FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Finlanda - Romania

«12»
Bogdan4Steaua08.10.2005 19:52

Ujfalusi si Galasek sunt suspendati pentru meciul de miercuri cu Finlanda. Mai lipseste Koller(operat) si Nedved(care s-a retras si recent a intrat in conflict cu antrenorul). Daca mai punem la socoteala si faptul ca finlandezii joaca tot acasa iar cehii mai fac un drum in plus(aici intervine factorul oboseala), ne rezervam macar dreptul de a spera. Eu unul mizez si pe determinarea finlandezilor care au pierdut meciul din tur cu mult ghinion.

Ar fi excelent sa ajungem la baraj. Acolo se poate intampla orice.

SteauaToronto09.10.2005 00:53

Video goluri Finlanda 0-1 Romania si Cehia 0-2 Olanda aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1682 !

misha09.10.2005 03:01
mda..am castigat...si ce? ...oricum nu ne calificam....e greu de crezut ca cehia va lua doar 1 punct din 2 meciuri

si din nou...nu am vazut nici un jucator de la Steaua, dar cred ca Piturca...din prea multa "bunatate" nu  a introdus nici un jucator ....cred ca a vrut sa-i "menajeze" :roll:  :roll:

Poate nu ia nici un punct...de unde sti tu...E greu de crezut dar s-au mai vazut minuni...

Cat despre stelisti era de prevazut acest lucru...

minuni se pot intampla...dar e foarte greu de crezut ...ca cehia nu va bate finlanda...adica noi avem pretentii sa batem finlanda (si am batut-o)si cehia sa faca egal sau sa piarda...sper sa ma insel eu...si finlanda sa demonstreze ca stie fotbal :roll:

I.N.Money09.10.2005 04:49

Poate o sa avem si noi in final dupa multi ani noroc....daca nu faceam acel 1-1 :cry: in Armenia acum nu ne mai interesa ce faceau restu.

I.N.Money09.10.2005 05:54

Daca Cehia nu bate in Finlanda si Slovacia si Rusia fac egal ne calificam direct ca suntem echipa cu cele mai multe puncte de pe locu 2...Incredibil...bateam in Armenia si eram calificati....multumim tata Puiu.

misha09.10.2005 08:39
Daca Cehia nu bate in Finlanda si Slovacia si Rusia fac egal ne calificam direct ca suntem echipa cu cele mai multe puncte de pe locu 2...Incredibil...bateam in Armenia si eram calificati....multumim tata Puiu.

daca bateam in armenia nu mai pleca Iordanescu...si acum nici nu mai aveam sperante :roll: ...asa ca :roll:

Virgil11.10.2005 14:52

Nu cred ca Cehia va pierde.Dar daca va face meci nul?

I.N.Money11.10.2005 14:55

Mergem la baraj :lol: :lol: 8)

FanSteaua4Life11.10.2005 16:53
Mergem la baraj  :lol:  :lol:  8)

S-ar putea sa cadem cu Spania la baraj...

I.N.Money12.10.2005 15:45

Nu mai cadem cu nimeni...ne uitam iarasi la TV :cry:

misha12.10.2005 15:52
Nu mai cadem cu nimeni...ne uitam iarasi la TV  :cry:

nu te-ai obisnuit inca...eu m-am obisnuit demult :?....asta este...este vina noastra (adik a jucatorilor si a antrenorilor..ca doar nu a mea :lol: )...

ps: "Nu se ingrasă porcul la ignat" = Nu se poate face un lucru serios in ultimul moment :? :(

I.N.Money12.10.2005 15:56

Problema e ca nu prea cred ca Dorinel o sa mai continue prea mult la nationala....sa vedem atunci.

zarboss13.10.2005 20:03

s-a terminat de kkt campania asta de calificare.... oricum ne-am facut-o cu mana noastra...

FanSteaua4Life14.10.2005 05:20

Sa dus pe mana lui Nasu' si a lui Iordanescu...asta e...oricum romanii se resemneaza repede...

zarboss14.10.2005 10:08

doar nu o sa plangem

«12»