Vineri 3 iulie 2009, de la ora 19:30, Steaua va intalni in al doilea meci de pregatire din Austria, echipa ceha Bohemians 1905.
Vineri 3 iulie 2009, de la ora 19:30, Steaua va intalni in al doilea meci de pregatire din Austria, echipa ceha Bohemians 1905.
Bohemians e nou-promovata in prima Liga ceha... ![]()
asta-i vreo echipa de-a lui Freddie Mercury? auzisem de una din Irlanda numita asa, nu stiam ca este si in Cehia. oricum, e alt amical degeaba.
imp e sa ne facem jocul calumea iar baietii sa inteleaga ce vrea bergodi de la ei !
asta-i vreo echipa de-a lui Freddie Mercury? auzisem de una din Irlanda numita asa, nu stiam ca este si in Cehia. oricum, e alt amical degeaba.
E un club popular in Cehia.In 1983 a castigat campionatul fostei Cehoslovacii si a jucat o semifinala de UEFA.
E un club popular in Cehia.In 1983 a castigat campionatul fostei Cehoslovacii si a jucat o semifinala de UEFA.
Asta nu ii palmares comparabil cu al nostru.In nici un caz.Si de la Steaua ar trebui sa invatam ca palmaresul nu conteaza oricum pe teren.Ce vreau sa stiu sunt ceva reultate ulterioare.Pe ce loc a terminat sezonul acesta?
Scrie si mai sus...
A promovat de pe primul loc din Liga a doua ceha...
Deci...jucam cu o campioana...probleme ?
Nu e vorba ca e sau nu o fosta campioana dar nici echipa de "Freddie Mercury" nu e. Oricum nu rezultatul e important.
Da' de ce dracului nu se televizeaza? Au intrat televiziunile de tot in criza?
Da' de ce dracului nu se televizeaza? Au intrat televiziunile de tot in criza?
Pai de ce sa se televizeze? Ca sa inceapa toti iar sa critice? Un amical este la fel ca si un antrenament. Eu poate as vrea sa vad televizate sprinturile de la antrenamente. Am mai spus ca doar la noi conteaza rezultatele din amicale. Va amintiti ce smecher era nea Piti dupa lectia data lui Hiddink in acel amical? Dar a venit EURO si s-a vazut unde erau rusii si unde eram noi. Imi amintesc ca si dupa acel 5-1 cu nemtii s-a dat in ziar o poza pe prima pagina...cu echipa de aur...s.a. prostii. Numai noi ne laudam cu amicale.
Pai de ce sa se televizeze? Ca sa inceapa toti iar sa critice? Un amical este la fel ca si un antrenament. Eu poate as vrea sa vad televizate sprinturile de la antrenamente. Am mai spus ca doar la noi conteaza rezultatele din amicale. Va amintiti ce smecher era nea Piti dupa lectia data lui Hiddink in acel amical? Dar a venit EURO si s-a vazut unde erau rusii si unde eram noi. Imi amintesc ca si dupa acel 5-1 cu nemtii s-a dat in ziar o poza pe prima pagina...cu echipa de aur...s.a. prostii. Numai noi ne laudam cu amicale.
Poate sa critice oricine , nu ma intereseaza. Eu vreau sa vad Steaua jucand chiar si in amicale.
Dar de laudele pe care le-a primit echipa de luni incoace esti multumit...? Asta avand in vedere ca cei care ni le ofera nici macr nu au vazut meciul...
Eu sincer chiar as vrea sa vad meciurile astea amicale....
1-0, min 57 gol Szekely.
2-0, min 70 gol Toja.
Cica e 3-0. Steaua pare sa functioneze bine. Sa vedem in oficiale care e adevarata Steaua.Sau 2-0 ![]()
1-0, min 57 gol Szekely.2-0, min 70 gol Toja.
ai gresit topicul ![]()
Al drq ce senil sunt de cateva zile.
Al drq ce senil sunt de cateva zile.
Acum ceva zile ascultai un meci la volum maxim : ))
bravo szekely bravo toja!!
Dick. Daca a dat gol Szekely inseamna ca cehii sunt chiar praf sau Bergodi umbla cu magie neagra si i'a vindecat psihicul labil ex'galateanului.
Cred ca sunt praf totusi, cineva mai sus zicea ca sunt nou-promovati. Desigur, nimic din meciurle oficiale nu e concludent pt desfasurarea ulterioara in campionat - sa nu mai pomenesc de evolutiile din amicale.
daca batem pe zagreb si pe csk tot asa tare inseamna ca, chiar e o schimbare ! totusi
Dick. Daca a dat gol Szekely inseamna ca cehii sunt chiar praf sau Bergodi umbla cu magie neagra si i'a vindecat psihicul labil ex'galateanului.Cred ca sunt praf totusi, cineva mai sus zicea ca sunt nou-promovati.
Vax albina. Otopeni, Gaz Metan, Gloria Buzau - toate echipele astea nu erau tot nou promovate sau aproape ? Dupa definitia multora erau "praf", "desculti", samd. Si ce ne-am chinuit cu toate echipele astea ... Secretul intr-o cursa de anduranta, cum e campionatul este tocmai castigarea a cat mai multe puncte contra "echipelor praf".
Ce potriveala dreaq ! In vara lu' 2005 Steaua a jucat in Austria 4 amicale cu Gorica (campioana Sloveniei), Zaglebie (locul 12 in Polonia), Wisla (campioana Poloniei) si Ceske Budejovice (retrogradata in Cehia). Acu' avem in program Celje (locu' 4 in Slovenia, dar astia i-au inlocuit pe Gorica, campioana, cu care trebuia sa se joace initial), Bohemians (nou promovata in Cehia), Dinamo Zagreb (campioana Croatiei) si TSKA (locu' 2 in Bulgaria). Pe undeva echipe cam de aceeasi valoare. Singura diferenta e prezentarea, acu' jucam cu turcaletii aia iar atunci am jucat la Buzau.
Baciu capitan ! ![]()
Ce potriveala dreaq ! In vara lu' 2005 Steaua a jucat in Austria 4 amicale cu Gorica (campioana Sloveniei), Zaglebie (locul 12 in Polonia), Wisla (campioana Poloniei) si Ceske Budejovice (retrogradata in Cehia). Acu' avem in program Celje (locu' 4 in Slovenia, dar astia i-au inlocuit pe Gorica, campioana, cu care trebuia sa se joace initial), Bohemians (nou promovata in Cehia), Dinamo Zagreb (campioana Croatiei) si TSKA (locu' 2 in Bulgaria). Pe undeva echipe cam de aceeasi valoare. Singura diferenta e prezentarea, acu' jucam cu turcaletii aia iar atunci am jucat la Buzau.
De acelasi nivel pe dracu'!Bohemias e nou promovata,se intelege ca echipa de pe locul 6 in Romania ii bate.Slovenia nu are campionat serios,iar un 3-0 cu echipa de pe locul 4 iar nu inseamna nimic.Iar Zagreb si TSKA sunt PESTE noi.Echipa este mai buna daca ii batem pe astia.In rest,ma asteptam la acele rezultate de la Steaua din ultimele etape.Jucam mai bine fara Lacatus,iar Bergodi nu a dovedit inca cat a adus la echipa.A vazut cineva meciurile sa poata spuune ca s-a schimbat ceva in jocul echipei?Batem pe Zagreb si TSKA si mai vorbim.