Cred ca pentru primul meci Lucescu jr. nu poate face mare lucru la nationala. Jucatori noi , nu se cunosc intre ei. Iar ca pronostic , 1-1.
Cred ca pentru primul meci Lucescu jr. nu poate face mare lucru la nationala. Jucatori noi , nu se cunosc intre ei. Iar ca pronostic , 1-1.
se va vedea o schimbare in jocul Romaniei, s-ar putea sa ne miscam un pic mai greu iar in repriza a-2-a sa excelam, pronostic 2 clar ..
Nu castigam.
E o echipa care se apara bine...e greu sa castigam.
batem 3-1
batem 3-1
optimistule ![]()
LIVE AICI : http://www.ustream.TV/channel/lithuania---...uania---Romania
PENTRU CEI CARE NU SUNT IN TARA !
batem 1-0. rezultatul nu e important, oricum nu mai avem sanse. important e ca Razvan sa gaseasca solutii pentru urmatoarea campanie si sa gandeasca bine reconstructia echipei, fara mortaciuni gen Banel, cocis etc.
Interesant cum toata lumea crede ca juniorul e asa de mare antrenor,cand Brasovul e pe locul pe care e.
Mama , da prost e Marica asta
da, da a bagat-o-n ate pana la urma ![]()
Greu si cu emotii , dar victorie. Felicitari Lucescu jr.!
Ce meci plictisitor!Parca ar fi fost ala cu Feroe
Chiar si sub comanda noului selectioner, Romania a prestat un joc modest. Insa, ramane in carti pentru ocuparea locului trei in grupa si mentinerea noastra in urna a 2 a valorica importanta pentru viitoarele preliminarii ale Campionatului European 2012 din Polonia si Ucraina.
Ce meci plictisitor!Parca ar fi fost ala cu Feroe
Chiar si sub comanda noului selectioner, Romania a prestat un joc modest. Insa, ramane in carti pentru ocuparea locului trei in grupa si mentinerea noastra in urna a 2 a valorica importanta pentru viitoarele preliminarii ale Campionatului European 2012 din Polonia si Ucraina.
eu cred ca voi ati vazut alt meci.
eu unul am vazut o echipa a Romaniei care a vrut sa joace si a si reusit. am vazut niste jucatori adevarati, (fara Banel/Petre/codrea) care stiu sa dea o pasa mai lunga de 3 metri. daca marica nu rata asa de mult, puteam chiar sa castigam cu o diferenta mai mare de goluri.
felicitari lui Lucescu jr. pentru un debut bun, dar mai trebuie sa vedem si alte meciuri inainte sa spunem ca echipa s-a schimbat in bine.
Bravo baieti! E un inceput bun.Sper sa-i batem acum si pe unguri!
Care dintre sarbi, francezi, austrieci si ferozi sunt ungurii?
eu cred ca voi ati vazut alt meci.
eu unul am vazut o echipa a Romaniei care a vrut sa joace si a si reusit. am vazut niste jucatori adevarati, (fara Banel/Petre/codrea) care stiu sa dea o pasa mai lunga de 3 metri. daca marica nu rata asa de mult, puteam chiar sa castigam cu o diferenta mai mare de goluri.
felicitari lui Lucescu jr. pentru un debut bun, dar mai trebuie sa vedem si alte meciuri inainte sa spunem ca echipa s-a schimbat in bine.
eu am vazut o echipa care tragea de timp in ultimu hal la 1-0 cand mai eram 5 minute+prelungiri din meci.
Ce unguri mah? ![]()
Pe unguri ii batem prin Sfantu Gheorghe daca vrem , pana atunci sa ii batem pe sarbi si francezi ![]()
Nu avem ma pana atunci un amical cu ungurii? Eu asa stiam.
Recunosc nu am vazut meciul decat din minutul 60.
Si parca ma uitam la un meci al Stelei din pacate. ZERO idei tactice, jucatori defensivi care se calcau in picioare in centrul defensivei si un mare gol pe partea stanga a apararii ca Tanase nu prea se replia sa faca faza defensiva.
Pase in lateral si inapoi de juram ca e Lovin la mijlcoul terenului si tras de timp cat se putea. Mihai Roman ala a pierdut aproapte toate mingiile primite. Era capat de linie la el de fiecare data.
Nu stiu sincer ce meci a fost pana in minutul 60 ca sa justifice titluri de genul: alta atitudine, alta mentalitate,etc. Am fost la fel de ZERO ca si pana acum.
Recunosc nu am vazut meciul decat din minutul 60.
Si parca ma uitam la un meci al Stelei din pacate. ZERO idei tactice, jucatori defensivi care se calcau in picioare in centrul defensivei si un mare gol pe partea stanga a apararii ca Tanase nu prea se replia sa faca faza defensiva.
Pase in lateral si inapoi de juram ca e Lovin la mijlcoul terenului si tras de timp cat se putea. Mihai Roman ala a pierdut aproapte toate mingiile primite. Era capat de linie la el de fiecare data.
Nu stiu sincer ce meci a fost pana in minutul 60 ca sa justifice titluri de genul: alta atitudine, alta mentalitate,etc. Am fost la fel de ZERO ca si pana acum.
Salutare
,
Sa inteleg ca asistam la o campanie pro Lucescu, ca i vad pe toti in extaz dupa acest meci??? Jocul infect ar avea o scuza a timpului avut la dispozite si primul 11 alcatuit din jucatri de la 11 echipe. Precizez ca nu am vazut meciul.
batem 1-0. rezultatul nu e important, oricum nu mai avem sanse. important e ca Razvan sa gaseasca solutii pentru urmatoarea campanie si sa gandeasca bine reconstructia echipei, fara mortaciuni gen Banel, cocis etc.
Bingo!
Nu ai jucat la pariuri?....pacat!
Referitor la meci,mi se pare prea devreme pentru a trage concluzii despre valoarea actualei echipe nationale si despre sansele la urmatoarele calificari.
Rabdare si tutun!!!
@greenyes: cam asa ceva...