FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-au Stins Trabucurile-n Groapa

«12»
Virgil01.06.2009 12:38

S-au stins trabucurile-n Groapã, e jale mare, tocmai cînd le era mai drag campionatul, cînd se cocoțaserã pe primul loc fãrã sã joace nimic, dar absolut nimic, dar asta nu însemna cã alde Borcea, Turcu și care se mai dãdea dinamovist pe acolo nu se lãudau ca și cînd Dinamo descoperise fotbalul și-l adusese la nivel de artã, s-au stins trabucurile-n Groapã, vai mama lor, s-a dus lumina, lumina zilelor în care alde Borcea, Turcu și compania jucau în locul jucãtorilor pe la televizor, prin telefon, jucau prin toate mijloacele de comunicare și cumpãrare în masã luînd puncte dupã puncte fãrã sã joace nimic, dar absolut nimic, s-au stins trabucurile-n Groapã, luminițele lor care arãtau calea spre primul loc s-au schimbat dintr-o datã în luminițele de la capãtul tunelului, pânã la urmã te lasã norocul și sponsorii, s-au stins trabucurile-n Groapã și nici n-apucaserã bine sã se topeascã termopanele de la oficialã, nici n-apucaserã bine sã le intre ca lumea fumurile în cap lu' alde Turcu, Borcea și prietenilor roșii în gât cã a venit Urziceniul și le-a luat maul, le-a tãiat macaroana care se încolãcise pe sabia lui ªtefan cel Mare, s-au stins trabucurile-n Groapã, ridicã, gropare, capacul clasamentului sã-i vezi pe cîini cum se "coboarã-n jos" orbecãind la lumina țigãrilor de foi și cãutînd jocul echipei care n-a existat niciodatã de cînd a început campionatu' ãsta da' au avut grijã alde Turcu, Borcea și corciturile din preajmã sã-i mintã cã sînt cei mai buni, cã-n ochii lor adînci vãd cum sclipește-n depãrtare Liga Campionilor, s-au stins trabucurile-n Groapã, e numai scrum prin lese, potãii a început sã nu-i mai pese, poezia javrelor e musai cu rimã, Borcea, Turcu și toți cãțeii care schelãlãie prin jurul lor și-au înghițit mucurile ca sã nu fie recunoscuți la ieșirea din stadion și sã fie trași la rãspundere cã echipa lor nu joacã nimic, dar absolut nimic, s-au stins trabucurile-n Groapã, nu e suficient tot scrumul lor pentru a sparge buba care n-a fost spartã niciodatã la Dinamo, buba care a traversat epocile și sistemele postrevoluționare îmbolnãvind fotbalul și campionatul ani de-a rîndul, cum nu e suficient nici pentru a cicatriza și a vindeca toate rãnile fãcute echipelor mici, celor care au îndrãznit sã le stea în cale, s-au stins trabucurile-n Groapã, toți milițienii care au trãit pe spinarea suporterilor adevãrați și a polițiștilor corecți bîjbîie prin întuneric, nu mai gãsesc jarul la care au supt an dupã an, campionat dupã campionat, alde Turcu, Borcea și toți marțafoii cu zgardele în mîinile lor au devenit niște licurici mici alergați pe maidan de cãțeii nimãnui, s-au stins trabucurile-n Groapã…

de Marius Tucã

18/11/2008 (actualizat)

sursa: Jurnal de România

Fane01.06.2009 12:46

Foarte tare :thumbup:

kaycee01.06.2009 12:59

s-au stins trabucurile-n groapa, dar e plin de fum si ei se-neaca;

s-au stins trabucurile-n groapa, dezideratul lor suprimat se evapora!

The Flyer01.06.2009 13:46

s-au stins trabucurile-n groapa,e jale si durere,

toti ciinii,separat,scheauna a durere,

s-au stins trabucurile-n groapa,la caini e halimai,

toti se gindesc acum:de unde luam "malai"?

cu turcu,Borcea,Badea negri de suparare,

bine,saracul turcu asa e din nascare,

ramasi fara parale,c-un team cam de rahat,

acum se alese praful de visul mult visat!

se pregatesc de Liga,de 10 ani incoace,

nu vor sa inteleaga,nu vor juca si pace

in Liga cea vestita la care jinduiesc,

ei sunt javre de clasa,ei se tot pregatesc!

s-au stins trabucurile-n groapa,in loja de bastani

sperind sa intilneasca echipe de prim-plan,

s-au stins trabucurile-n groapa asteptindu-se doar bani,

nemaitinind minte ca si-au luat-o de la "sarmani"!

s-au stins trabucurile-n groapa,rusinea Romaniei,ei,

cea mai "temuta" echipa,echipa de catei,

si-au luat-o de la'oricine,la noi si prin straini

si ei s-au crezut acum,culmea,un lot de "ciini"!

s-au stins trabucurile-n loja,tot jughinind comisii,

crezind ca toata lumea le face doar admisii,

stergind in voia mare suspendari,cartonase,

sperind ca au la dreapta-i comisii si orase!

s-au stins trabucurile-n groapa,duminica venind,

cind o echipa mica le-a curmat dulce vis,

batind in groapa mica,asa cum s-a prezis,

si-o tara-ntreaga spunind:d.inamo,ce fetid!

LE:n-am talentul lui ionut,da' sper sa va placa!

1on01.06.2009 13:57
s-au stins trabucurile-n groapa,e jale si durere,

toti ciinii,separat,scheauna a durere,

s-au stins trabucurile-n groapa,la caini e halimai,

toti se gindesc acum:de unde luam "malai"?

LDS n-are nimic de adãugat :P? Poate un poem mai lung, pe prima paginã.

Lari01.06.2009 14:00

Ce bine-ar fi ca lumea sa aiba acelasi entuziasm si la mars. Ce bine-ar fi...

zloty01.06.2009 14:05

Cornel Dinu: "Borcea a încercat sã producã un șoc intrînd prin ușa vestiarului" :wall::chair::))))))))))))

The Flyer01.06.2009 15:16
LDS n-are nimic de adãugat :P ? Poate un poem mai lung, pe prima paginã.

ioane,stai sa beau ceva si-mi vine inspiratia!daca nu-mi vine somnul,ca am avut niste zile mai nasoale! :rolleyes:

Cornel Dinu: "Borcea a încercat sã producã un șoc intrînd prin ușa vestiarului" :wall::chair::) )))))))))))

ce vrei,vere,gindire de om cult!da' borcica,in prostia sa,a atins scopul descris de cornelus!sa fie la ei acolo,pacat ca nu a intrat cu capul!atunci era distractiv! :thumbup:

LDS01.06.2009 16:04

Poftim, dacã m-ați stârnit:

S-au stins trabucurile-n groapã

ªi nu sunt stinse în scrumiere,

Sunt stinse-n lacrimi, stinse-n apã,

S-au stins iluzii și himere!

S-au stins trabucurile-n groapã,

S-a stins mândrie, aroganțã,

S-a stins huzurul ce îndoapã,

S-au stins fanii de circumstanțã!

S-a stins lumina la nocturnã,

S-a stins și cheful de agapã,

S-au stins chenzine și diurnã!

S-a stins lumina la comisii,

S-a stins și suspendarea-n mapã,

S-au stins "direcții" și "emisii"!

S-a stins zgomot și hãrmãlaie,

S-a stins și Turcu, e la sapã,

S-au stins cu toții în bãtaie!

S-a stins și "Domnul Procuror",

S-a stins la fațã, tras de clapã,

S-au stins cu toții, sper cã mor!

S-a stins și travestitul Bușcã,

S-a stins și acum se adapã,

S-au stins, amar au dat pe dușcã!

S-a stins și Badea Nicușor,

S-a stins ca o distinsã țoapã,

S-au stins cu toții-ncetișor!

S-a stins Puriul cu tupeu,

S-a stins ascuns într-o hârtoapã,

S-au stins, c-așa vrut Dumnezeu!

S-a stins speranța și iluzii,

S-a stins Динамо, e la apã,

S-au stins ca Borcea, în perfuzii!

L-aș fi postat pe prima paginã, dacã echipa care le-a stins lumina ar fi fost Steaua, așa...

Robinson Rufay Zapata01.06.2009 16:42

Ca tot e vorba de Dinamo si fericirea lor , am vrut sa intru pentru prima data pe forumul lor , dar cica nu ma accepta , de parca stiu ca si calculatorul e stelist : ))

gio_stgloria01.06.2009 17:29

Fericireeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :steag_cruce_invers:

LDS01.06.2009 17:34
Ca tot e vorba de Dinamo si fericirea lor , am vrut sa intru pentru prima data pe forumul lor , dar cica nu ma accepta , de parca stiu ca si calculatorul e stelist : ))

Asta vine ca un rãspuns la o postare care am lãsat-o azi - dimineațã:

Aveți mare grijã când vã logați pe împuțiciunea aia de sit. Cãutam o declarație de-a lui Turcu pentru rubrica mea, Tableta de Haz, și m-am logat de pe aceastã paginã, FC.Steaua.ro. Antivirusul meu a început sã facã în toate felurile, ca toți dracii, afișa în permanențã "alertã de virus troian". Ca antivirus, eu folosesc "Avast".
Robinson Rufay Zapata01.06.2009 17:39

@LDS: Mie nici macar nu mi-a mers siteul. Si ce chef de bascalie aveam : ))

Rahoolio01.06.2009 18:47

Hai sa bag si eu una, ca sa nu zica lumea ca nu ma bucur de necazu' pitecantropilor dinamuyshti:

S-au stins trabucurile-n groapa:

Trabucuri scumpe, de import;

La parastas milogi se-ndoapa,

La dinamu' miroase-a mort.

Si Butelie-agonizeaza,

Turcu da drumu' la supapa:

"Baiatu' tatii ne castreaza!"

Adio glorie si onor...

Furtul etapa de etapa

A expirat de tot, sa mor!

Fetid salas de rosii ciini -

Mustind de eruditie schioapa,

Mister isi rupe barba-n miini.

De Liga despartiti din nou,

Schelalaie cateii, crapa -

Haugh, haugh, grotesc ecou...

Si stinse sa ramina-n veci!

Echipa-blat, echipa-toapa

Se-ntoarce-n al militiei beci.

gio_stgloria01.06.2009 18:51

bv Rahoolio :bananadance:

axl01.06.2009 19:38

Daca tot o dati pe versuri ia sa bag si eu doua.

S-au stins trabucurile-n groapa

Si-ale tale buze moi.

red&blue_boy02.06.2009 04:50

Bravo,frumos LDS si Rahoolio!!!Ce faina era imaginea cu loja goala la Dinamo in timpul meciului.

JDERUL02.06.2009 07:16

Sarguinciosi,ce mai! Plecasera cu totii sa se antreneze pentru C.L. editia 2010 :yeahh: -2011

vlad02.06.2009 07:29
Daca tot o dati pe versuri ia sa bag si eu doua.

S-au stins trabucurile-n groapa

Si-ale tale buze moi.

Iar mi-am luat chiloti de-o schioapa

Si-mi balangane-un testicol ( cum s-ar zice )

Acum e mai bine ? :blush:

vlad02.06.2009 08:01

Si-mi balangane-un COI ( cum s-ar zice )

@Fane,

Eu imi bagasem "OUL" la inaintare pentru ca suna mai liric si aveam intentia sa le cuceresc inimile la pititpoance dupa acele versuri.

Acum ,plm, toate vor fugi de mine ,ca cica sunt derbedeu si nu sunt cu sentimente sincere si curate.

Sarguinciosi,ce mai! Plecasera cu totii sa se antreneze pentru C.L. editia 2010 :yeahh: -2011

Faza tare este ca,asa scriu ziarele, galeria dinamovista a vrut sa faca un banner mare pentru meciul de miercuri de la PITESTI cuy urmatorul mesaj:

"LASATI-NE SA NE PREGATIM PENTRU Liga Campionilor"

Acum ma intreb , ce-i retine sa nu ma faca acest banner???? :bananadance:

godsaveultras02.06.2009 08:36

Si-mi balangane-un testicol ( cum s-ar zice )

Acum e mai bine ? :blush:

si cu voia ta continui...

Realitatea e insa dura si visul lor s-a spulberat

Iar toata "natia" spurcata a ramas tot de... kkt ! :oops:

Nu m-am putut abtine :yeahh:

ktalyn02.06.2009 14:35

Am si eu un mesaj pt Porcik:Lasati-i sa se pregateasca de Champions League =)))...Doamneee lesin de rasss eu credeam ca o sa se sinucida.. :bananadance:

iNsTiGaToR03.06.2009 11:13

"Tristețea e mare, fiindcã noi am pierdut titlul, nu l-a câștigat adversarul! Nu e meritat titlul câștigat de Urziceni... Unirea nu a fost mai bunã decât noi. În schimb, noi ne-am bãtut singuri. Dinamo a pierdut puncte importante cu Otopeni, cu Iași... A fost lipsã de personalitate și de concentrare în acele jocuri",mircia Rednic

Cam asa scrie pe site-ul javrelor din groapa de gunoi o declaratie de-a lu Rednic.(m-am uitat si eu din curiozitate sa vad ce zice javrele cu covrigi in coada..daca ii mai au si pe aia :) ) )

"Tristețea e mare, fiindcã noi am pierdut titlul, nu l-a câștigat adversarul!" - Da..voi l-ati pierdut pe mana voastra...si daca l-ati fi castigat era pe mana(si buzunaru) lu Borcea (arbitrii,comisii,alea alea)...si partea a doua :..daca voi ziceti ca Unirea nu merita inseamna ca voi nu aveti ce cauta in Liga 1.

"Unirea nu a fost mai buna decat noi"-Aoleo...asa e...voi ati fost mai buni...cine joaca la comisii e intradevar mai bun si cei care joaca corect (scuzati cacofonia) n-au ce cauta in Europa.de la inceput si pana la sfarsitu campionatului ati fost "Jucam in Liga Campionilor mai mult ca sigur",iar la sfarsit "Lasati-ne sa ne pregatim pentru Sampion Lig"..sau mai pe scurt "Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul"

"In schimb,noi ne-am batut singuri"-Poate,deci POATE DACA ati fi jucat corect n-ati mai fi prins nici macar locu 12,multumiti-va cu locu 3 pentru ca nici pe asta nu-l meritati.

"Dinamo a pierdut puncte importante cu Otopeni, cu Iași... A fost lipsã de personalitate și de concentrare în acele jocuri"-Deh...daca porcika a crezut ca nu e nevoie de arbitru ca sa castigati...ati pierdut..."lipsa de concentrare si personalitate"...poate lipsa de arbitru platit si de creier bine format.

*Mesaju asta e mai mult pentru potaile inregistrate la noi pe site,de aceea am vorbit cu "voi,multumiti-va etc etc.

Alexandru H.03.06.2009 12:31

Mesaj penibil, din moment ce Unirea i-a batut si acasa, si in deplasare. Cum dracu' sa zici ca nu sunt mai buni ca tine?

Da, ar avea dreptate Rednic daca Timisoara ar lua titlul.

Dj03.06.2009 15:16

ma astia dupa 90` n`au jucat niciodata in Liga, nu? :))))

«12»