L-a vazut cineva jucand la Jiul? S-a mai auzit de el ceva? Pacat de el daca se pierde...
L-a vazut cineva jucand la Jiul? S-a mai auzit de el ceva? Pacat de el daca se pierde...
Litu este imprumutat sau jucator 100% al Jiului?
Este imprumutat.
Stiu ca a jucat contra noastra in Ghencea... si cam atat! ![]()
"Marti,23 Ianuarie 2007
Alin Litu: "Astept un telefon de la MM Stoica si e posibil sa ma întorc la Steaua"
Cu toate ca este împrumutat la Jiul pâna la vara, atacantul Alin Litu, a declarat ca nu este exclus sa revina la Steaua chiar în aceasta iarna.
"Sunt mari sanse sa plec de al Jiul. Astept un telefon de la MM Stoica care ma poate readuce din nou la Steaua", a declarat atacantul. Litu si-a reluat pregatirile cu Jiul astazi dupa o absenta de trei saptamâni, timp în care a fost la un program de recuperare la Baile Felix. Fotbalistul spune ca din neatentia unor medici din Bucuresti i s-a pus un diagnostic gresit.
"Am suferit o ruptura musculara, medicii nu au stiut exact ce am, m-au fortat sa joc si totul s-a agravat. Am facut mari complicatii, dar acum ma simt bine", a spus jucatorul care nu exclude varianta unui contract în strainatate.
"In tara nu voi mai juca decât al Steaua, iar daca acolo nu se poate mai mult ca sigur voi pleca afara", a conchis fotbalistul de 21 de ani.
www.prosport.ro
.
Mai stie cineva ceva de el? E in forma? Nu e in forma?
Sa ne asteptam sa-l vedem la echipa din vara sau poate la alta echipa?
@aburici:
Momentan a fost trimis la Jiul II...
Imprumutat pentru sezonul 2007-2008 la Gloria Buzau!
Ce se mai aude de tinerii Stelei?
In afara de Ochirosii, Ninu si Bicfalvi eu nu mai stiu nimic...
Litu a inscris ieri impotriva Ceahlaului. Chiar mi-as dori sa se intoarca si el si Simion in iarna si chiar sa joace. Sunt sigur ca ambii ar juca mai bine decat Iacob sau Surdu...
Cine stie, poate vom avea o surpriza dupa aceasta iarna...