FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romeo Surdu

«1234»
STELIST 8612.01.2010 11:26

Stiam eu :)):D>..LA MULTI ANI Romeo,La nationala multe goluri...si multe succesuri....\

PS-Mariuse baga chestia aia cu La multi ani Surdu...cum ati facut-o la Banel :D

Marius12.01.2010 11:35

ce chestie ma?

STELIST 8612.01.2010 11:42

nimic :D

Daniel-Ionut12.01.2010 18:47

La multi ani Romica!!!

KERATOCONUS12.01.2010 19:31

La multi ani, Surdule!

PS: Jur ca nu te-am injurat in primul tau "mandat" la Steaua. :)

Lari06.07.2010 08:03

Statistica gsp pentru sezonul trecut: 43 de meciuri 6 goluri 7 pase de gol.

mountytoma07.07.2010 06:06
Statistica gsp pentru sezonul trecut: 43 de meciuri 6 goluri 7 pase de gol.

pentru cele 7 pase de gol mi-am schimbat eu parerea despre surdu! chiar imi place baiatul asta acum.

bogdinho_AISS05.09.2010 13:18

Romica e la locul potrivit cand ai nevoie del...s-a transformat intr-un fel de Kapetanos...e bine pentru Steaua ca are oameni pe care se poate baza la orice moment...!!!

Lari06.10.2010 00:41

Atacantul Stelei, Romeo Surdu, e dorit de Mircea Rednic la Kazar Lankaran. Fostul tehnician al lui Dinamo si al Rapidului a urmarit din tribune meciul Steaua - Sportul 4-2, dar Lacatuș nu l-a folosit deloc pe atacantul pe care Rednic dorea să-l vadă la lucru. Surdu (26 de ani) a venit la Steaua in septembrie 2007, in schimbul unui milion de euro. Lankaran e pe locul 2 in Azerbaidjan, după 8 etape, avind un punct in spatele liderului Neftchi Baku.

AG06.10.2010 07:29

sa'si puna pofta in cui , si sa'l fumeze.. poate doar asa o sa'l vada in azer pe romeo..

red&blue_boy06.10.2010 09:11

Sper sa nu plece Surdu,mai bine sa-l dam pe Banel la schimb! :)

Lari10.11.2010 07:16

Romeo Surdu a trecut prin toate in sezonul asta. A fost capitan cu Piturca rezervă cu Ilie Dumitrescu, pe care "l-a scos" cu două goluri marcate la Vaslui, la 3-0, cea mai clară victorie a Stelei din stagiunea in curs. Prinde rar echipa si cu Lacatus dar cu el titular, roș-albastrii au batut-o pe Utrecht cu 3-1 si au luat un punct in Giulesti, in ultimele două partide pe care le-au disputat. Mai are chef să stea pe banca gata să se apeleze la el doar cind Kapetanos si Bilasco sunt accidentati ori iesiti din forma Romeo a dezvaluit pentru cititorii Gazetei ce simte un fotbalist in situatia lui.

- Romeo, nu-ți piere determinarea si cheful de antrenament după ce dai două goluri la Vaslui si apoi devii rezerva

- Pfff... Ce pot să-ți zic? Dacă am intrat cu Utrecht si am jucat bine, că eu asa zic, că am jucat bine, inseamnă că mi-am pastrat ambitia intacta Asa sunt eu, genul de jucator care munceste ca un nebun indiferent de ce statut are in echipa

- Dintre cele patru posturi pe care le-ai jucat, mijlocaș dreapta, stinga, atacant retras si virf impins, pe care il preferi?

- Mie imi place să fiu virf, virf, in sistemul pe care il joacă Steaua acum. Dar in Romania toată lumea caută atacanti de careu mari, de gabarit. Eu n-am fizic impresionant, insă compensez cu alte calități. Pină urma sunt cluburi mari din Europa care folosesc un virf de viteza nu unul masiv.

- Venirea celor sapte de la Urziceni a creat o ruptură in lot? Întreb si pentru că in ultima vreme jucati tot voi, cei mai vechi, si din ce in ce mai putini de la Unirea.

- Fotbalistii de la Urziceni au fost campioni si eu stiu, imi dau seama ce inseamnă asta, cit de greu e să cîștigi titlul. Doar că aici e altceva. Eu am mai spus si sunt convins că am dreptate: la Steaua, presiunea e cu totul alta decit la alt club.

- Ce e atit de greu la Steaua?

- E presiune mare de tot din partea tuturor. Patron, suporteri, ziaristi, toti sunt cu ochii pe tine. La Unirea nu li se intimpla asa. Eu am simtit asta la primul an pe care l-am petrecut in Ghencea. La CFR Cluj eram golgeter, dar la Steaua nu m-am adaptat imediat, mi-a trebuit timp.

- Tu ii simti pe cei de la Unirea că nu s-au adaptat?

- Poate că baietii de la Urziceni nu se asteptau nici ei să le fie atit de greu. Au zis că se vor adapta imediat, dar si-au dat seama că nu e asa.

- Ai fost implicat in destule contacte fizice cu rapidistii. Le-ai simtit?

- Oho! Pe toate!

- Pe teren sau acasa

- Mai rau a fost acasa Îmi explodau gambele cind am ajuns!

- Atit de rau?

- Pai, ce crezi, că e usor să fii fotbalist, nu? De obicei, nici nu pot să adorm după meciuri, dar luni noapte am picat lat. S-a adunat efortul, iți dai seama. A fost Utrecht, pe urmă a venit Rapid, meciuri in care s-a alergat mult, meciuri tari.

- Lacatuș a povestit că v-a cerut la pauză să vă deschideti mai mult, să fiti mai ofensivi. Poate antrenorul să schimbe ceva in alea 5-10 minute, cit vă vorbeste?

- Normal, d-aia e antrenor! Spre exemplu, acum ne-a spus: "Scapati de frică!". Am reusit, dovadă că in repriza a doua am jucat mai bine, am avut ocazii mai multe. Cred că am evoluat exact cum ne-a cerut nea Marius. Doar că n-am marcat.

"O să mă inscriu curind la Școala de Antrenori, desi sunt tinar. Mă vad un tehnician prieten cu jucatorii, cred că asta e calea spre succes" - Romeo Surdu, atacant Steaua

"Anul petrecut imprumut la Brasov m-a ajutat enorm, ca si colaborarea cu Razvan Lucescu. Și acum mai vorbesc cu Razvan, e adevarat că nu la fel de des ca inainte" - Romeo Surdu, atacant Steaua

"Pasiunea din afara fotbalului? Serialele, pe care le vad mai ales in cantonamente. Acum mă uit la Heroes. Cind sunt acasa stau cu Daris, fiul meu" - Romeo Surdu, atacant Steaua

"Steaua o să arate mult mai bine din retur, fiindcă omogenitatea e foarte importantă pentru o echipă si noi vom cîștiga mult in privinta asta" - Romeo Surdu, atacant Steaua

1 meci a pierdut Steaua in acest sezon cu Surdu pe teren: 0-1 cu Grasshopper, la Zurich, la sfirsitul caruia roș-albastrii s-au calificat in grupa Europa League

Liviu94sud10.11.2010 18:09

singurul lucru la Romica nu imi place cum alearga:)), desi toti alergam intr-un fel sau altu pentru altii...

Alex88pl11.11.2010 06:21

sa nu va luati de romica,a zis ne-a Jiji ca si-a dat viata pe teren.

Daniel-Ionut30.12.2010 09:26

Va urez un an nou fericit, sanatate multa sis a sa fiti alaturi de noi 2011

Romeo Surdu

Ronnie04.06.2011 09:25

Surdu are cioc si pene!

vlad04.06.2011 10:03
Surdu are cioc si pene!

Si nas! cu ș!

y-jam04.06.2011 10:39

Se aude ca vrea sa il ia Lucescu al mic la Rapid. Ar fi pacat sa plece. Personal imi place mult de Romeo. Sper sa ramana, pentru ca avem nevoie la echipa de cineva cu determinare si atitudine...

red&blue_boy04.06.2011 10:52

Drum bun.Sau zbor placut!

ebonyc04.06.2011 11:16

Daca a ajuns Surdu la echipa nationala, s-a dat fotbalul peste cap rau de tot.

nemilosul04.06.2011 11:17

Pana acum surdu la ciori e cel mai bun transfer al Stelei becaliene daca l-ar urma si il capitano Banel deja am scoate din lupta pentru locul6 pe rapid . Nu stiu daca observati dar "calicu"Copos a dat mai multi bani decat panarma de creditor . Planeta se scufunda vs bag 20 milioane 1-0

Lari04.06.2011 13:59

Veti vedea ca Surdu va da un randament mult mai bun folosit acolo unde trebuie. Daca la Steaua ar fi fost un mediu propice performantei, l-as fi regratat.

Daniel-Ionut04.06.2011 17:26

Surdule, sa-ti dam la :finger:

:happy:

Lari04.06.2011 17:35

Salutand calduros fantastica matale contributie la ridicarea nivelului discutiilor de pe site, te-as ruga si sa argumentezi. Multumesc!

Daniel-Ionut04.06.2011 17:43

Acest jucator, muncitor n-am ce sa zic, copia putin mai tehnica a lui Banel, pot sa spun ca nu a facut nimic la Steaua in afara de sprinturi, alergat, fuga, milogeala, impiedicat in minge, cersit, si sa ma faca pe mine alcoolist, dar asta e alta poveste :))

Dupa perioada Steaua, vreau sa ii multumesc pentru 2 faze: 1. golul cu actualul club de rromi din cupa, si faza din finala cupei cand Barboianu a marcat in propria poarta, in rest drum bun.

«1234»