Grupa A
Grupa B
La aceata competitie participa Castigatoarea Cupei Mondiale si castigatoarele continentale plus echipa tarii gazda.
S-au jucat deja Irak vs. Africa de Sud 0 - 0 si Spania vs. Noua Zeelanda 5 - 0
Grupa A
Grupa B
La aceata competitie participa Castigatoarea Cupei Mondiale si castigatoarele continentale plus echipa tarii gazda.
Grupa A
Grupa B
brazilia castiga ..intr-o finala cu italia
..zic eu .
Merg primele 2 ,nu ?
Da, primele 2 din fiecare grupa merg mai departe.
Eu zic ca Spania-Brazilia o sa fie finala.
p.s. E o placere sa ii vezi pe Spanioli cum joaca. Abia astept meciul Braziliei. Il puteti vedea azi de la ora 5 pe tvr1.
Abia astept meciul Braziliei.
Cu cine joaca azi?
Astazi Brazilia - Egipt - 17.00 tvr1
Italia - SUA - 21.30 tvr1
Mersi
Si eu sper intr-o finala Brazilia - Spania , iar europenii sa si castge .
Astazi Brazilia - Egipt - 17.00 tvr1
E de urmarit meciul... Am vazut Egiptul anul trecut la Cupa Africii si chiar a jucat un fotbal total. Dar de cele mai multe ori asta nu e de ajuns intr-un duel cu Brazilia...
Comentatorii de la primul meci au fost peste valoarea meciului propriu-zis dar si peste comentatorii de la al 2-lea meci, care, sa zicem, daca il ascultai la radio habar n-aveai cand e o faza spectaculoasa. Pur si simplu adormeai cu aia. Si e 1-0. E 2-0. 3-0 a venit din nimic. Comentariul patetic si fara sens. Ziceai ca-s comentatori de polo bagati cu forta la fotbal! ![]()
Spania castiga la pas Cupa Confederatiilor ![]()
Spania castiga la pas Cupa Confederatiilor
Mai e si Brazilia pe-acolo.
Daca nu-si schimba atitudinea sud-americanii nu au nici o sansa... Nu am vazut decat repriza a doua a meciului cu Egiptul, dar la 3-3 o echipa ca Brazilia nu are voie sa joace cum a facut-o in seara asta. Cat despre Egipt nu numai ca mi-a dat dreptate jocul prestat, chiar mi-a depasit asteptarile.
La cate fitze au brazilienii, nici nu se pot gandi la finala...Probabil termina grupa pe 2 si joaca cu spania care va castiga grupa A fara probleme...
O competitie interesanta care merita vizionata.
Nu stiu cat de mare este interesul acolo , caci am vazut azi la Brazilia - Egipt , un stadion cu multe locuri goale.
Deci clar castiga Spania Cupa Confederatiilor ![]()
Niciodata nu am inteles rostul acestei Cupe. Nici nu stiu cum se desemneaza participantele. O prostie!
În principiu participã câștigãtoarele campionatelor continentale, plus câștigãtoarea Cupei Mondiale, plus țara gazdã. E dupã modelul Cupei Mondiale a Cluburilor. Rostul este de a se mai scoate niște bani și de a pregãti ediția viitoare a Cupei Mondiale.
Deci clar castiga Spania Cupa Confederatiilor![]()
o rly? ![]()
Pacat... ![]()
Deci acum o sa castige Brazilia a 2a oara consecutiv Cupa Confederatiilor...
Era frumos o finala Spania - Brazilia ![]()
Da' ce ar fi sa castige azi Africa de Sud, si sa avem o finala Africa - USA ![]()
Spaniolii au pierdut pe mana lor, cel putin greselile in lant de la golul 2 le vezi numai prin Liga a 2-a de la noi.
Na ca n-au batut recordul de 35 de meciuri fara infrangere; odata si odata trebuia sa vina si aia...
Cea mai mare prostie a spaniolilor a fost demiterea lui Aragones...Batranul ala a facut o super echipa pe care o cam duce in jos Del Bosque, dar asta e...
Eu sunt mai dezamagit de numarul mic de spectatori decat de Spania!
Cea mai mare prostie a spaniolilor a fost demiterea lui Aragones...Batranul ala a facut o super echipa pe care o cam duce in jos Del Bosque, dar asta e...
Nu l-a demis nimeni pe Aragones. A plecat singur, din cate stiu eu semnase cu Fenerbahce inainte sa plece la Euro...
Nu l-a demis nimeni pe Aragones. A plecat singur, din cate stiu eu semnase cu Fenerbahce inainte sa plece la Euro...
Asa este, se stia ca va pleca inca dinainte de Euro 2008.
Doar nu erau prosti spaniolii sa-l demita pe cel care le-a adus un trofeu atat de important...
Doar nu erau prosti spaniolii sa-l demita pe cel care le-a adus un trofeu atat de important...
Ei nu. Spaniolii sunt campioni la lucrul asta. Del Bosque si Capello au fost demisi de la Real Madrid dupa ce au castigat campionatul. Primul parca castigasera si Liga Campionilor.