Asa spui de parca ar fi nimerit rau. Crezi ca nu se bucura unde a ajuns? Il manca divizia B.
Eu cred ca s-a mai dezghetat in ultimele meciuri si pentru binele lui Dinamo sper sa arate ca merita banii pe care ii ia.
Asa spui de parca ar fi nimerit rau. Crezi ca nu se bucura unde a ajuns? Il manca divizia B.
Eu cred ca s-a mai dezghetat in ultimele meciuri si pentru binele lui Dinamo sper sa arate ca merita banii pe care ii ia.
Asa spui de parca ar fi nimerit rau. Crezi ca nu se bucura unde a ajuns? Il manca divizia B.Eu cred ca s-a mai dezghetat in ultimele meciuri si pentru binele lui Dinamo sper sa arate ca merita banii pe care ii ia.
Vrei sa sti de ce a ajuns Plesan la Dinamo???Nu pentru ca e mare dinamovist, nici pentru performanta nu cred, nici din cauza lui Jiji dupa cum a declarat, nici pentru bani, cu siguranta ca il platea mai bine Jiji decat voi, ci dina cauza ca Dinamo, prin al vostru giovanni, este o rampa de a pleca undeva la o echipa din alt campionat...
Asa spui de parca ar fi nimerit rau. Crezi ca nu se bucura unde a ajuns? Il manca divizia B.Eu cred ca s-a mai dezghetat in ultimele meciuri si pentru binele lui Dinamo sper sa arate ca merita banii pe care ii ia.
Vrei sa sti de ce a ajuns Plesan la Dinamo???Nu pentru ca e mare dinamovist, nici pentru performanta nu cred, nici din cauza lui Jiji dupa cum a declarat, nici pentru bani, cu siguranta ca il platea mai bine Jiji decat voi, ci dina cauza ca Dinamo, prin al vostru giovanni, este o rampa de a pleca undeva la o echipa din alt campionat...
Plesan asta e un mare materialist... ![]()
nu stiu ce face Dinita asta .. dar cred ca s-a cam terminat pentru el .. aventura la Steaua
O sa-mi ziceti ca sunt nebun dar mie mi-a placut cum sa- miscat in cele 7,8 min cat a jucat. poate isi revine. Dupa parearea mea daca este ferit de accidentari, si au fost destule, poate fi o solutie de rezerva pentru Steaua. Repet, nu cred ca poate sa fie titular, dar poate aduce un plus de viteza si de creatie atunci cand intra pe teren.
sa fie o rezerva ...de gol .. poate....
Ii va fi foarte greu sa se impuna in echipa de baza. Din nou revine problema lipsei unei echipe-satelit in divizia B. Si eu sunt de parere ca a jucat bine in putinul timp care i-a fost acordat in aceasta seara.
Nu cred ca are valoare de Steaua. Il prefer pe Cristea in locul lui Dinita.
Cristea??? Ala care nu a mai inscris din sezonul trecut??? Nici Dinita nu arata prea mult, dar momentan si-a mai revenit, nu degeaba l-a rechemat Protasov de la echipa a doua.
Cristea are doar 21 ani si are tot timpul sa demonstreze ... Dinita in schimb la 30 ani nu prea mai are ce sa arate in plus.
Varsta nu e o scuza ca nu se mai descurca eficient in atac. Cu cat imbatraneste se va incadra la capitolul "a imbatranit, nu i se mai poate cere multe". Deci ar cam fi timpul sa arate ceva.
Eu cred ca dak il tinea mai mult timp titular ar fi avut sanse sa ramana la Steaua dar in felu asta sa nu joace decat 3-4 min din timpu ramas nu prea ai ce sa arati oricat de bun ai fi ,e poate exagerez dar totusi trebuia sa-l foloseasca mai mult desi il prefer pe Cristea in locul lui dar asta e.Sunt curios sa vad dak se descurca la Poli mai bine decat la Steaua.
Valoare ZERO!
dupa mine pare a fi un om cu care nu prea se ocupa antrenorul...nu stiu de ce imi da senzatia asta...dar el pare ca are vointa...deocamdata nu reprezinta nimic pentru Steaua...parerea mea...
ESTE UN ZERO ABSOLUT.
Parerea mea e ca Dinita este un jucator foarte talentat.Punctul lui nevralgic il constituie faptul ca e foarte sensibil,ca se accidenteaza foarte usor.De cand a venit la Steaua(circa doua sezoane si jumatate) a jucat in 46 de meciuri si a marcat 7 goluri.Implineste 31 de ani pe 29 martie 2006.Consider ca sansele sale de a mai juca la Steaua,sunt reduse.De fapt clubul si-a aratat disponibilitatea de a renunta la el.mie mi se pare a fi un fel de Dumitru... :?
Imi place forte mult de Dinita dar cu tot respectul cred ca sta cam degeaba la Steaua...parerea mea este sa aleaga o echipa mai mica la care sa joace cat mai are timp...
Dinita a fost la in stagiul de pregatire din Cipru? :? :? :?
cred ca nu a fost....
cred ca nu a fost....
daca nu ma insel, am auzit ceva de genul 'a fost accidenta si s-a pregatit separat de restul echipei'.
Nu ca ar fi vreo noutate...
Date oficiale:
Data nasterii : 29.03.1975
Locul nasterii : Bucuresti
Nr tricou : 27
Email : L***@***
Debut in divizia A : 31.07.1996 Jiul - Sportul 4-1
Jocuri in divizia A : 159
Jocuri la Steaua : 46
Jocuri in sezonul curent : 7
Cartonase galbene in sezonul curent : 0
Cartonase rosii in sezonul curent : 0