Nu facem mare lucru nici cu echipa asta.Ratam enorm,iar asta devine al naibii de plictisitor dupa un sezon al Stelei,in care se rata de te lua....
Nu facem mare lucru nici cu echipa asta.Ratam enorm,iar asta devine al naibii de plictisitor dupa un sezon al Stelei,in care se rata de te lua....
Salutare,
Sa inteleg ca asistam la o campanie pro Lucescu, ca i vad pe toti in extaz dupa acest meci??? Jocul infect ar avea o scuza a timpului avut la dispozite si primul 11 alcatuit din jucatri de la 11 echipe. Precizez ca nu am vazut meciul.
Nu e vorba de o campanie pro-Lucescu,dar nu poti sa spui ca nu s-a vazut o diferenta de atitudine fata de perioada lui Piturca. In sfarsit s-a terminat cu Tamas,Paulica Codrea,Contra,Nicolita (fara suparare),Fl. Petre s.a. Omul a adus ceva nou,asta e clar si a adus o victorie dupa ce pana acum ne-am facut de ras in grupa.
Nationala a aratat binisor aseara ![]()
Nu mi-au placut insa Mara si Danciulescu, in rest... e o schimbare vizibila fata de era Piturca.
Mie, cu exceptia primelor 25-30 de minute nu mi-a placut jocul...E drept ca jucatorii s-au daruit mai mult pe teren dar avem nevoie de mult mai mult pentru a redeveni ce-am fost odata la capitolul nationala. Sa nu mai spunem ca in ultimele 10-15 minute trageam de timp in ultimu hal...In plus ne entuziasmam toti de o victorie impotriva Lituaniei de parca am fi batut Brazilia...oare chiar asa rau am ajuns sa vorbim toata ziua la televizor despre o victorie chinuita impotriva Lituaniei?
Tocmai pentru ca Nea Piti ne-a facut nationala praf...am pierdut acasa cu 3-0 cu Lituania. Ca sa ne revenim trebuie sa o luam pas cu pas. Si pentru inceput e bine.
Interesant cum toata lumea crede ca juniorul e asa de mare antrenor,cand Brasovul e pe locul pe care e.
sa fim seriosi, lucrescu jr a facut din rahat bici pe unde a fost, a mai antrenat la Brasov si s-a batut pentru campionat, terminase pe locul 3, a plecat la rapid si a creeat un nou val,a ajuns pana in sferturi cu noi, a preluat pe Brasov din nou din divizia B anul tecut, i-a adus in A dupa un sezon, si acuma s-a batut pentru europa league, nu mai spune pe ce loc este brasovul , arunca un oki pe clasament si ai sa vezi k au terminat cu un punct in spatele nostru, informeaza-te inainte de a vorbi
@David
Sa nu uiti ca a fost un clasament foarte strans si cu o victorie in plus ar fi fost pe 5. Inca ceva...Brasovul a fost nou promovata. Ideea e ca ati cam ramas fara argumente...voi marii contestatari ai acestei familii.