3-0 dubla Surdu :laugh:
3-0 dubla Surdu :laugh:
Scor final: 3-0. Golurile au fost marcate de Surdu(2) si A.Ionescu.
2 jucatori neconsiderati demni de primul 11 in acest sezon.Ce inseamna un antrenor cu cap.
inteleg ca nu a fost transmis in direct dar ce plm nici macar nu a inregistrat niciun rahat de jurnalist macar fazele importante si golurile? stiti cumva unde se poate vedea un rezumat?
inteleg ca nu a fost transmis in direct dar ce plm nici macar nu a inregistrat niciun rahat de jurnalist macar fazele importante si golurile?
Erau ocupati sa alerge dupa GG si Borcea. Meciurile de pe teren pot sa mai astepte, important e sa nu scape vreo ocazie de porcaiala.
e un video pe sport.ro cu doua din cele 3 goluri. a. ionescu a dat-o frumos . poate va fi revelatia in echipa noastra sezonul urmator
Bine ar fi sa continue tot asa si Surdu si A.Ionescu.Dar sa mai asteptam,e doar un meci ,si amical.
Bine ar fi sa continue tot asa si Surdu si A.Ionescu.Dar sa mai asteptam,e doar un meci ,si amical.
...si cu niste desculti.
Haideti sa avem rabdare.
inteleg ca nu a fost transmis in direct dar ce plm nici macar nu a inregistrat niciun rahat de jurnalist macar fazele importante si golurile? stiti cumva unde se poate vedea un rezumat?
Mai mult ca sigur, diseara la jurnale se va difuza si rezumatu'. Doar fetili alea destepi care prezintî rubrica sport ce sa papi si eli daca se pun pe net rezumatili inainti di jurnali?
Pe mine m a sruprins placut NUMARUL MARE DE OCAZII DE GOL avute intr un interval scurt de timp. Oricum trebuie sa astpetam cat mai multe confirmari!
Parca imi este teama sa ma gandesc ca Bergordi o sa joace jucatorii pe posturile unde dau randament maxim asa cum a facut o in meciul acesta cand ma gandesc cum au putu fi stricati Sekely, Surdu, Dayro (cat de indolent o fi, baiatul e ATACANT de meserie; cu siguranta va face treaba cu un antrenor adevarat si intr o echipa care si propune sa joace fotbal), Toja chiar si Bogdan Stancu.
a. ionescu a dat un gol superb dupa cateva driblinguri...si surdu a dat-o frumos paia cu exteriorul scurt peste portar...si scarita de la penalty anunta un nou Dica chiar daca e doar un penalty ! sper ca jocul Stelei sa ajung ca in 86:D
Am inteles ca domnul Bergodi ar fi fost dezamagit de prestatia jucatorilor care au evoluat in prima repriza, adica: Tatarusanu-Golanski-Goian-Ghionea-P.Marin-Szekely-Bicfalvi-Toja-Ochirosii-Stancu-Kapetanos. Din cate vad, cu una sau doua exceptii, sunt jucatorii de baza ai Stelei. Daca-l scoatem pe Tatarusanu, si-l introducem pe Zapata, cam aceasta formatie ar trebui sa atace dubla cu Ujpest. Pe Tiago nu-l iau in calcul, deoarece nu stiu daca a semnat contractul. Sa speram ca-si vor reveni in urmatoarele amicale care au mai ramas pana la sfarsitul stagiului de pregatire.
Ionescu e un fotbalist foarte tehnic,ceea ce Stelei i-a cam lipsit in ultimii ani,si cred ca va exploda in acest an.