Ce parere aveti despre acest meci?Astept Opinii...
Ce parere aveti despre acest meci?Astept Opinii...
Sper sa castigam meciul asta si sa asteptam o victoria a Olandei la Cehia! Succes Romania si Olanda! ![]()
sper sa castigam acest meci...desi cred ca pitzigoi nu va folosi nici un stelist :cry: :cry: doar pt a-si satisface orgoliul :cry:
ps: cred ca va castiga cehia in meciul cu olanda :?
Nici nu prea agit la meciuriule Romaniei,sa fim seriosi am facut un singur meci bun in toata campania si acum speram la calificare.NU meritam sa NE CALIFICAM.
PS:in ultimi 5 ani Romania a facut 2 jocuri bune in danemarca si cu cehia,prea putin
am ramas dator cu pronosticul asa ca zic 2-1 pt noi.
Sunt curios dak vom juca la fel cum am jucat cu cehia desi am o presimtire ca va fi acelasi joc cu care ne-am obisnuit,haotic,goluri din faze intamplatoare etc.etc.
sper sa castigam dar nu cred ca vom rezolva ceva in privinta calificarii
eu zic 2-0 Romania si spun ca Dica o sa joace titular si o sa inscrie primul gol despre calificare nici o sansa bate Chehia pe Olanda si pa pa
eu zic 2-0 Romania si spun ca Dica o sa joace titular si o sa inscrie primul gol despre calificare nici o sansa bate Chehia pe Olanda si pa pa
Dica nu a fost selectionat...asa ca nu are cum sa joace, Oprita nu e in forma, Bostina si Goian nu cred ca vor intra asa ca inca un meci fara stelisti
am vazut ca nu l-a selectionat pitzigoiu ,sorry pt postul meu de mai devreme ,mea culpa
Piti ne face pe undeva un bine.Jucatorii vor ramane la club si se vor pregati pentru campania grea care urmeaza.
Parerea mea sincera,facand abstractie de patriotism,e ca vom pierde.
Piti ne face pe undeva un bine.Jucatorii vor ramane la club si se vor pregati pentru campania grea care urmeaza.Parerea mea sincera,facand abstractie de patriotism,e ca vom pierde.
si eu cred ca ebine sa stea jucatorii acasa si sa se odihneasca si sa se pregateasca ... ca oricum e mai bine sa avem jucatorii disponibili pentru UEFA si campionat decat sa se rupa pentru o calificare demult pierduta...
Cehia o sa bata olanda si se termina distractia.
P.S. AM fost la fel de pesimist si la meciul cu Cehia si a iesit bine. Sa speram ca tine faza. :idea:
eu sper..intr-un joc strans...si mai ales un joc bun al finlandezilor..ca sa mai avem si noi ceva sperante..pentru cehia - finlanda ...sper ca cehii sa ia bataie de la olandezi :twisted:
pronostic?!..2-1..oricum victorie la 1 sg gol diferenta ![]()
De batut ii batem pe finlandezi, dar de calificat nu cred ca mai sunt sanse.
Daca Olanda bate la Cehia si Romania bate la Finlanda atunci Mircea Sandu ar trebuie sa treaca si el la treaba si sa se tine de federatie finlandeza sa faca ceva pentru a scoate un egal cu Cehii!
De batut ii batem pe finlandezi, dar de calificat nu cred ca mai sunt sanse.
Ai intuit bine: Finlanda - Romania 0 - 1 (0 - 1),Mutu din penalty in min.41.Pitzi esti mare !Ai castigat doua meciuri consecutiv cu acelasi scor. ![]()
Ehh si dak bate Olanda ? ![]()
Si in continuare daca ia bataie Cehia de la Finlanda...
Daca.
Finlanda-Romania doar 0-1 pt ca am vazut si am numarat, nu mai putin de 12 ocazii de a marca putea fi lejer un 4-0 dar in min 82 si 90 finlandezii au avut 2 mari ocazii chiar o transversala , arbitrajul sub orice critica ,2 lov d la 11m refuzate unul la Mutu , altul la Mazilu , 2 ofsaid-uri care nu au fost , tocmai cand ai nostri scapau sg cu portarul si ,ce mai un arbitraj pro finlanda , dar pana la urma am castigat si asta e cel mai imp , acum sa speram ca olanda va bate cehia , iar miercuri un egal
mda..am castigat...si ce? ...oricum nu ne calificam....e greu de crezut ca cehia va lua doar 1 punct din 2 meciuri
si din nou...nu am vazut nici un jucator de la Steaua, dar cred ca Piturca...din prea multa "bunatate" nu a introdus nici un jucator ....cred ca a vrut sa-i "menajeze" :roll: :roll:
Bine ca am batut....poate ne calificam...la Euro 2008...ca acum ne amagim degeaba.
Am avut si sansa sa jucam cu o echipa lipsita de multi titulari.
Asa cum a avut si Armenia la acel 1 - 1 de la Erevan,cand noi am avut 15 jucatori indisponibili.
Acum cele doua puncte pierdute acolo,si macar un meci pierdut al Cehiei in ultimele doua intalniri,ne-ar fi asigurat locul 2.
mda..am castigat...si ce? ...oricum nu ne calificam....e greu de crezut ca cehia va lua doar 1 punct din 2 meciurisi din nou...nu am vazut nici un jucator de la Steaua, dar cred ca Piturca...din prea multa "bunatate" nu a introdus nici un jucator ....cred ca a vrut sa-i "menajeze" :roll: :roll:
Poate nu ia nici un punct...de unde sti tu...E greu de crezut dar s-au mai vazut minuni...
Cat despre stelisti era de prevazut acest lucru...
Cehia 0-2 Olanda pana acum totul e perfect!
Cehia 0-2 Olanda pana acum totul e perfect!
Mai ramane meciul de miercuri...