FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lituania - Romania 0-1 (0-1)

«12»
D4v1dstelist07.06.2009 11:32

Nu facem mare lucru nici cu echipa asta.Ratam enorm,iar asta devine al naibii de plictisitor dupa un sezon al Stelei,in care se rata de te lua....

redondo07.06.2009 14:46
Salutare :),

Sa inteleg ca asistam la o campanie pro Lucescu, ca i vad pe toti in extaz dupa acest meci??? Jocul infect ar avea o scuza a timpului avut la dispozite si primul 11 alcatuit din jucatri de la 11 echipe. Precizez ca nu am vazut meciul.

Nu e vorba de o campanie pro-Lucescu,dar nu poti sa spui ca nu s-a vazut o diferenta de atitudine fata de perioada lui Piturca. In sfarsit s-a terminat cu Tamas,Paulica Codrea,Contra,Nicolita (fara suparare),Fl. Petre s.a. Omul a adus ceva nou,asta e clar si a adus o victorie dupa ce pana acum ne-am facut de ras in grupa.

Daniel-Ionut07.06.2009 15:29

Nationala a aratat binisor aseara :thumbsup:

Nu mi-au placut insa Mara si Danciulescu, in rest... e o schimbare vizibila fata de era Piturca.

mircea_1007.06.2009 16:16

Mie, cu exceptia primelor 25-30 de minute nu mi-a placut jocul...E drept ca jucatorii s-au daruit mai mult pe teren dar avem nevoie de mult mai mult pentru a redeveni ce-am fost odata la capitolul nationala. Sa nu mai spunem ca in ultimele 10-15 minute trageam de timp in ultimu hal...In plus ne entuziasmam toti de o victorie impotriva Lituaniei de parca am fi batut Brazilia...oare chiar asa rau am ajuns sa vorbim toata ziua la televizor despre o victorie chinuita impotriva Lituaniei?

redondo07.06.2009 16:30

Tocmai pentru ca Nea Piti ne-a facut nationala praf...am pierdut acasa cu 3-0 cu Lituania. Ca sa ne revenim trebuie sa o luam pas cu pas. Si pentru inceput e bine.

ady_ultras12.06.2009 08:29
Interesant cum toata lumea crede ca juniorul e asa de mare antrenor,cand Brasovul e pe locul pe care e.

sa fim seriosi, lucrescu jr a facut din rahat bici pe unde a fost, a mai antrenat la Brasov si s-a batut pentru campionat, terminase pe locul 3, a plecat la rapid si a creeat un nou val,a ajuns pana in sferturi cu noi, a preluat pe Brasov din nou din divizia B anul tecut, i-a adus in A dupa un sezon, si acuma s-a batut pentru europa league, nu mai spune pe ce loc este brasovul , arunca un oki pe clasament si ai sa vezi k au terminat cu un punct in spatele nostru, informeaza-te inainte de a vorbi

redondo12.06.2009 09:15

@David

Sa nu uiti ca a fost un clasament foarte strans si cu o victorie in plus ar fi fost pe 5. Inca ceva...Brasovul a fost nou promovata. Ideea e ca ati cam ramas fara argumente...voi marii contestatari ai acestei familii.

«12»