FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laurentiu Dinita

«12»
ADRIAN PACURAR03.10.2005 15:59

Data nasterii : 29.03.1975

Locul nasterii : Bucuresti

Nr tricou : 27

Email : L***@***

Debut in divizia A : 31.07.1996 Jiul - Sportul 4-1

ADRIAN PACURAR03.10.2005 16:18

Mult prea fragil si-a pierdut apetitul ofensiv pe care l-a aratat la Sportul.

I.N.Money03.10.2005 16:19

Ca si toti jucatorii veniti pe filiera Sportu...urmeaza Mazilu???

UltraSS03.10.2005 18:53

30 de ani ineficient o singura solutie AFARA!

Bodanel04.10.2005 06:55

A avut momente bune cand juca cu neaga acum pare terminat.

ulivius04.10.2005 07:00

Nu iese in evidenta cu nimic, cred ca ne-am descurca si fara el.

iancu dragosh04.10.2005 09:09

Cred ca Dinita este intruchiparea ghinionului. de cand a venit la Steua nu cred sa fi fost apt de joc trei luni la rand. Marea pacat, pentru ca incepuse bine aici si are reale calitati. Alaturi de Oprita este singurul atacant din lotul nostru care stie sa dribleze. Cred totusi ca poate fi util in continuare pentru Steua in postura de rezerva.

zarboss04.10.2005 09:13

nu mai e cum a fost...nu mai are pofta de joc,nu mai iese in evidenta cu nimic ... si in plus cred ca varsta isi cam pune amprenta pe evolutiile lui

I.N.Money04.10.2005 09:14

Dinita stie sa dribleze....este si unul din preferatii lu Becali...asa ca s-ar putea sa-l vedem inca vreo 2-3 ani pe Ghencea.

zarboss04.10.2005 09:17
Dinita stie sa dribleze....este si unul din preferatii lu Becali...asa ca s-ar putea sa-l vedem inca vreo 2-3 ani pe Ghencea.

da dar daca nu face nimic .. eu as prefera sa-l vad prin tribune decat pe gazon

sorin_77704.10.2005 14:21

Dinita momentan nu joaca... si bine face ca trebuie sa lase un loc liber si devreme pentru un atacant tanar... exp.: Litu...

Bogdan4Steaua04.10.2005 21:58

Nu stiu ce se intampla dar am constatat ca majoritatea jucatorilor care vin de la Sportul se plafoneaza. Este si cazul lui Dinita. Un alt exemplu este Gigel Bucur. Dupa mine Poli Timisoara s-a pacalit cu acest jucator. El este unul din motivele pentru care Poli nu merge. Probabil ca acesti jucatori nu pot evolua intr-un colectiv valoros. Acolo(la Sportul) acesti jucatori erau peste media echipei si se integrau perfect-luau faze pe cont propriu si dadeau gol dupa gol. Cum sunt trimisi la echipe mai puternice cum clacheaza. Poate ma insel insa aceste doua exemple confirma acest aspect.

I.N.Money05.10.2005 05:30
Nu stiu ce se intampla dar am constatat ca majoritatea jucatorilor care vin de la Sportul se plafoneaza. Este si cazul lui Dinita. Un alt exemplu este Gigel Bucur. Dupa mine Poli Timisoara s-a pacalit cu acest jucator. El este unul din motivele pentru care Poli nu merge. Probabil ca acesti jucatori nu pot evolua intr-un colectiv valoros. Acolo(la Sportul) acesti jucatori erau peste media echipei si se integrau perfect-luau faze pe cont propriu si dadeau gol dupa gol. Cum sunt trimisi la echipe mai puternice cum clacheaza. Poate ma insel insa aceste doua exemple confirma acest aspect.

La Sportu toata echipa juca pentru ei..uite acum exemplu lui Mazilu....asteapta pase..nu recupereaza nimic..doar asteapta.

Virgil05.10.2005 07:34

Dinita e branza buna in burduf de caine.Daca nu s-ar accidenta atat de usor,ar fi de mare utilitate Stelei.Talent are.

FanSteaua4Life05.10.2005 20:02

La Sportu toata echipa juca pentru ei..uite acum exemplu lui Mazilu....asteapta pase..nu recupereaza nimic..doar asteapta.

Mie unu Mazilu imi place mai mult ca Bucur...L-am vazut cand a jucat si fundas central...sa descurcat foarte bine...despre Dinita...nu face fata la ritmul si presiunea echipei...

reddog07.10.2005 09:56

Dinita poate iese golgeter in divizia C, la cate a aratat pana acum, cam acolo trebuie sa se caleasca.

sorin_77707.10.2005 10:04
Dinita poate iese golgeter in divizia C, la cate a aratat pana acum, cam acolo trebuie sa se caleasca.

e destul de greu si in C pentru el... mai bine sa se lase... Eu il prefer accidentat... atunci e cel mai de folos... nu vreau sa fiu rau dar cam asa sta treaba... :cry: :cry: :cry: E un adevar care doare... dar mai bine sa doara ca alfel face infectie si te trezesti cu cangrena in echipa... :cry: :cry: :cry:

reddog07.10.2005 10:07

Pai e venit de la Sportul si intr-un fel se explica...cei de la studenti nu se pot descurca decat in gasca lor nebuna. Nu prea dau randament in afara perimetrului din Regie.

Bogdan4Steaua07.10.2005 10:47

Dinita este din pacate o dezamagire(totusi, nu stim cum s-ar fi descurcat daca nu dadeau peste el o serie de accidentari). Anul acesta, cred ca deocamdata Gigel Bucur este cea mai mare dezamagire din punct de vedere al transferurilor din campionatul intern.

Motanu D21.10.2005 15:09

Cred ca acest topic nu ar fi trebuit sa existe. La cum joaca, Dinita nu merita o asemenea favoare.

Pentru binele lui sper ca din iarna sa plece la Sportul sau la orice alta echipa. Efectiv salariul sau reprezinta bani irositi de Gigi .

FanSteaua4Life21.10.2005 16:13
cred ca deocamdata Gigel Bucur este cea mai mare dezamagire din punct de vedere al transferurilor din campionatul intern.

Eu credeam ca Plesan... :roll:

zarboss22.10.2005 11:12

eu cred ca amandoi

reddog22.10.2005 21:59

La cata tevatura s-a facut pe marginea transferurilor lor, mai mare dezamagire e Bucur. Plesan a venit la pachet in Stefan cel Mare. Si era de la inceput in viziunea multora un esec...Totusi parca si-a mai revenit in ultimul timp, in timp ce Gigel parca e pe alta planeta, nu la Timisoara. Cred ca nu ii prinde bine aerul din Banat.

Motanu D22.10.2005 22:05

Daca il comparam pe Plesan cu Dinita, eu cred ca ar merita Balonul de Aur. Altfel eu cred ca e mai degraba o piatra de moara legata de gatul lui Dinamo. S-a remarcat doar printr-o interventie stupida in meciul cu Everton. In rest... am vazut destui pe la B care joaca precum Plesan.

Gigel Bucur e la fel ca Dinita. Nu e pregatit psihic sa joace pentru un obiectiv. Ar trebui sa se intoarca la Sportul amandoi. La fel si Chihaia, ca tot lustruieste banca la Dinamo.

FanSteaua4Life22.10.2005 22:09

Pai si cu plesan se facusera valuri cand a oferit Jiji 1 000 000 de euro pe el...parca pleca la galata, prin italia, prin spania, prin franta...si a ajuns...unde a ajuns???.................la Dinamo...

«12»