectata. Sper sa se ajunga la un compromis.

Virgil07.10.2005 04:28

Am vazut emisiunea lui Radu Moraru la B1,care l-a avut invitat pe Dumitru Dragomir.A fost contactat telefonic si Sebastian Bodu.

Sa stiti ca Bodu nu glumeste,ii va executa pe datornici.Cum,nu a vrut sa divulge.

Parerea mea e ca nici pe departe aceste demersuri nu vor afecta continuitatea Stelei.

Probabil ca lui Gigi i se va pune sechestru pe avere.Masini,nocturna stadionului,casa,pamanturi,etc.

ADRIAN PACURAR07.10.2005 05:02

Va plati cand se va vedea cu sechestrul la usa.

" In acest moment, 12 din cele 16 cluburi din Divizia A au datorii la stat. Suma totala se ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, dintre care aproape 9 milioane de euro sunt penalitatile.

Potrivit unei situatii intocmite de ANAF la 12 mai 2005, cluburile din Divizia A cu cele mai mari datorii sunt:

1. Asociatia FC Steaua (fostul administrator al clubului) - aproximativ 251 de miliarde de lei vechi..."

reddog07.10.2005 08:40
S.Bodu si toata gargara lui = apa de ploaie.Cum sa desfiintezi fotbalul?S-ar declansa o noua revolutie.

Bodu vrea publicitate.Altfel isi alegea el sa inceapa cu fotbalul?

Daca o sa reuseasca mai mult de o esalonare,eu ma tund la chelie.

Fi-i-ar chelia de ras sa-i fie.

Cum te tunzi???

Sa vezi atunci ce voi rade... :wink: Pai merita sa te tunzi pentru astia? Lasa-i sa se chinuie sa isi dea importanta ca mai mult nu vor rezolva. De nu stiu cati ani aceeasi gaselnita. Pana voi muri cred ca fotbalul va fi "vinovat" de datoriile statului.

Virgil07.10.2005 08:45

Hai mai Dogy,am zis si eu asa.Sa par mai convingator.Chiar credeai ca as fi facut-o?Ma faci tu pe mine sa rad acum.Cu trei guri. :lol: :lol: :lol:

reddog07.10.2005 08:50

Pai la cat de imprevizibil mai esti cateodata ai fi in stare sa o faci. :wink: Dar sa ma anunti si pe mine in acest caz sa rad cu o singura gura. De unde ai tu trei nu stiu...

Virgil07.10.2005 08:56

Nu stii?Le-am luat dintre iconitele emotive. :lol: :lol: :lol:

Acum te-ai prins?

reddog07.10.2005 09:00

Si eu care credeam ca ai trei. Ce norocoasa ar fi fost fericita... :wink:

Uite un exemplu clar de deviere de topic.

Colac peste pupaza, chestia cu datoriile cluburilor de fotbal e o tampenie care persista de ceva ani buni. Si va ramane aceeasi tampenie inca atata timp pe putin.

Bogdan4Steaua07.10.2005 09:58

L-am vazut azi pe Bodu la stiri. A spus ceva de genul: cluburile au jucatori valorosi; sa ii vanda si asa isi vor plati datoriile. Pe langa faptul ca fotbalul nu este considerat o prioritate pentru dragii nostri politicieni, pe langa faptul ca nu avem un stadion pe care sa joace nationala, acum ar trebui ca toate cluburile sa isi vanda jucatorii pentru a plati datoriile. Situatia reala este alta: guvernul a cam dat-o in bara cu strategia fiscala si acum au nevoie de bani la buget; si cum nu se pot atinge de marii datornici prieteni cu un partid sau altul, au ales sa jupoaie cluburile. Acum incepe si fotbalul romanesc sa scoata capul afara si hai sa decimam echipele de top. Propun un baner:

"ANAF - Voua va pasa de fotbal?"

reddog07.10.2005 11:32

Daca a spus asa ceva atunci e un IDIOT! Cum sa faci asa ceva? Chiar acum cand putem avea un cuvant in Europa dupa atata amar de timp?

I.N.Money07.10.2005 12:13

Pai ce..sa nu isi faca si ei o vila noua?? :oops:

Ultras_Fever08.10.2005 09:05

Sa fim seriosi daca incepe bodu asta sa puna sechestru pe toate bunurile echipelor de fotbal cu datorii va iesi un razboi si nu stiu care pe care va fi!!

Teoctist09.10.2005 10:31
Daca a spus asa ceva atunci e un IDIOT! Cum sa faci asa ceva? Chiar acum cand putem avea un cuvant in Europa dupa atata amar de timp?

Pentru ei,acum e momentul cel mai bun. :wink:

sorin_77710.10.2005 11:18

ce moment potrivit? ca UEFA cup este o sursa de pierdere daca nu ajungi in finala...

Dupa ce ca pierd banii prin competitii neprofitabile mai vin si astia sa puna sechestru... Daca intrau in CL asa mai ziceam... Atata timp cat legile sunt de asa natura in sport si impozitele cat Casa Poporului mai intram noi in CL ca sa facem bani cand o zbura Pordu, ma scuzati, Bodu... :lol:

Virgil10.10.2005 12:43

Sebastian Bodu isi asuma un mare risc.Cel putin la prima vedere.El trebuie sa efectueze o operatiune maiastra care sa aduca si bani in vistieria statului si sa lase si "pacientii" in viata.

Riscul despre care vorbeam il reprezinta "viata pacientilor".In care "pacientii" ar fi echipele de fotbal.

Daca vor supravietui,e de presupus ca vor iesi din "operatia" aceasta,foarte slabite.

Rezultatul il va pune pe Bodu intr-una din urmatoarele ipostaze : ori chirurg de mare finete,ori macelar.

images.jpg

images.jpg

SteauaToronto10.10.2005 12:46

Daca se ajunge la o situatie extrema sunt sigur ca Jiji asa cum el va da bani de la el sa acopere datoria! Sa speram ca asa va fi!

«12»